TOKION TONTILLA


Me kierreltiin tosi paljon Tokiossa ihan jalan, taxia käytettiin tasan kerran koska metrol pääsee liikkuu nii hyvin. Tokio on ihan täynnä todella hienoja rakennuksia, ja sen sijaan et siel ois SITÄ yhtä tällästä Eiffel torni tyylistä nähtävyyttä, on kaupunki täynnä pieniä ja siistejä juttuja.

Hienoja temppeleitä tulee väkisinkin vastaan jos yhtään poistuu suurimpien pilvenpiirtäjien vallottamilta alueilta.


Yks spotti jonka olin metskannu oli feikki Gaudi henkinen talo. Barcelonassa Gaudin tyyliin rakastuneena tätä taloa etittiin kissojen ja koirien kanssa ja illan pimennyttyä se viimein löyty.

Se on aika himmee talo, se erottuu ihan täysin kaikista taloista jotka lähistöllä on ja se käsittääkseni toimii ihan asuintalona. Rappukäytävä oli jo niin sairas et olisin kovasti halunnu päästä asuntoihin ihmettelemään mitä sieltä löytyy.
Sitä jakso ihmetellä aika pitkään, siin oli todella paljon hienoja yksityiskohtia.

Toinen mesta joka käytiin poikien kans kulkee nimellä New Sky Building.  Se on todella kuumottava paikka, se on ihan aution oloinen talo jossa kuitenkin yhdellä parvekkeella näky kasveja et kai siel joku asuu.
Arkkitehtuurilta 70- luvun metabolismia edustava talo muistuttaa ihan ku jotain neuvosto avaruusasemaa tai ydinvoimalaa joka ois hylätty. Me hiiviskeltiin ympäri ihan ku konteista kasattua taloa ja kiivettiin katolle kans josta avautu todella hienot näkymät. Tää on sellane "your not so average sightseeing" paikka, joka kannattaa kyl käydä tsekkaa.
Talo on todella karmiva paikka, eikä se ainakaan auttanu asiaa että jostain välikerroksesta joka oli aidalla suojattu löyty taloon integroitu jättimäinen pakastin joka oli lukossa ja ulkomittarin mukaan -26 astetta kylmä.
Mitä tarvii säilyttää niin kylmässä?

Tokiossa on muutama aika messevä näköala paikka josta toinen sijaitsee Roppongissa, itse ei päästy siel käymään mut se toimi maamerkkinä aina ku mentii takas hotellille, oli se nimittäin aika holleilla.

Muutenkin Tokyossa on todella paljon hienoja taloja ja jännää arkitehtuuria ja se ehkä selittää miks mulla on sieltä yli 1000 kuvaa.. About ihan mihin vaan menee, mis tahansa metriksellä jää pois aina tulee jotain siistiä vastaan jos on yleensä viel joku pieni kulttuuri lisä messissä.

Pian lisää Tokiota! Arigatooooo!

Mukavaa viikonloppua!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Japanissa osataan kyl yhdistää vanhaa ja uutta tosi makeella tavalla ihan kaikessa.
Yks aika jees on http://www.myspace.com/projectkazu
Kazu on japanilaissyntyinen, asunut koko ikänsä Nykissä. Räppää seka enkuks että japaniks. Kannattaa kuunnella tuolta WATSHOI niminen kipale. Siinä on käytetty perinteistä kolmekielistä japanilaista shamisen-soitinta. Toinen hauska on "Revenge", johon on miksattu japanilaista iskelmää sekaan...

jenna kirjoitti...

Pakko nyt kommentoida,vaikka aika turha kommentti onkin(?)
Näin viime yönä susta unta,poltit tupakkaa ja olit joku 140 cm pitkä:D oltiin jotain peliä kattomassa ja valmensit luultavasti jotain joukkuetta samalla.
Tämä siksi outoa,koska oot ihan tuntematon luen vaan blogiasi!

Anonyymi kirjoitti...

hui hitto toi yks talo, tuli ihan kylmät väreet tosta käytäväkuvasta ja pakastinjutusta :-D sick!

D&P on noussu ihan mun lemppariblogiksi, tää on mahtava ;)

Anonyymi kirjoitti...

TOKION TONTILLA

Hejsan, missä päin Tokiota tuo Gaudi-henkinen talo on??? Kiitos, ja mahtavaa reissua!