Hölökyn Kölökyn

Kuten aina, oli tälläkin kertaa kiva palata takaisin Suomeen ja saada koneessa keltasen median lehti kouraan ja vaan silmät pyöreenä ihmetellä tulevan viikon säätä. Lonkerokaan ei aina ole yhtä harmaata!
Lauantaina käytii kavereiden kanssa ulkona ja törmätti kans Suzyyn jonka kuva on päätyny tän syksyn aikana todella monelle fäshön blogille, enkä ihmettele nimittäi tossa on yks parhaiten pukeutivista henkilöistä ketä mä tunnen. Hän oli muuten juhlimassa synttäreitään missäs muualla ku Fabricissa!
Käykää lukee Suzyn omaa blogia osotteessa:
http://suzanna-overdose.blogspot.com/

Mä en ikuisuuksiin juonu paljoa, mutta jostain kumman syystä lähiaikoina on alkanu maistua, yks syy siihen on kans se et sain jenkeist raahattua mun lempi vodkaa kotia muutaman pullon, Grey Goossia appelsiinin twistillä, menee vaikka raakana.
Toinen mun lempi juoma on nää lime lisällä tarjoiltavat Meksikolaiset. Enemmän oon Corona miehii mut yleensä rafloilla on joko Sol´lia tai Coronaa ni joutuu vähän tekee myönnytyksii mist en nii digaa mut it´s aallll goooddd..
Mielikuvitus on tärkeetä ku valkkaa juotavaa, ja se oli kans yks pääkriteereistä kun raati valkkas drinkkikilpailun voittajia. Tässä esimerkiksi juoma jonka oon ristiny nimellä "Köyhän Miehen Mojito", siihen ei tuu muuta ku muutama puoliks räjäytetty lime, spritee ja vodkaa, helppoa ja hauskaa, ja vielä hauskempaa.

Tignesissä sattu eräänä iltana ihan sairaan hyvä tarjoilu eräässä ravintolassa joten yksinkertasen juomanautinnon täydens hyvät finger foodit.
Tämän kertaiseen kilpailuun tuli tosi paljon osallistumisia ja mä haluisin sanoa kaikille osallistujille ison KIITOKSEN!
Tällä kertaa VIP - Illan itselle ja muutamalle ystävälle Fabricissa voittaa:

Lemon Drop.
1 Sitruuna, kuorittuna ja kuutioituna1 ruokalusikallinen sokeria5 cl limoncelloa5 cl Triple Seciakourallinen jääpaloja. Kuori sitruuna ja kuutioi. Heitä blenderiin. Kaada sokeri sitruunapalojen päälle, odota hetki kunnes sokeri on imeytynyt sitruunaan. Lisää limoncello, Triple Sec ja jääkuutiot. Sekoita kunnes kunnes kaikki on tasaisen paksua jääseosta. Kaada lasiin ja nojaa taakse!

Onneks olkoon Jenni Heinonen.

Smooth&sweet:-
Jäitä- pallo vaniljajätskiä- baileysiä- kaakaota (parasta tulee itse tehdystä kaakaosta, toki kaupankin käy)Blendeissä pari kertaa ympäri ja se on siinä!

Onneks olkoon Anis.
Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osaanotosta ja aktiivisuudesta.

Joulu lähestyy ja mä haluisin antaa lukijoilleni jonkinlaisen lahja-artikkelin. Iskekää siis lahjatoiveita kommenttiboksiin niin katotaan jos punanuttu pääsis yllättämään.

Seuraavaksi lisää tän henkistä menoa Los Angelesista muutaman viikon takaa!!




If You Drink, Please Drink Responsibly.

Shredddin´


Lue skaba ohjeet täältä!

Pian lisempää.... You heard it... Lateerrrr :)

Terveisiä Tignesistä

California jäi jälleen kerran (valitettavasti) taakse ja ylläri ylläri Helsinki Vantaan lentokentällä sato märkää kaatamalla kamaa niskaan ku päästiin sinne.. Himassa odotti kauhee kaaos ku kamat piti purkaa ja seuraavana päivänä piti olla taas jo lähössä reissuun, ja ihan täysin eri ilmastoon, eli pura, pura, pakkaa, säädä, pakkaa, säädä ja nuku sit viel ehkä hetki jossain välis.. ehkä.. Ehin olla kotona yhen yön.

Eilen lauantaina lennettii sit Geneveen ja otettii siel vuokra renkaat alle laitettää klyyvarit kohti Ranskaa ja ajeltiin Albertvillen Olympiarenkaiden ohi aina Tignesiin saakka joka täl kertaa oli meiän päämäärä.. Päästiin pimeellä myöhään perille ja oli kiva herätä aamulla ihmettelemä näit Alppi maisemia jossa en ennen oo päässy käymää..

Tää nätti sunnuntai päivä meniki ihan rinteessä shreddatessa ja hotellin jacuzzissa löhöillessä.. Vaikka ei sään puolesta ollu paras päivä ni nyt illal ainaki dumppaa ihan kivaa vauhtia ja keskiviikoks on luvattua nättiä säätä, sit uudestaan mäkeen. Oli aika siistii käytii korkeimmillaa 3500m korkeudessa ja sielt kesti joku 25 minsaa pulkkailla alas asti, oli kivaa!

Sil aikaa ku mä oon tääl on edellee käynnissä drinkki vinkki kisa, kannattaa ottaa osaa, voit voittaa VIP-illan Fabricissa. Lue skaban ohjeet täältä!





Tääl hoidetaa hommaa himaan perjantaihin asti, ja sit on back back in HKI! Siihen asti on aikaa osallistua drinkki kisaan... Sit ku mä pääsen himaan joutuu palaa ajassa taaksepäin hetkeks Losiin on nimittäin aika läjä kuvia sieltä... Till then...

California Love/Hate

California on ollu taas mulle mahtava paikka, mul on kuitenkin syntyny sellane viha/rakkaus suhde tähän kaupunkiin. Mä lähen lentokentälle ihan kohta ja takas Suomeen päin... Sitä ennen mä meen kuitenki viel imee itteeni vähän D-vitamiinia varastoon tohon mun hotellin Melrose Place henkiselle uima-altaalle..
Joskus pitää mennä kauas et näkee lähelle sanonta kuvaa aika paljon mun fiiliksiä mitkä mul on ollu tääl, tääl sitä on tajunnu miten hyvii tyyppei ja kavereita mul on olemassa back home.. Vaikka tätä paikallista ilmastoa tulee (taaaas) ikävä on kyl ihan kiva kans päästä himaan.
Mä oon hengaillu aika paljon näiden kahen kaverin kanssa tääl. Mä oon aikasemmilla reissuilla tavannu ton oikeen puoleisen muutamaan otteeseen, mut nyt vasta tutustuin tähän vasemman puoleiseen jäbään. Me tullaan tosi toimeen keskenämme ja meil on aina hauskaa ku ollaa kolmistaan. buhahahaa
Koska en varmaan ehi kotona ku unpack ja sit taas pakkaa uudelleen ennen ku pitää taas mennä jatkuu kilpailu aika viel hetken aikaan, joten viel ehtii ottaa osaa!!
kertauksen vuoksi tässä on skaban meininki:
LUKIJAKILPAILU!!!!
Mä maistoin muutama viikko sitten ihan todella hämärää drinkkiä, sen nimi oli Lady Gaga, ja siinä oli jotain vodkaa ja karpaloa mehua, mut sit se maistu ihan jotenki mozzarellalle ja pestolle, en tajua yhtään miten se on mahdollista. Ja koska mä yritän aina levittää sitä hyvää ja arvokasta tietoutta tän blogin kautta mä toivoisinkin nyt että te, rakkaat lukijat lähettäisitte mulle joko sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sitten ihan kommenttina boksiin teidän drinkkivinkin!!!
Se voi olla joko sun oma keksimä tai ihan vaan sun lemppari drinkki. Lähetä siis drinkin ohje ja pienimuotoinen kuvaus siitä, oman sähköpostiosoitteesi kera. Huom: ilman sähköpostiosoitetta ei voi voittaa. Kilpailuun voi ottaa osaa 27.11. asti.
Kaikkien osaanottajien tulee olla vähintään 18 vuotta tai vanhempia. Voittajia valitaan kaksi. Voittajalle ja hänen kaverilleen on luvassa VIP-ilta Fabricissa joulukuun aikana!!!!
California knows how to party!




Nyt siis drinkkivinkit eetteriin ja sassiin. Kandee hiffaa ottaa osaa ettei tarvi bluffaa ei ois kliffaa, ja hyväl tuuril voi päästä skaffaa!


Each One Teach One

Mua on alkanu todella friikkaamaan toi Karma juttuu mistä kirjotin edellisellä kerralla, en uskalla enää edes kieltäytyä kuluttajakyselyistä ravintolassa jos joku pyytää täyttämään, heh..

Mua aina vähän jännittää matkusta Jenkkeihin koska siel ollaan niin tarkkoja rajalla. Ekalla kerralla ku menin sinne mua kuumotettiin ihan sika pitkää ja kaikki kamat ruuskattiin läpi moneen kertaan ja kovasti Home Land Securityn äijjiä kiinnosti mun historia Suomen armeijassa ja se et miks mä oon matkustanu Libanonista just September 11. Täl kertaa homma luisti ku rasvattu ja tääl ollaan!!!

En ymmärrä miks aina Aasiaan lennettäessä koneet on sika uusia ja hienoja, joka penkissä on oma telkkari ja palvelu tosi hyvää. Mulla ei ole ollu näin vielä kertaakaan Jenkkeihin matkustaessani, vaikka lennot on vain muutaman tunnin lyhyempiä. Täl kertaa safka oli onneks kyl enemmän kun kupissa, se oli ympäristöystävällisessä kupissa!
Matkalla LAX lentoketältä Hollywoodiin on aika himmeet ku niin lähellä kaikkia asutusalueita ja kauppoja etc on isot öljykentät, paikalliset kutsuu noita pumppuja nimellä "Iron Dragons". Siel ne pumppaa sitä mustaa kultaa päivin öin.
Samalla reissulla jostain isosta kottoritalon pihasta kaarto mun eteen siisti Bentley jos oli aika törkee rekkari...
Ennen ku edes iskin hotellille niin ajoin suoraan Diamondin kauppaan ostoksille, ikäväkseni muutama päivä sitten luin netistä et niil on kauppa kiinni koska ne on muuttamassa, mut et niil on niiden takahuone valjastettu poistomyymäläks kuitenki. Itse firman omistaja ja kaikkien vaatteiden suunnittelija Nick sattu olemaan mestoilla satuttiin juttelemaan niitä näitä.. Ja hetken päästä kävi ilmi et sen juuret on kans Libanonissa ja et se tekee yhteistyötä samojen ihmisten kanssa ketä oon Losiin tullu tapaamaan.
Sain vielä sit pienen sneak peakin uuteen kauppaan, ja sil reissul Nickin frendi oli messis jonka mielestä oli tosi väärin et mä joudun lentämään töiden takia näin pitkiä matkoja, mä olen eri mieltä, heh. Jonki aikaa ku siin rupateltiin kävi kans ilmi et tää kaveri on Kanye Westin vaatturi, tuntuu et tääl Losis kaikki on jotai tollasia. Kaiken tän hauskan vietetyn ajan lisäks sain viel läjän Diamondin kamaa mukaan, ja vaikka olinki saanu 60$ parkkisakot sil aikaa ku olin hengaa ja auto meinattiin hinaa pois mut ei paljon ota sipuliin koska tää ilmanen läjä paitoja piristää kummasti.
Kävin illal viel pienel fiilis kävelyllä Chinese teatterin mestoilla joka on joku 2 korttelia mun hotellilta.
Tää on samaa katua ku missä nää kaikki legendaariset tähdet on kadussa.
Samal reissul kävin kans ticketmasterin toimistolla hakemassa pois lipun ens sunnuntain Lakers peliin Rocketseja vastaan. Yksin matkustamisen hyviä puolia jälleen se et kahdelle ihmiselle ei ois ollu enää mitää hyvii paikkoja vapaana, nyt mä pääsin ihan guruille paikoille ihan Lakersien vaihtopenkin taakse.
Täällä aurinkoisessa Kaliforniassa sattuu ja tapahtuu mut niin kans kyl Suomessakin! Pari viimistä kertaa ku oon käyny ulkona juhlimssa oon päätyny uuteen Fabric nimiseen mestaan, ja oon viihtyny todella paljon, joka kerta on ollu ihan sika kivaa! Se avattiin ihan jonki aikaa sit ja se on sisältä ehkä monipuolisin mesta mitä mä oon Suomes nähny.

Fabric on siitä erikoinen mesta et siel ollaan super aktiivisia, niillä on mm. paljon tapahtumia ja 5 mimmii jotka bloggaa ahkerasti, käykää tsikidi tsekkaa:
http://www.fabric.fi/blog

LUKIJAKILPAILU!!!!

Mä maistoin viime viikonloppuna ihan todella hämärää drinkkiä, sen nimi oli Lady Gaga, ja siinä oli jotain vodkaa ja karpaloa mehua, mut sit se maistu ihan jotenki mozzarellalle ja pestolle, en tajua yhtään miten se on mahdollista.
Ja koska mä yritän aina levittää sitä hyvää ja arvokasta tietoutta tän blogin kautta mä toivoisinkin nyt että te, rakkaat lukijat lähettäisitte mulle joko sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sitten ihan kommenttina boksiin teidän drinkkivinkin!!!

Se voi olla joko sun oma keksimä tai ihan vaan sun lemppari drinkki. Lähetä siis drinkin ohje ja pienimuotoinen kuvaus siitä, oman sähköpostiosoitteesi kera. Huom: ilman sähköpostiosoitetta ei voi voittaa.
Kilpailuun voi ottaa osaa aina 20.11. asti. Kaikkien osaanottajien tulee olla vähintään 18 vuotta tai vanhempia.
Voittajia valitaan kaksi. Voittajalle ja hänen kaverilleen on luvassa VIP-ilta Fabricissa joulukuun aikana!!!!

Jos jollaki tanssijalkaa vipattaa tai kurkkua kuivaa ni huomenna on aika kovat kekkerit luvassa Fabricissa kans, mä missaan ne mut toivottavasti mä keksin jotain kivaa tääl Losissa.


I love <-------Coast.

Nyt niit drinkkireseptejä kehiin! Thanks!

What Goes Around Comes Around

Kaikkee sitä on taas tullu tehtyä ja nähtyä vaan ei ole ollut aikaa käydä naputtelemassa teille runoja tai mitää muutakaan... Viime torstaina oli ne MTV EMA Bileet Circuksessa jonne suuntasin käkättimeni jo heti alkuillasta
Odotin paljon, ja jälleen kerran suuret odotukset tuovat suuria pettymyksiä. Onhan se jo tullu opittua. Mut oli kivaa, siel oli paljon tuttuja ja myös muutama bloggaava kollega tuli vastaa. Beyonce vissiin (kuulemma) putsas palkintopöydän, vaikka kyseessä olikin "viewing party" niin mun vastaanotin oli suurimman osan ajasta suunnattuna pullon pohjaan eikä screenille.
Leona Lewisin esityksen kuitenkin katsoin hartaasti josta nous kyllä karvat pystyyn, se on mun mielestä aika todella hyvä laulaja.
Kiitos Joonakselle seurasta!
Lauantaina olikin jo sit seuraava prokkis nimittäin Talman hiihtokeskuksessa Sipoossa oli avajaiset ja mäki pääsin avaaman laskukauden, vaikka ihan kauheena siel ei kyl viel lunta ollu mut ilo se on se pienikin ilo. Ku Talma oli purkissa oli illalla "Evening at The Bank" bileet jotka on kerran vuodessa ja tää oliki nyt mun kolmas kerta ku iskeydyn sinne, vaikka molemmat edelliset bileet on musta ollu aika väsyneitä. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden jota ei tälläkään kertaa lunastettu. The Bank on kyl mestana todella tyylikäs paikka, mut tilana kans aika haastava.
Tollane läjä kamaa on nyt tos mun olkkarin matolla, ja kohta niitä pitäs alkaa änkee laukkuun, aamulla lähtee nimittäin klo 6.30 lento Damin kautta sinne Losiin..
Alotin jo sen Jenkki meiningin fiilistelyn eilen ku korkkasin mun gourmet popparipaketin jonka löysin Libanonista yhestä kaupasta.. Amerikkalaiset kyllä osaa tän herkuttelu homman.. Cheddar poppareita... Oli aivan törkeen hyviä!
Jotta ei nyt kuitenkaan ihan läböily lähe käsistä oon kans käyny vähän pelaa hokia, oon saanu kiitettävästi vastuuta ja peliaikaa, ja on ollu tosi kiva pelata.
Törmäsin kans kaupungilla aika mielenkiintoiseen näyteikkunaan Forumissa.. Sen aiheena oli selvästi "Shoefiti" ja kuva oli mistäs muualta ku Lasipalatsin takaa ja siinähän ne mun Niket komeilee jälleen jotka sinne joskus kävin viskaamassa. Ne on kyllä saanu jo aika kiitettävän määrän julkisuutta kun ottaa huomioon pelkästään sen Hesarin artikkelin, ja nyt tää..
Mul tuli vastaan tää video Karmasta, joka jotenkin uskonnosta riippumatta jollakin tavalla tää pitää todella paljon paikkaansa, ja en tiedä mitä oikee mut se pätkä sai mut ajattelemaan paljon. Tää on mun mielestä sellane asia mitä jokaisen pitäis yksilönä miettiä, ja tää ajatus tapa toivottavasti kasvattais "hyvää" kaikkien keskuudessa ja tavalla tai toisella kitkis pois niitä pieniä pahoja joista voi tulla isoja pahoja. Pankaa hyvä kiertämään, älkää olko vihaisia, älkääkä surullisia, vaan ymmärtäkää.


Mä oon täs aika tasasen tappavasti tehny ostoksia kanssa jota en ole ehtiny kuvaa, jossain vaihees ku aika on otollinen niin isken tänne tuotteita jotka on tarttunu mukaan niin Balilta, Hong Kongista ku Beirutistakin, ja nyt tältä Losin matkalta varmasti kans tulee kotiin jotain niin ompahan ainaki rompetta mitä sitte ihmetellä.
Nää DC´n kengät mä hoidin noin viikko takaperin, nyt ku on ollu vähän loskaa sun muuta ni oon tykänny sporttaa hi toppeja, ja tykkään näist eritoten sen takia et nää oikeesti muistuttaa ihan ku jotain vuoden 98- vuoden DC kenkiä sellasel nykyaikasel twistillä. Tän mallin nimi on RD-1.


Vaikka lähen nyt taas reissuun ja artikkeleita ei välttämättä iskeydy vastaanottimiin kauheen tiuhaan, kannattaa kuitenkin käydä kans tsikidi tsekkaa twitteriä jonne isken välil jotai pientä. Se löytyy osoitteesta: http://twitter.com/woodandleather
Ja tuun kans iskemään jotain kännykkäkuvia TwitPicciin, joka löytyy osoitteesta: http://twitpic.com/photos/woodandleather
Palautetta, postaustoivomuksia, risuja ja ruusuja voi myös kommenttiboksin lisäks laittaa osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com

Tulossa on myös lukijoille pieni kilpailu joten kannattaa olla kärkkäänä klikkailemassa!!!

Los Angeles, here I come!!!!


Reinkarnaatio Kaliforniassa

Ens viikonloppuna on Pokemessut, en ole ikinä käyny. Tuskin tälläkään kertaa päädyn sinne... Tai ei sitä ikinä tiedä, heh...
Siel on silti tuttu naama esiintymässä eikä pelkästään hydrauliikka aiheisten elokuvien perusteella, vaan kun ekan kerran oli Los Angelesissa Area Clubilla satuin törmäämään Nikki Benziin sattumalta...

Samaan mimmiin joka tällä hetkellä koristelee Helsingin Kaupungin liikennelaitoksen kauniiden ratikoiden kyljissä... Toi sen jättiläismäinen kaveri oli ruotsalainen Puma Swede ja sen kans tuli jotain lihapullista juteltua..

Yks kaveri joka räpsäs meistä ekan kuvan, räpsäs vähän ohi... Tavallaan... heh.. Good Times..
Siinä se on. Mun seuraava matkakohde. Los Angeles. Ens keskiviikko aamuna mä lennän Damin kautta lämpöseen enkelten kaupunkiin jonka mä toivon auttavani mua pääsemään eroon tästä tuskasta joka on ollut mun sisällä viimeset 3 viikkoa. Losi on ihan järkyttävän kokonen paikka, viimeks onnistuin räpsäsee koneesta kuvan ennen ku laskeuduttii LAX´ille ja huh. Täs on vaa pieni osa tätä isoa kaunista kakkua.
Mä otin hotlan taas Hollywoodista, se on musta kivaa aluetta, ja se on "lähellä" kaikkee. Aion käydä taas tuolla kyltillä ihan vaa vaik hengaa, siel on todella rauhallista ja rentouttavaa. Ei ketään missään jos jaksaa vähän patikoida mäkee ylös.
Ei sielläkään täl hetkel niin lämmin ole, mut about +20 jotain tarkottaa about Joulua mulle. Tän kuvan räpsäsin viimeks ihan mun hotellin takaa. Kuka ei tykkää palmuista?
Siel on luojan kiitos samaan aikaan on muutama Lakers kotipeli ja näillä näkymin meen ainakin kattoo pelin Houston Rocketsia vastaan jol on täks kaudeks aika kova jengi, ja ne on vaihtanu viel pelaajia päittäin ja alkukaudesta ne jälleennäkemiset voi olla aika tunteikkaita ku pelataan vanhaa joukkuetta vastaan. Viimeks kävin kattoo tän pelin Pistonseja vastaan, pretty good seats.
Mä oon laihtunu melkee 10kg viimesen 3viikon aikana ja uskon et Los Angeles on oikee paikka lähtee hakee takas niit kiloja, nimittäin se läbösafka on siellä parasta! On siel esimerkiks hyvää sushiaki mut.. esim toi Chicken Chalupa (tai 2 tai 3 :) ) Taco Bellistä ja juomaks Pink Lemonade juomaa.. PARASTA!
Mä oon vähän yrittäny jo virittäytyä LA fiiliksiin kattomalla uutta Californicationin kolmatta tuotantokautta. Jos et viel ole tutustunu itse sarjaan, tai kolmanteen tuotantokauteen, nyt se kannattaa viimeistään tehdä. Hank Moody is my new favorite author.



Tää Losin keikka on ihan työnpuolesta vaikka onneksi ehdin vähän aikaa olla siel kans omillani. Sit ku oon ollu Losis joku 8 päivää mä lennnän takas Suomeen ja ehin olla yhen yön himassa ja lähen heti seuraavana päivänä Ranskaan Tignesiin. Se on ihan pulkkailu paikka ja muutama tuttu onki kerinny kehua sitä mulle. Se on aika himmeet et se kylä mis asutaan on yli 2km korkeudessa... Kuulostaa aika korkeenpaikan leirille.

Kauheena en edes netistä löytäny kuvia Tignesistä mut ne mitkä löyty ei todellakaan näytä hullummalta!

Tänään oon menossa Suomessa järkättävään MTV European Music Awards viewing gaalaan joka voi olla aika siisti tapahtuma, siel pitäs olla jotain ylläri esiintyjiä sun muuta. Otan kameran mukaan, ja jos siel on jotain special niin te saatte sit varmasti tietää asiasta...

Lomo Love

Mä ostin Hong Kongista tälläsen Holga 120 CFN multicolor lomokameran ja oon nyt ottanu kokonaiset 3 120mm filmirullaa kuvia ja tässä niitä nyt sit ois. Aika old school fiilis venaa et joku kehittää sun kuvat, varsinki ku kuvat on otettu ulkomailla ja kehitys tapahtuu vast himas... Himmeetä miten ajat on muuttunu...

Tää on Hong Kongista, tuplavalotin yhen ruudun kahesta pilvenpiirtäjästä ja vähä viel heiluttelin rakkinetta kylkijäisiks.
Olis pitäny vissii olla jalusta, mut se onki yks näiden kuvien siisti puoli, nää voi ollaa tällee vähän päin helvettii ja se ehkä sit just on se juttu.
Sara hukassa Honkkarissa.
iiinn thee yeeerrr twooothhoouusaaaaaaaannndd...... Vuosi 2857, ei vaan siis huonenumero 2857 Islands Pacific Hotel Hong Kong.
Don´t belive the hype. And the fake neither.
Mä en syty syksyyn liikaa, mut ohan se nätti.
Digaan enemmän Dunkin Donitsin Rinkilöistä vaan ei ne loista yhtä kirkkaasti ku Lintsin. Kaksi vuotta kestänyt käännyttäminen ja pom pomien heilutus johti takin kääntöön ja musta tuli kuin tulikin HIFK mies huolimatta omasta Narri historiastani.
Kaikilla tässä maailmassa ei ole Siwaa ihan siinä vieressä muistakaa se.
Tuplavalotusjuusto vai valotustuplajuusto?
Joku oli Beirutin lentokentällä laittanu joko baarijakkarat kattoon tai lamput väärinpäin ei pysty muistaa miten päin se oli.
Beirutissakin pyöritään ympäri maailmaa symmetrisesti.
Mä teen ostokseni täällä koska siel on paras kalatiski.
Kuinka monta luodinreikää teiän talossa on? Kuinka onnekas sinä olet? Kuinka onneton silti olet? Mun digikamera hajos ku oltiin Balilla, ja muutenki olin jo kesästä asti sisimmissäni halunnu viedä asiaa eteenpäin koska mä oon huomannu tykkääväni ottaa valokuvia, vaikka ne olisikin tyhmiä turistikuvia, me like.

Mä sit menin ja ostin Lomon Hong Kongista ja klassisesti 15min myöhemmin ku olin tehnyt ostokseni tuli vastaan kauppa jossa vastaavia myytiin halvemmalla. Klassinen.

Nää kuvat on poimittu mun elämäni ekojen 3 filmin joukosta. Tulevaisuudessa toivosin et voisin itse olla tyytyväisempi kuvien laatuun ja nyt aion laittaa teippiä kameran selkään et toi vaaleensininen raita menis himaan.

Mun eräs ystävätär on auttanu mua paljon tän mun uuden "harrastuksen" kanssa (Kiitos Emmi!) ja hänen ja Kirsikan kädenjälki on miltein aina jopa kadehdittavan kaunista näin alottelijan silmin.

Kannattaa käydä katsomassa:
Mä diggaan täst videosta. Naisten lyömisestä en niin. Varsinki jos kysees on Ri Ri!