Each One Teach One

Mua on alkanu todella friikkaamaan toi Karma juttuu mistä kirjotin edellisellä kerralla, en uskalla enää edes kieltäytyä kuluttajakyselyistä ravintolassa jos joku pyytää täyttämään, heh..

Mua aina vähän jännittää matkusta Jenkkeihin koska siel ollaan niin tarkkoja rajalla. Ekalla kerralla ku menin sinne mua kuumotettiin ihan sika pitkää ja kaikki kamat ruuskattiin läpi moneen kertaan ja kovasti Home Land Securityn äijjiä kiinnosti mun historia Suomen armeijassa ja se et miks mä oon matkustanu Libanonista just September 11. Täl kertaa homma luisti ku rasvattu ja tääl ollaan!!!

En ymmärrä miks aina Aasiaan lennettäessä koneet on sika uusia ja hienoja, joka penkissä on oma telkkari ja palvelu tosi hyvää. Mulla ei ole ollu näin vielä kertaakaan Jenkkeihin matkustaessani, vaikka lennot on vain muutaman tunnin lyhyempiä. Täl kertaa safka oli onneks kyl enemmän kun kupissa, se oli ympäristöystävällisessä kupissa!
Matkalla LAX lentoketältä Hollywoodiin on aika himmeet ku niin lähellä kaikkia asutusalueita ja kauppoja etc on isot öljykentät, paikalliset kutsuu noita pumppuja nimellä "Iron Dragons". Siel ne pumppaa sitä mustaa kultaa päivin öin.
Samalla reissulla jostain isosta kottoritalon pihasta kaarto mun eteen siisti Bentley jos oli aika törkee rekkari...
Ennen ku edes iskin hotellille niin ajoin suoraan Diamondin kauppaan ostoksille, ikäväkseni muutama päivä sitten luin netistä et niil on kauppa kiinni koska ne on muuttamassa, mut et niil on niiden takahuone valjastettu poistomyymäläks kuitenki. Itse firman omistaja ja kaikkien vaatteiden suunnittelija Nick sattu olemaan mestoilla satuttiin juttelemaan niitä näitä.. Ja hetken päästä kävi ilmi et sen juuret on kans Libanonissa ja et se tekee yhteistyötä samojen ihmisten kanssa ketä oon Losiin tullu tapaamaan.
Sain vielä sit pienen sneak peakin uuteen kauppaan, ja sil reissul Nickin frendi oli messis jonka mielestä oli tosi väärin et mä joudun lentämään töiden takia näin pitkiä matkoja, mä olen eri mieltä, heh. Jonki aikaa ku siin rupateltiin kävi kans ilmi et tää kaveri on Kanye Westin vaatturi, tuntuu et tääl Losis kaikki on jotai tollasia. Kaiken tän hauskan vietetyn ajan lisäks sain viel läjän Diamondin kamaa mukaan, ja vaikka olinki saanu 60$ parkkisakot sil aikaa ku olin hengaa ja auto meinattiin hinaa pois mut ei paljon ota sipuliin koska tää ilmanen läjä paitoja piristää kummasti.
Kävin illal viel pienel fiilis kävelyllä Chinese teatterin mestoilla joka on joku 2 korttelia mun hotellilta.
Tää on samaa katua ku missä nää kaikki legendaariset tähdet on kadussa.
Samal reissul kävin kans ticketmasterin toimistolla hakemassa pois lipun ens sunnuntain Lakers peliin Rocketseja vastaan. Yksin matkustamisen hyviä puolia jälleen se et kahdelle ihmiselle ei ois ollu enää mitää hyvii paikkoja vapaana, nyt mä pääsin ihan guruille paikoille ihan Lakersien vaihtopenkin taakse.
Täällä aurinkoisessa Kaliforniassa sattuu ja tapahtuu mut niin kans kyl Suomessakin! Pari viimistä kertaa ku oon käyny ulkona juhlimssa oon päätyny uuteen Fabric nimiseen mestaan, ja oon viihtyny todella paljon, joka kerta on ollu ihan sika kivaa! Se avattiin ihan jonki aikaa sit ja se on sisältä ehkä monipuolisin mesta mitä mä oon Suomes nähny.

Fabric on siitä erikoinen mesta et siel ollaan super aktiivisia, niillä on mm. paljon tapahtumia ja 5 mimmii jotka bloggaa ahkerasti, käykää tsikidi tsekkaa:
http://www.fabric.fi/blog

LUKIJAKILPAILU!!!!

Mä maistoin viime viikonloppuna ihan todella hämärää drinkkiä, sen nimi oli Lady Gaga, ja siinä oli jotain vodkaa ja karpaloa mehua, mut sit se maistu ihan jotenki mozzarellalle ja pestolle, en tajua yhtään miten se on mahdollista.
Ja koska mä yritän aina levittää sitä hyvää ja arvokasta tietoutta tän blogin kautta mä toivoisinkin nyt että te, rakkaat lukijat lähettäisitte mulle joko sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sitten ihan kommenttina boksiin teidän drinkkivinkin!!!

Se voi olla joko sun oma keksimä tai ihan vaan sun lemppari drinkki. Lähetä siis drinkin ohje ja pienimuotoinen kuvaus siitä, oman sähköpostiosoitteesi kera. Huom: ilman sähköpostiosoitetta ei voi voittaa.
Kilpailuun voi ottaa osaa aina 20.11. asti. Kaikkien osaanottajien tulee olla vähintään 18 vuotta tai vanhempia.
Voittajia valitaan kaksi. Voittajalle ja hänen kaverilleen on luvassa VIP-ilta Fabricissa joulukuun aikana!!!!

Jos jollaki tanssijalkaa vipattaa tai kurkkua kuivaa ni huomenna on aika kovat kekkerit luvassa Fabricissa kans, mä missaan ne mut toivottavasti mä keksin jotain kivaa tääl Losissa.


I love <-------Coast.

Nyt niit drinkkireseptejä kehiin! Thanks!

11 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Mun drinkkivinkki on vanha ja tuttu, mutta silti niin hyvä ! ja mikä parasta, sitä voi kerralla tehdä helposti kokonaisen kannullisen.. ;)

Piña Colada:

- ananasmehua
- purkkiananasta
- kookosmaitoa (tai enemmänkin -kermaa..? sellaista valkoista, ei siis veden näköistä!!)
- rommia (esim. bacardia)
- jääpaloja

(Mitään tarkkoja määriä en osaa sanoa, riippuu ihan siitä, että miten paljon juomaan haluaa kookoksen/ananasen makua yms. Alkoholiakin sitten sen oman maun mukaan.)

Kaikki mixeriin vaan hurisemaan, ja VOILÁ, siinä se ! Tarjiollaan jäähileisenä kannusta suuriin laseihin. Parasta kesällä, kuumalla ilmalla, auringon paisteessa :) Enjoy !

(sandr-as@hotmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

Drinkkivinkkejä ei tällä kertaa löydy, mutta mulla ois sulle yks kysymys!!

ootko ikinä käyny thaimaassa (phuketissa/karon beach tarkemmin), ois sinne tarkotus lähteä kaheks viikoks ja oon ekaa kertaa menossa koko maahan, ja kukaan tuttu/kaveri ei ole näissä paikoissa aiemmin ollut. ihan vaan siltä pohjalta, jos tietäisit hyviä shoppailupaikkoja (ei noi basaarit ja feikkikama yleisesti nii paljoa innosta..) ettei tarvi sitten omin päin lähteä etsimään :-) noin niinku suunnilleen edes!

kiitokset ja hyvää matkaa :-)

mikko (miksufer(at)windowslive.com)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moi Mikko,
oon ollu siel mut phuketis ei kyl paljoo muuta ku sitä just feikkii ja bazaari kamaa löydy. Bangkokis on kyl sit ihan joka lähtöön mut phuketis se on enemmän sitä feikki laukkuu, surffishortsii jne...
Mut menoo siel ainaki löytyy!!!

Ja kannattaa maistaa friteerattuja heinäsirkkoja.
Mukavaa matkaa.

Annika kirjoitti...

Mun lempidrinkki on Chiquita Punch:

1 cl Siirappi (Grenadiini)
4 cl Appelsiinimehu
4 cl Kerma
4 cl Banaanilikööri(Pisang Ambon)

Toinen lemppari on Frozen Strawberry Margarita:

2 cl Tequila
2 cl Triple Sec(Cointreau)
2 cl Limemehu
1 cl Limemehu (makeutettu)(Rose's Lime Cordial Mixer)
3 kpl Mansikka

annika(at)saunalahti.fi

Anis kirjoitti...

Smooth&sweet:

- jäitä
- pallo vaniljajätskiä
- baileysiä
- kaakaota (parasta tulee itse tehdystä kaakaosta, toki kaupankin käy)

Blendeissä pari kertaa ympäri ja se on siinä!

--

vastauksena Mikon kysymykseen:
Phuketissa merkkikamaa saa oikeastaan vaan Phuket Townin lähteltä Central Festival- nimisestä tavaratalosta. Jos ostettavaa ei löydy, niin kannattaa käydä leffassa ja ottaa oma vip- sohva. Mukavaa illanvietettä esim. sateisena päivänä.

anizliini@hotmail.com

lillllllllllllllllllllllllle kirjoitti...

Ookko lentäny koskaan Virgin Atlanticilla ? Jos oot, oliko se sun mielestä parempi kun joku muu ? :D ku oon kuullu juttua että se ois jotenki tosi kiva lentoyhtiö ja ruuat ja viihdejutut ja kaikki kivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tapsa libre:

- Pullollinen Tapio viinaa (tilavuus oman maun mukaan) ja appelsiinimehua

Alkuillasta aloitetaan 50-50 sekotussuhteilla ja illlan edetessä huomataankin ettei blandista enää tarvitse.

Valmistusohje:
Tarjoillaan mieluiten tuopista. Tapsa ja appelsiinimehu sekoitetaan keskenään tuopissa.

(tiiuskaa@hotmail.com)

Piretta kirjoitti...

Moi,
Aikaisempaan postaukseen liittyen,
olisiko sulla yhteystietoja tallella sinne missa teetatit sun puvun Hongkongissa? Oon menossa alkuvuodesta ja ostoslista on suunnitteilla:)

Sanni kirjoitti...

Mun suosikki long island ice tea... siihen tulee kaikkea!! :)
eli vodkaa, rommia, ginia ja tequilaa samassa suhteessa triple secia vahan enemman, cokista ja vahan sitruunamehua ja sitruunalohko koristeeks.. nait ei tartte ku pari ni on jo ihan kiva olo :D

(sanshineblog@gmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

Whats up everyone, I just signed up on this excellent community forum and desired to say hi there! Have a fabulous day!

Anonyymi kirjoitti...

INSERT