Games Galore

Nyt kun tulee aika miehille suunnattu artikkeli niin löysin mimmeille kanssa tälläsen pienen ajankohtaisen meikki tutorialin johon kannattaa tutustua, suosittelen huumori mielessä miehiiki kattoo tän, just hyvä.

Mä tein välipäivinä ostoksen jota oon vaiheillu varmaan vuoden, ja ostin Pleikkari kolmosen kotiin mun muiden konsolien rinnalle. Mä ekan kerran olin ostamassa Pleikkari kolmosta vähän sen jälkeen ku se oli julkastu, ja tein huuto.netissä tarjouksen laitteesta ja voitin. Tän jälkeen rutiininomaiset, rahat tilille ja paketti postiin käytäntö lähti rullaa mut pakettia ei ikinä näkyny, ja kaikki yhteydet palo myyjään.


Tein tietty rikosilmotuksen aisiasta, ja otin äkkii yhteyttä pankkiin joka oli ihan niinku poliisitkin ihan housut kintuissa ja kädet ylhäällä asian kanssa. Rikosilmotusta tehdessä poliisi sanoi että tälläsiä huijjauksia tulee joka päivä kyseisen nettipalvelun kautta, joten olkaa varovaisia. Nyt vuotta myöhemmin ku mun rahat on edelleen mailla halmeilla, kävelin tällä kertaa ihan oikeeseen kauppaan ja poistin laitteen, ja sain jopa kuitin!

Mä sain viime vuonna synttärilahjaks Nintendo Wii´n ja lukuunottamatta perus golf, pesis, keilaus jne.. pelei en pahemmin sillä muuta ole pelannu ku ampumis pelei koska tolla Wii aseella on helvetin hauska pelaa. Mä en esimerkiks osaa yhtää pelaa sellasia pelei ohjaimella jossa ei nää ukkelia, vaa pelkkä mutka (fisrt person shooter). Mut tää ase tuo siihen ihan uuden ulotuvuuden ja se helpottaa ihan sikana pelaamista.

Onks joku kokeillu sitä Wii Fittiä? Tai onko jollain jotain ihan kingiä kokemusta jostain erikoisesta Wii pelistä?

Mä sain muutama kuukaus takaperin eräältä yhteistyökumppanilta läjän Pleikkari kolmosen pelejä, jotka viimein sit synnytti sen poltteen laitteen hommaamiseen, ja nyt kun tää uudempi slimmimpi versio tuli pihalle ja hintakaa ei ole enää paha ollenkaa oli nyt jo korkee aika.

Yks peli minkä sain, joka on saanu sika hyvät arvostelut on: Uncharted 2 - Among Thieves. Se vaikuttaa sika hyvältä, mut ite en viel o ehtiny käydä sen kimppuun.
Toinen uutuus joka oli pakko hommaa oli Ratched and Clank - A Crack In Time. Mä oon pelannu niit vanhempia pelei pleikka kakkosella ja mä tykkään sen pelin "maisemista" ja väreistä, ja nyt se peli näyttää aivan helvetin hienolta grafiikan puolesta, se on kans saanu tosi hyvät arvostelut..

Sain kaverilta lainaan uuden Call of duty - Modern Warfare pelin joka on ehkä ygös sotapeli mitä on, mut ite en ainakaa viel ole tottunu pelaa tälläst "first shooter" peliä ohjaimella, ajattelin hommaa sen Wiille mut se taas ei oikee kuulemma toimi samalla tavalla kun esim PS3. Aika koukuttava peli kyl. Haluisin löytää Wiille jonku tälläsen modernimman sotapelin Medal of Honorin rinnalle.
Mä tietysti Tranformers diggarina kävelin kans suoraa pelikauppaan hakee kyseisen pelin, joka oli viel tarjouksessa johonki 20€! Se ei kyl juonellisesti ole mikään kauheen vaikuttava mut jos tykkää sarjasta ni tykkää varmasti pelata peliä kans.


Mulla on edelleen köytettynä kiinni kans Pleikkari kakkonen, ja melkee voi sanoa et ihan pelkästään kaikkien GTA pelien takia. Itseasiassa tää on mun eka konsoli ikinä jonka hommasin alunperin kaikkien näiden GTA pelien takia.

Nää GTA Vice City, ja GTA San Andreas on mun all-time favorite pelei, ja oon vetäny joskus kaikki noi 100% läpi jossa jokunen tovi on vierähtäny. Alunperin olin hommaamassa Huuto.netistä sitä PS3 konsolia uuden GTA IV pelin takia, ja se on kyl "THE" peli joka on mun shopping listalla ykkösenä. Kaikki noi GTA pelit on ku hyviä action leffoja mis on nerokas juoni jota pääsee pelaamaan. Täydellistä!



Löysin joskus samaisesta surullisesta huuto.netistä vanhan 8-Bit Nintendon ihan fiksuun hintaan ja se ruljanssi meni onneks mutkattomasti. Mä oon joskus siihenkin hamunnu kaikki mitä oon siihen halunnu, mm. duck hunt pyssy on ihan must juttu.

Pelien puolesta klassiset Mario ykkönen jossa on samassa levykkeessä se Duck Hunt, Mario kolmonen, Bubble Bobble ja Off Road joka oli pienenä ihan mun lemppari autopeli. Nostalgista. Mua aina naurattaa ku miettii miten noihin peleihin piti aina puhaltaa sisää jos ne ei toiminu kunnolla, toimi yhtä varmasti ku kännyköiden kanssa klassinen akun irrottaminen. Jotku on jopa tehny aika nohevia tee paitoja aiheesta, heh.


Joskus tuli hommattua PSP kaikkia reissuja varten ja se on edelleen ihan toimiva peli, siit on tullu uusia slimmi versioita ja nyt se uus PSP GO, mut mä edelleen luotan vanhaan. Tohon on hyvä iskee esim, leffoja, TV ohjelmia, kuvia etc.. ja tottakai sil on nätti pelaa. Tää laite pelasti mut mun asepalveluksen aikana, iltasin oli kasarmilla jotain tekemistä, ja oikeestaan tänki laitteen mä hommasin joskus tän GTA Liberty City storiesin takia. Mahtava laite.


Ainoat hetket mun elämässä, kun mä kadun ammatinvalintaani tulee tän videon aikana. Ois aika nättiä päästä ajaa tollasia putkia, ehkä viel tän biisin tahdissa!!! Kurko!

17 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Jepajepa, ps3 löytyy ja gta iv sekä änäri 10 ollu kovimmas käytös, änärin parissa ei niinkää viihdy yksin mut jos on kaks ohjainta ja mielessä lungit pelailut kaverin kanssa niin sit puhutaan kyllä ihan must-pelistä :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä oon yrittäny löytää NBA 2K 10 mut se on joka mestast ollu loppu.. DJ Hero vois olla kans aika kupissa.

Jennie kirjoitti...

Toi vanha Nintendo on kyllä kohtalaisen ässä! Mariot ja kaikki, aijai. Itellä ei oo ikinä ollu mitää konsoleita, mutta kavereilla on tullu pelailtua tota ikivanhaa Nintendoa ja Wii:tä, jossa tehokkaasti saa kyllä kädet jumiin! Et oo ainoo jota vähän himottais lähtee ilmaan noilla koneilla, joutuuki varmaa seuraavaks pistää Top Gunin pyörimää :P

Anonyymi kirjoitti...

mulla on wii fit ja se on ihan huippu :) joogaa, lihaskuntoliikkeitä, hauskoja aerobic juttuja ja tasapainotteluu!

sit kans mario kart + ratti yhdistelmä wiillä on hauska :)

Anonyymi kirjoitti...

wii fit plus on todellaki ostamisen arvonen!

Joonas kirjoitti...

Nba:ta näyttäs olevan saatavilla ainakin verkkokauppassa, tilaamalla sen varmaa parhaiten saa jos ei kaupoissa oo näkyny, eikä hintakaa oo kovin suolanen.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, mä lennän työkseni tommosia "putkia" ja oon tätä blogia seuratessani useasti katellut että olisipa kiva päästä kanssa matkustelee noin paljon, mutta eikös se niin mene ettei ihminen ole koskaan olla tyytyväinen...
p.s meidän arkeen pääsee tutustumaan 2011 Yleltä tulevan taistelulentäjät sarjan kautta. Don´t miss it.

Anonyymi kirjoitti...

joo toi Wii Fitti/plus on kyl niin koukuttavia pelejä ja kalorit karisee ;P ja gta on kyl aina ollu yks lemppareist vaik en niit tehtävii teekkää, ajelen vaa :D t.jaz

Tea ♥ kirjoitti...

8-bit Nintendo & Super Mario <3

Anonyymi kirjoitti...

wiillä paras peli on wario wars!

n0rpp4 kirjoitti...

WOOOS! Neiti Avatar skidisti eläytyy lopus =D Ei hemmetti! Ihan ässä video!
Diggailen sun blogia muuten ihan hulluna!

n0rpp4 kirjoitti...

WOOOS! Neiti Avatar skidisti eläytyy lopus =D Ei hemmetti! Ihan ässä video!
Diggailen sun blogia muuten ihan hulluna!

Mario! kirjoitti...

Jos Mario-peleistä diggaat, ni tsekkaa Wiin uusin Mario: New Super Mario Bros Wii. Oldschool-meininkiä, löytyy nelinpeli, jne...

http://www.youtube.com/watch?v=VrWSlAXYwPk

Suvi kirjoitti...

Aiwan huippu toi Bubble Bobble peli! Ostitko sieltä huuto.netistä myös? Pakko saada hommattua itelleki tollanen palkinnoks kun saan asunnon rempan valmiiks :D

Suvi jatkaa kirjoitti...

Mä en muista miten edes päädyin sun blogiis mutta hyvä näin, tää on ihan huippu! Mitä jäbä oikein tekee näin "ammatikseen"? :D are u making your living with skating and boarding?
Pientä kateutta havaittavissa tässä biitsikuvia katsellessa ku nytkin pakkasta niin et ripset jäätyy silmiin kiinni :/ mut ammatinvalintakysymys kait.. :D

Nti A kirjoitti...

Haha, toi vanha Nintendo <3 en muistanutkaan kyseistä puhallustekniikkaa, mut niinhän sitä joutuikin tekemään aina silloin tällöin :). Diggaan blogistas, koska aiheet ovat maan ja taivaan väliltä. Keep up the good work.

Anonyymi kirjoitti...

Joo Wii fit plus on tosi kiva! Suosittelen hommaa sen.