Shopping Tokyo

Tokio teki muhun suuren vaikutuksen kauppojen määrällä, laadulla ja yleisesti vaatteiden ja muodin tarjonnalla. Ja sen huomas kyllä ihan suoraan katukuvassakin, siel yleisesti ihmiset panostaa vaatteisiin aevan sairaasti ja kaikki on todella laittautuneita.
Meillä oli kunnio saada nauttia Tuukan seurasta melkeen koko reissun ja sehän kelpasi ku hän ties about kaikki mestat ja kaupat joten me säästettiin aikaa tosi paljon. Tokion kaupoissa on todella kallista ihan yleisesti, mutta koska second hand kauppa on todella väkevää voi sieltä varmasti kans tehdä löytöjä.

Mun reissun parhaista ostoksista second handina Supremen muutama vuotta vanha, täydellisessä kunnossa oleva merellinen parka rotsi.
Paikallinen henkka ja maukka eli Uniqlo tarjos hyvään hintaan asiallisen mallisia ja laatusia vee kauluksisia teepaitoja jotka on ollu kiven alla suomessa, jonka takia mä santsasin oikee olan takaa.
Toinen täydellinen second hand löytö, tämäkin Supremen pikee hulluilla väreillä, isoilla raidoilla. Bujaka. Kunnon Super Mario paita.
BBC ja Ice Creamin kaupat oli melkee vastapäätä Supremea ja mä en ehkä ikinä ole ollu niin näyttävissä myymälöissä kun nää kaks. Ne on todella viimisen päälle laitettu. Palvelu ja esillepano muistuttaa melkeen vastaavaa mistä saa nauttia jossain Vuittonilla.
BBC myymälään kävellään sisään isoa putkea pitkin joka muistuttaa avaruusaluksen käytävää ja myymälässä on iso pyörivä raketti, kun taas Ice Cream tietty on vedetty ihan jätskibaarin näköseks.

Sieltä löysin yhen aika saman henkisen paidan ku toi aikasempi parka rotsi. Paidassa on hienot detskut, kangas on normi pikeetä raskaampaa ja arvokkaamman tuntusta, ja selkä raidat on eri kokoset kun edessä.
Supremelta perus viis paneeli, perus. Klassikko.
Mul on ollu ostoslistalla jo pidemmän aikaan mun kenkä kokoelmiin Jordan kuutoset koska mä oon alkanu viihtymään läskeis midi kengis mis on kuitenki kapee kärki ja tää malli omaa just nää kriteerit ja on muutenki hiton siistit kengät mun mielestä.
Welcome to the family.
Huf. Nuff Said.

Täs on väkevä parivaljakko ja lisää spotteja mun seuraavasta matkakohteesta jonne suuntaan huomenna aamulla. Fileis.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

は日本が大好き

Anonyymi kirjoitti...

bongasin sut tänää kolmen sepän patsaan välittömässä läheisyydessä :-D in style as always!

Samberos kirjoitti...

Shopping tokyo

Yli hienot noi metalliset lasit, mistä tollasia saa?

Anonyymi kirjoitti...

eeeikä! nähdäänkö, sokkotreffityylisesti
aika
paikka
?
elämä on liian lyhyt jarruttelemiseen ja miettimiseen, tuut yllättymään!!