Road Trip

Kulunut viikko onki menny aika pitkälle tien päällä, jonka takia ei tekstejäkään ole pamahtanut ilmoille. Säitä on kuitenkin pidellyt, jopa "Ari" (näin kavereiden kesken) on pääsy näyttäytymään moneen otteeseen, vaikka on ollu pirun kylmä piristää se silti. Tää on vissiin se valo siel tunnelin päässä. Maanantaina syöksyin ekana Lahteen.
Kävin moikkaamassa Iso-Äitiäni meiän möksällä, niinku jotku TwitPicin kautta huomaskin jo. Oli nättii hengattii vaa ja juteltiin takkatulen lämmössä kunnes mun piti lähtee taas ajamaan..
Matkalla näin sellasen bannerin ST1 pihassa joka sai mun auton nokan kääntymään 180 astetta, siinä luki "MEGADOG 1,90€". Ei siin muuten mitään, mut Megadogei ei vaan saa oikee enää mistään (ainakaan mun nurkilta) nyt ku kaikki ESSOt on muutunu ABCeiks. Oli ihan sika nostalginen fiilis, ja hyvä hodari!!!  

Seuraavana aamuna saimme taas nauttia auringosta joka nous usvasien peltojen takaa kun nostin aikaseen taas kytkintä.

Ekana kävin pyörähtämässä Seinäjoella, joka oli aika pika visiitti.

Illaks suuntasin Vaasaan, jossa sattumoisin oli muutama kaveri kans kyläilemässä Helsingistä.

Oli väkevä tiistai ilta ja huomas kyl et opiskelijakaupungissa ihan sama mikä päivä on, jossain on bileet. Ollies Inis puhuttiin pelkkää Tukholmaa, ja tanssittiin letkajenkkaa jo ennen puoltayötä. Rankkaa varmaan se opiskelu jos joutuu keskel viikkoaki ryyppää.
Seuraavana aamuna jälleen kukonlaulun aikaan auton nenä otti uuden päämäärän suuntana Manse.

Jos Seinäjoki oli pikavisiitti ni TRE oli kyl vielä säväkämpi sivallus kaupungin läpi, enkä ehtiny edes tavata ystäviä tai vetää edes Megakoiraa.

Illaks ajoin Tampereelta Turkuun, jossa sit yövyin.Yleensä kysyn aina kulmahuonetta tai jotain muita erikoisuuksia koska yleensä joka hotellista löytyy se joku yks huone jos sattuu olemaan joku kattoterde tai jacuzzi, sauna tms... Kulmahuoneet on kans hyvii, ja täl kertaa päädyin sellaseen ihan pyytämättä. Oli nätti holvi sisäänkäynti huoneeseen.

Kulmahuoneet on siitä vahvoja et niis on yleensä ihan erilailla tilaa ku normihuoneissa, kuten tälläkin kertaa Turun Hamburger Börssissä sai leveillä oikee olan takaa, ahdasta ei ollu.
Näköalaki oli ihan kiva. Oon tuttunu liikenteen meluun Helsingissä joten Torin hälinä ei meikäläistä paljon haittannu.
Kävin myös syömässä erään paikallisen kaverin suosituksesta "Red Hot Chilis" nimisessä mestassa Hansassa..
Viime viikonloppuna ku kävin vetää sen makoisan pippuripihvin Santa Fe´ssä, mun äiti veti vuohenjuusto kanaa, jota sain maistaa ja se oli ihan sika hyvää, ehkä jopa täydellistä. Hoksasin saman safkan tän mestan listalla ja tilasin sen ihan haltioissani. Harmikseni jo paskan palvelun lisäks oli safkaki aika köyhä, annos näyttää ihan hyvältä mut sit taas, mä en ole mikään iso mies, enkä isoruokanen, ja mulle jäi nälkä tästä noin 15€ ateriasta. Eikä se kyl mitään mun makunystyröitäkään pahemmin stimuloinu. Tuntuu et tosi monet S-Ryhmän raflat vaan on huonoja kopioita toisistaan, erilaisille yritysilmeillä ja pienillä menun muokkauksilla saa aina yhtä huonoa ruokaa verrattuna hintaan, ja hyvä palvelu on usein poikkeus...

Ja sitten...pieni koukku Raision kautta ja vihdoin pirssi kohti kotia.

Tajusin illalla et sillon oli vika päivä ku Pablo Picasson näyttely oli enää esillä Ateneumissa, äkkii kamat niskaan ja keskustaan. Onneks se oli auki aina klo 24 asti.. Siel oli ihan törkee jono!!!

Onneks joku oli osannu ajatella vieraita ja tää on just sellasta hyvää palvelua josta mä tykkään. Jonoon jaettiin vilttejä lämmikkeeks.

Sit meit oliki siin iso jono hattivattei kolme vierekkäin ja monta peräkkäin.
Normaalista poiketen mä kunnioitin kuvauskieltoa joka Ateneumissa oli, vaikka kiusaus oli kova. Mä pidin näyttelystä tosi paljon, etenkin kaikista sen surrealismin aikakauden teoksista, niitä jaksaa ihmetellä pitkään.
Tietääkö muuten joku miksi taidetta ei voi katso pää suorassa vaan et kaikki kallistaa aina ku ne pääsee siihen "artsy fartsy modeen"????

Mä olisin halunnu postaa tän biisin jo aikaa sitten mutku siihen ei ollu videota, MUTTA, NYT ON!!!
And it´s Bangin!!!
Biisi on hyvä eikä nyt silmiinkään satu ku tota videoo kattoo, heh...


Mä ku jonki verran kiertelen ympäri Suomee, ni laittakaa kommenttina boksiin jotain paikallisia mestoja teidän omilta kotikonnuilta jotka ulkopaikkakuntalaisen kannatas nähdä/ kokea mikäli sinne sattuu. Ihan kaikki käy!! Etenki kaikki spesiaali safka hommat on aina hyviä, mut tosiaan se voi olla iiiiihan mitä vaan!!!

Nyt edustaakaa omaanne!

Kiitos!!

Priceless....

Jos lauantai alkaa tälläsellä herkulla, on se aika hyvä alku päivälle. Double Double Chocobox.

Eikä se herkuttelu siihen loppunu ei todellakaan! Mä vein Äitini syömään Santa Fe´hen jossa on mun mielestä Stadin paras pippuripihvi. Pedros Blackened Pepper Steak, paras. Mä oon vetäny pihvii ympäri kyliä eikä viel ole tullu parempaa vastaan.

Sielt mä ampasin Popoihin, jossa oli pienet sneaker release partyt.

Kunnianosoitus edesmenneelle DJ AMille, omat Dunkit ja DJ Premierille omat Forcet. Aluks kelasin et oisin ostanu noi AM dunkit mut ei siel ollu kokoja ja mä ajattelin et joku DJ varmasti osaa antaa niille paremman kodin ku minä.

RIP DJ AM.

Me oltiin väsätty illan keikkaa varten JELLO shottei kaikkii eirmakui, ne oli ihan sika hyviä hahahah.

Ja illan teeman mukaan tietty.

Kävin kans teettää paidan bileitä varten, ihan vaan muistuttamaan mikä maa mikä valuutta ja mis mennää.



Päästiin mestoille poksautettiin muutama pullo! Hyvät nousut.

Keikka alko ja olin niiiin fiiliksissä, sit alko sellane: "The next thing I knew" tapanen tapahtumaketju...

The next thing I knew: Sky Blu´lla on MUN paita SEN päällä!

The next thing I knew: Mä olinki ite kans siel lavalla ahahha.

Luojan kiitos mul oli wife beater tee paidan alla oisin muuten ollu puol alasti siel.

LMFAO keikka DJ näytti ainakin viihtyvän Helsingissä...

Keikka loppu ja me lähettii hengaa artistien kanssa bäkkärille, ja mä oikeestaan lähin hakemaan mun paitaa takas!!! Sky Blu näytti tykkäävän siit...

Red Foo tais rakastua mun kaveriin Pinjaan, heh... Yritti rengastaa heti on the spot!

Mä haluun kans tollaset housut!

Sain lopuks onneks mun paidan takas, jonka jälkee oli aika laittaa ilta pakettiin. Oli todella timanttinen ilta kyllä...

Sunnuntain mä vietin kokonaan Nordic Moves tanssitapahtumassa ihastelemassa hienoja näytöksiä. Mä diggasin ihan sikana. Tanssiminen on niin ilosta. Oikeesti hienoa nähdä toisten kädenjälki, noita esityksiä on salee treenattu monia monia tunteja.

Siel oli sunnuntaina skabat, ja tää rutiini erottu kyl edukseen, sillee et se on ihan omassa luokassaan kyl koreografian osalta. Ei tarvi ihmetellä miks tää venäläinen ryhmä voitti.

Ku Kalliossa asioi krapula päivänä ei Weeruskan pizzaa pysty sivuuttamaan. Aika läbö pläjäys mut antakaa anteeks.


Tässä vielä sokerina pohjalla pieni kooste LMFAOn keikasta mun linssin läpi kuvattuna... Aika sekavaa toimintaa mut, oli hauskaa !!! Kiitokset kaikille !!!!

I´M IN HELSINKI BITCH

Mul tippu leuka lumiseen asfalttiin ku näin tän julisteen jonki aikaa taaksepäin, mä oon ihan pähkinöinä! Mä oon fiilistelly LMFAOta viimisen vuoden ajan aika todella tiiviisti ja NYT ne tulee Suomeen ens lauantaina Freda viisygösee esiintyy.

Viikonloppuna on isot tanssiskabat ja nää esiintyy siel jatkoilla. LMFAO on julkasemalla Party Rock levyllä ei oikeestaa mun mielest huonoo biisii ole, sen voi aika pitkälti kuunnella läpi mukisematta.

Tää on yks mun lemppari ralleista! Ja siks se on aikasemminkin postattu jonku artikkelin yhteydessä.


Tää oli niiden eka hitti josta on kans tehty "I´m in LA BITCH!!!" versio joka sattu olemaan hyvässä radiosoitossa tokalla kerralla ku satuin vierailemaan Losissa. Love it!!!


Täs biisis on oikeesti hyvät läpät.


Niinku näkyy äijjil on ihan oma meininki, eikä nää kaverit vaikuta kauheen tylsiltä ainakaan, must tuntuu et jos jotku ni Sky Blu ja Red Foo on ne jotka osaa pitää hauskaa.



Must tuntuu et lauantain show tulee enemmänki olemaan hyvät bileet ku keikka, jos ainaki näit videota kattoo niiden esiintymistä..


Mul kävi viel ihan uskomaton hillomunkki ja voitin Basso radion kilpailusta ens viikonlopuks 2 lippupakettii johon sisältyy kutsuvieras liput koko viikonlopuks sinne tanssikisoihin ja mikä tärkeintä sinne jatkoille mis LMFAO esiintyy! Fileis!

Jäbil on kans tietty omat youtube kanavat, jos tykkää menosta kannattaa tutustuu koska siel on mm. tälläsii videoita, hah..

" We like Ciroc, We love Patron!!! "
Lauantaina räjähtää pankki. Mua pelottaa se ilta koska suuret odotukset tuo usein suuria pettymyksiä mut eikai täs voi muuta ku yrittää "make the best out of it".

If you drink, please drink responsibly.

Hyvää viikonloppua kaikille!!!

Stuntin N Frankfurtin

Mä olin viime viikonlopun Frankfurtissa Brightin messuilla joista aikasemmin kirjoitin. Mulla ei ollu minkäänlaisia odotuksia kaupungin suhteen, kaverit itseasiassa haukku sitä mulle, mut mä tykkään ottaa asioista ite selvää. Mun kaveri joka asuu Englannissa vinkkas mulle hyvän design hotellin ja luotin siihen enkä edes kattonu mitää muita.

Jonki verran katoin netistä kuvia ja googlettelin varauksen tehtyäni, ja kuvien perusteella mesta oli ihan bananas ja livenä se oli viel siistimpi. Enkä ihmettele yhtää miks kuulemma Paris Hiltonki viihtyy Frankfurtissa aina tässä hotellissa. Tää kuva on hotellin aulasta.


Mä oon mies joka osaa arvostaa hyvää palvelua, ja tääl hotellis sitä sai. Sattu hauska et respas duunis ollu saksalainen mimmi oli just valmistunu Haaga- Heliasta ja päätyny tonne duuniin. Jokaiselle asiakkaalle tarjoiltiin check inin yhteydessä tervetulo drinkki Roseeta.


Mä diggasin ihan sikana Roomersin respassa olleista joutsen tuoleista.

Huone oli suoraan sanottuna todella seksikäs, tyynyjä olis voinu olla enemmän mut kai "less is more".

Mul oli jonki verran aikaa messujen ohessa käydä kans vähän kiertelee Frankfurtissa ympäri kaupunkia.


Sielt löyty tää iso euro merkki joka on kaikis talous- ja kymmenen uutisis aina ku jotain puhutaa euroopan taloudesta tai valuuttakursseista.


Keskustassa on paljon paljon isoja konttoreita ja monilla isoilla firmoilla on Euroopan pääkonttorit Frankfurtissa. Näit pilvenpiirtäjiä oli keskustassa joka toisessa korttelissa.

Keskustassa oli sellane Champs Elysee henkinen kävelykatu jonka varrella oli paljon kauppoja ja tää ihan sairas ostari joka näyttää enemmän modernilta taideteokselta. Kiasmal ei ole kyl jakoo tähän hommaan. Tossa hetken joutu ihmettelemään ja pällistelemään... Siinä on jollain ollu piirtämistä.


Frankfurtissa on kans legendaarinen punasten lyhtyjen alue, joka on täynnä baareja, seksikauppoja, kebbe mestoi, strippibaarei ja bordelleja (jotka on vissii ihan laillisia siel). Aika himmee mesta.

Jos saksalaiset osaa pelaa jalkapalloa ni osaa ne kyl kans tehä ruokaa. Etenki makkaraa. Ja sitähä pitää laittaa joka juttuun. Tää Wurst Croisant oli itse asiassa tosi hyvä makupala.

Paljon oli kans just döner / kebbe mestoi joka nurkas ja muutenki oriental foodin tarjonta oli tosi väkevä. Tiedättekste ku eläimil on tapana varottaa väreillä.... no.. niiin ...

Muutenki raflois oli iha sika halpaa syödä ja annokset tuntu joka puolella olevan ihan levottomia. Tääki Fleisch Fucker mestaks ristitty paikka tarjos jollai kympillä tälläsen tripla pihvi lautasen jota ei oikee kyl kukaa jaksanu syödä loppuun...

Mä oon joskus ihan kusessa Tampereella maistanu mustaa makkaraa, mut ei kyl tuu yleensä syötyä, ja tän kaverin nähdessäni halusin maistaa ihan mielenkiinnosta. Ja tota... olihan se aika mielenkiintosen makunen mut kyl mä melkee mielummin mustaa lerssii ammun käkättimeen ku enää uudestaa tota. Yäk.

Messuilla oli monet jatkot ja viralliset jatkot oli missäs muualla ku punasten lyhtyjen alueella ja strippibaarissa. Valitettavasti kaikki muut paitsi baarimikot oli vapaalla...


Siel oppi kans arvostaa näitä kivoja Suomen pakkasia, koska siel oli just se nolla astetta ja kauhee loska keli.. Räntää tuli taivaan täydeltä. Silti oli kivaa!


Tosiaan ammatilaiset oli vapaalla ja kaikki rahvas kansa pääs jatkoilla kokeilemaan tankotanssi taitojaan... valitettavasti...

Mun ihan lempi mesta oli kyl täl reissulla meidän hotellin yläkerrassa sijaitseva kylpylä. Yleensä tulee otettua halpa hotelli ajatuksella "Ei me kuitenkaa muuta ku nukuta siel". Täl kertaa mun ei muuta tehnykkää mieli muutaku olla hotellilla ku se oli näin kiva.

Kylpylässä oli ihan törkeen mukava iso jacuzzi jos oli kaiken maailman hierovia juttuja, ja se vaihto valoilla väriä aina välil. Mä nimesin sen kryptoniittikylvyks.


Iso infrapuna sauna joka itsessään taas on jo melkee ku taideteos.


Tää timanttikylpy oli kuitenki mun lemppari! Sinne piti hautautua niinku pallomereen konsanaan, ja sieltä alta hohkas lämpöä joka lämmitti kaikki noi lasit, ja ku sinne hautautu se muotoutu täydellisesti sun runkoon ja siin tuli sellane painoton ja lämmin olo, joka on aaaaika rentouttava. Persikka ja vähä vettä kylkeen ja AVOT!

Nyt viikonloppuna on matkamessut ja netis on aika hyvii tarjouksia, mäki ostin jo yhet lennot mut en viel paljasta minne! Carpe Diem!



Seuraavaks vinkkejä viikonlopuks !!!

Lateerrrr