Siellä Missä Ne Villit Jutut On

Mä en tiedä tulisiko mun olla huolissaan kun tälläsiä tuotteita tulee markkinoille... Mitä mieltä te ootte tästä?


Mun herätystiuku soi eilen klo 4 aamulla ja hyppäsin aamukoneeseen, suuntana Oulu. Aurinko oli pikkuhiljaa nousemassa ilmoille ja siinä noin tunnin lennolla sai nauttia näistä väreistä mitkä taivaalle muodostu. Oulun lentokentällä mitattiin kans eilen uus pakkasennätys -33 pilkku jotain, ja voin kertoa että alko Etelän miehellä jolla on vielä Välimeren veri vähän puntti tutista ku pääs putkesta pihalle.

Ökkönää kökkönää kalapiana kylymyyestä könötettii polliisin kansa enkä etes pelekää.

Kävin kanssa syömässä Oulun Kärppien pelaajien vakkari luolassa Pannussa.

Mä en ole ikinä syöny niiin hyvää lasagnee ku mitä mulle siel tarjoiltiin. Se oli sopivasti kermanen, juustoa ihan sikana (sopivasti), ja se ihana rasva tirisi viel mukavasti ku se tuotiin pöytään. Kylkeen tarjoiltiin ihan täydellistä leipää jota ois kehdannu viedä kotiinki. 10+!

Mä kävin kans poistaa Diilistä viime kuun Niken "Gucci" quick strike dunkit jotka kulkee Resn Dunk nimellä. Siel tais olla viel muutamat jos joku syttyy näihin.

Nää on yhen Jenkki skeittilafkan Team Managerin, Sam Smythin suunnittelemat. Mul on ollu kerran kunnia olla samassa porukassa sen kanssa reissussa Palm Springsissä muutama päivä.. RESN on ollu Sam´in tagi jota se on bommannu joskus back in the days Friscossa, ja nää kengät kantaa nyt sitä nimeä. Hyvä esimerrki siitä miten graffitti miesten uus canvas tuntuu nykypäivänä olevan tee paidat ja muut urbaanin muodin suosimat vaatteet.

Mä tykkään paljon näiden kenkien väristä, ne on käytäänölliset ja casualit. Punanen kuvastaa näissä suunnittelijan mukaan tulta, ja vihreä mary j´tä. Vähän tummaa denimiä kylkeen ja meil on nätit Gucci värit kasassa.

Kengät kainalossa suuntasin illalla jo takas Helsinkiin päin, oli nimittäin kiire leffaan.

Where The Wild Things Are tuli nimittäin ensi-iltaan eilen ja se on leffa jota mä oon odottanu ku kuuta nousevaa. Ompa taas mahtava suomennos leffalle.

Where The Wild Things Are perustuu klassiseen lastenkirjaan jota on Amerikassa myyty kymmeniä miljoonia kappaleita. Ja se on siellä todella suosittu. Kaikki kaupat oli täynnä tän leffan sälää ku olin Losis marraskuussa. Leffaa ei alunperin vissiin pitäny edes julkaista suomessa mut nyt se on tääl ja hyvä niin!


Mä tykkäsin tästä leffasta ihan sikana. Sen on ohjannu legendaarinen Spike Jonze. Tää ei juonen puolesta ollu paras ikinä, mut se oli tehty kunnioittaen alkuperästä kirjaa, ja se on enemmän tehty nuorille aikuisille jotka on kasvanu sen kirjan kanssa, ku lapsille. Se on todella lämmin ja ihana tarina, ja kaikki hahmot on todella todella sympaattisia. Suosittelen.


Mä suosittelen leffaa kyl kaikille, vaikka ei olis ennen lukenu kirjaa tai edes kuullu koko jutusta. Mä oon ollu niin fiiliksis täst koko jutusta et hoidin leffasta tehdyn skeitin koristeeks mun toimiston seinälle jo viime vuoden puolella. Täs komeilee Carol joka on leffan hirviöistä vähän niinku pääosassa..

Joo... niinku sanoin.. oon ollu, ja oon edelleen "vähän" fiiliksissä täst leffasta.


Tää biisi on ollu nyt loopissa uudestavuodesta asti ja edelleen pyörii repeatilla. Jos ei kaikki urokset niin ainakin naaraat tuntuu tykkäävän täst biisistä. Call me Mr. Flinstone, I can make ur bedrock! Denver Nuggettsien JR Smith tekee kans cameon täs.
Young Money - Bedrock


Im that Red Bull, Now let´s fly away !!!!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pannu on kyllä ihana!
Sulla pitää seuraavalla kerralla kokeilla ravintolan Cheese pan- pizzaa (siihen saa valita lisäksi kaksi oma valintaista täytettä)!!! AIWAN LEGENDAARISEN HYVÄÄ! Myös Pannun etanat ovat kuuluisia maukkaudestaan :)

Nim. Viimeksi tänään Pannussa syönyt
Ps. Kiitos mukavasta blogista, sulta saa hyviä leffa- ja tv-sarjavinkkejä!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Löytyyks kokemusta siitä jostain suklaakastike härästä mitä siel tarjoillaan???

Anonyymi kirjoitti...

Hahah aika crazyy et säki bongasit noi super pöksyt!! Joo noit pöksyi on ollu jo pitempää markkinoil ;D Ja aika hassuu et just ne pari kaverianiki jotka noit käyttää on tummii mulatti tyttöi.. Niilku sitä bebaa löytyy jo omast takaa ;) Boom tsika wou wouu, joten meille whiteille pöksyt jalkaa vaa ni eiköhän ala flaksi käymää ;D Joo hell no.. Ja toi biisi Young Money - Bedrock ROCKKAAA, ouh jeah sä se osaat aina noukkii noi barhaat biisit ;) -Goldie-

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on ihan mahtava! Kiva lukea miehen kirjottamaan tekstiä vaihteluna kaikille tyttöblogeille :)
+ pystyy diggailla ihan hirveesti noita matkabloggauksia. Tsemppiä ja kiitos :-)

-Nelli

Anonyymi kirjoitti...

Se hölmö suomennos johtuu siitä, että se kirja on aikoinaan suomennettu Hassut hurjat hirviöt, ja on varmaan sen elokuvan nimi täällä sen takia, että jengi tajuais kyseessä olevan sama stoori. :)Mahti flikka!

Anonyymi kirjoitti...

Itse oon kyl sitä mieltä ett toi suomennos on mahtava! Sopii leffan henkeen, ja kuulostaa kivalta alkusointuineen (kaikki sanat alkaa h:lla).
Ja sanasanainen käännös "siellä missä ne villit asiat ovat" tmv. olis kyl tosi tökerö eikä sopis suomen kieleen ollenkaan. Ja taitaa olla kirjakin käännetty ton leffan suomennoksen mukaisesti ;)
t: kääntäjä, joskaan ei kyseisen leffan sentään ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Nyt ku tota on täs hetken tuijjottanu ni onhan se ihan ok. Ymmärrän täysin et jos kirja on käännetty näin niin tottakai leffaki pitää olla samalla nimellä.

M-K kirjoitti...

Eiks ookki toi Pannun lasagne sairaan hyvaa??? Mekin kaydaan sita kilpaa siella syomassa aina kesaisin, kun oulussa kaymme taalta Dallasista!

Anonyymi kirjoitti...

Oon menossa Oulus käymään ja olis niin mukava maistaa tuota lasagnee! Lempparia! Mikä niist neljästä lasagnesta toi oli? :)
P.s. Mahtava Blogi! Kumpa voisin kans matkustella noin paljo!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lasagne Al Forno!!!
Täydellinen!
mut ne kaikki on kyl hyvii.

Jos on munaa ni kokeile sitä suklaa härkää ja kerro milt se maistu!?

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei taida olla mussa tarpeeks munaa tohon härkään eikä ehkä muutenkaan oo ihan mun makuun :D
Mut kiitti infosta :)