Beavertails & 5 Star Hotels

Vuonna 2007 syksyllä mä olin ekaa kertaa Los Angelesissa, mä rakastuin heti siihen paikkaan ihan täysin, niin kuin jotkut ovatkin blogin sisällöstä huomanneet..
Losista mun matka jatku silloin suoraan Vancouveriin, ja siitä Whistlerille jossa tällä hetkellä pyörii Olympialaiset. Sillon oli jo tiedossa et Olympialaiset on sinne tulossa mutta ei sitä sillon asiaa niin osannut ajatella, ja oonki vast nyt oikeestaan alkanu fiilistelee koko juttuu et hei siistii mähän olin tuol sillo.

Se oli mun eka kerta ikinä ku asuin viiden tähden hotellissa. Mut näin jälkeenpäin ajatellen, palvelu oli sika hyvää ja puitteet kanssa, mut eipä kyl huoneet mitää ihmeellisiä ollu tässä Chateau Fairmont Resortissa.

Se oli himmee ku ulkoa päin se näytti ihan linnalta mut sit sisältä ihan ku ois ollu jossai isossa mökissä.
Kaks ekaa päivää matkasta siel dumppas lunta oikee olan takaa ja näkyvyys oli tosi surkee eikä hissit edes ollut päällä, se tarkotti sitä et siel oikee ollu mitää tekemistä. Me sit jotai pyörittii kylällä ja oikeestaa suurin osa ajasta kulu pihalla olleissa Jacuzzeissa. Meil oli ihan kingit lumisodat altaasta toiseen, ja kierittiin lumessa ja hypättiin takas takas.
Onneks sit kuitenki sit säät alko paranee ja päästiin vihdoin vuorelle.

Tää oli mun eka kerta missää näin korkeessa paikassa ja olinki ihan ihmeissään. Hissil kesti sen 3 minsan sijaan 20-25 minsaa huipulle ja alastulossaki meni oma aikansa.

Alppikylät on must hauskoja ku ne on aina niin samasta puusta veistettyjä, oli ne sit Euroopassa tai missä tahansa, kaikki näyttää ihan samalta.
Käytiin yks ilta after skiissä ja illan päätteeks mä olin aivan kahvilla ku localit veti makkaraperunoiden tapaan Beavertail nimistä leivosta jossa on suklaa kuorrutus. Mut mikä nousi mun Kanadan suosikiks on safka nimeltä Poutine! Sitäki jengi veti aika usein yö mättönä ja se oli siis ihan rannareita jossa oli ruskeeta ihan sika hyvää kastiketta ja juustoa. Niiiiin hyvääää!!!

Tietty vikana päivänä ku kamat oli pakattu ja piti lähtee Whistleriltä kohti Vancouveria niin akon alko sit paistaa oikeen urakalla, mäkeen ei enää kerenny, mut jacuzziin kyl, hahaha.

Matkalla Whistleriltä Vancouveriin huomas just tän jutun et Olympialaiset todellaki oli tulossa sinne koska kaikki tiet oli auki tältä matkalta ja hirveet remontit päällä ja olympia renkaita joka puolella.
Maisemat oli enemmän ku kohdallaan täl lyhyellä dösämatkalla.

Mä pyörin Vancouverissa just sen mun saman Britti kollegan kanssa jota pääsin näkemään Münchenissä pitkästä aikaa, ja oliki hyvä koska hän oli käyy siel ennenki ja tuns mestat ni se vaan näytti mulle parhaita mestoja.

Meil on aika sama maku, ja kierrettiinki paljon makeita kauppoja. Vancouverissa on todella kova Sneaker/ Streetwear scene ja mä olin ihan yllättyny siit tasosta mikä siel oli. Myös katutaidetta oli paljon nähtävillä

Muuten tosi kiva kaupunki, kaikki kävely etäisyydellä toisistaan ja hyvä ilmapiiri, mut sit siel oli kyl muutama alue jossa oli ihan sikana kodittomia ja nistejä, ja sil alueel oli muutama kauppa jossa käytiin, ja niil oliki niis aina pesarit tiskin takana.. Ois ihan siisti tietää mitä tälle asialle on tehty nimittäin muistatteko kun Stadissa oli ne yleisurheilu skabat muutama vuos sitten ja kummasti kaikki katujen denat mystisesti hävis katukuvasta kokonaan.

Siistein nähtävyys oli kello joka toimi höyryllä ja oli ollu toiminnassa jonku ikuisuuden.
Lastensairaalalla oli aika todella siistit valot laitettu joulua vasten esille.

Mulla kävi ihan levoton pulla ku oli siel, nimittäin päivää ennen ku lensin takasin Suomeen oli siel NHL peli, enkä ikin ollu viel sellasta päässy näkemään. Tää on itseasiassa sama halli jossa täl hetkel pelataan olympia kiekkoa.
Eikä kyseessä ollu mikää ihan mikä tahansa matsi vaan Sidney Crosby tuli ekaa kertaa Vancouveriin pitkästä aikaa ellei ekaa kertaa, ja koko kaupunki oli ihan sekasin. Myös Sami Salo (sinine #6) ja Jarkko Ruutu (valkonen #37) oli pelissä mukana.
Pelistä povattiin Canucksien veskan Roberto Longon ja Sidney Crosbyn kaksitaistelua, ja sillä peliä promottiinkin. Mr. Longo onki nyt olympialaisissa Kanadan veräjän vartijana.
Vancouveril oli ihan kingi maskotti joka lenteli ympäri katsomoita ja se tiputteli yleisöön kaikkee sälää sillon tällön.
Peli oli ihan täydellinen, oli rankkareita ja kukas muu lauko ku Crosby, oli muutama tappelu, peli meni jatkoajalle ja rankkariskabaan huh, viihdettä koko rahan edestä.
Mä sain tänää yheltä mun kaverilta lainaan uuden GTA IVn ja nyt ollaan fileissä!!! Eipä tarvi miettii mitä tekis viikonloppuna jos on luppoaikaa.. Olispa huono sää heh...
Peli näyttää niiin siistiltä, en malta venaa et pääsen laitta levykkeen mustaan lootaan ja sammuttaa kaikki valot. Ehkä jopa laittaa puhelimet äänettömälle.

Sain myös Gileteltä tänää postissa pussukan jossa on kaikkee uutuus sälää jota mä ajattelin koeajaa viikonloppuna, ja ihmetellä mitä sieltä oikee löytyy. Siitä lisää lateeerrr..

Alotin tänää myös "Läski-Lakko" nimellä kulkevan prokkiksen . Tarkotuksena ei ole pudottaa painoo eikä laihtua, vaan yrittää vähän muuttaa omia ruokailutottumuksia. Yrittää välttää Pizzaa, hodareita ja euron juustoja aamiaiseks. Työn puolesta kun tulee ajettua aika paljon ja nykyää ku teiden varsilla ei oikee muuta ku ABCtä löydy niin tarinalla on usein aika rasvanen loppu.
Nyt on siis seuraavan 30pv ajan (nyt päivä nro2 meneillään) tarkotus pysyä kaukana, limuista, karkeista, kekseistä, ja pikaruokaloista joissa mä niin viihdyn. Ja kun menee ulos safkaa niin ottais joskus vaikka salaatin tai kalaa. Tänää otin pehmeän laskeutumisen tähän prokkikseen ja söin Halloumi kanaa CousCousilla rannareiden sijaan. Mua ottaa nyt jo sipuliin ihan sikana tää koko homma enkä tiiä kestänkö mut yritetään ainaki, hah.
Viikonloppuna on muutamat kestit ja niiden jälkeen alkaa myös alkoholi lakko joka päätty noin 1kk päästä kun lähen sitten mun seuraavalle reissulle.
Viikonlopun juhlista ja muista timanttisista asioista pian lisää!!!


Lateeerrrr

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Onko toi Vancouver oikeesti niin hyvä paikka? Poikaystävä asuu siel mut en kyllä lähde lentelee ympäri maailmaa sen takii ellei paikan pääl oo jotain nähtävääki... :D

Anonyymi kirjoitti...

näyttää ihan banksyn taiteelta tuo grafiti, olisikohan?=)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

On se ihan kiva paikka käydä, mutta ei siellä kyl mitään "nähtävyyksiä" kauheesti ole, mut kiva kaupunki iha hengailla, hyvä yöelämä.

Veikkaisin näin. Ainaki on kovasti Banksyn näkönen ja sil on ollu muitakin juttuja Vancouverissa joten.. 1+1

Anonyymi kirjoitti...

mitä sä itseasias teet työkses? :D

mamamama kirjoitti...

Mää niin tiän mihkä sää meet.

mamamama kirjoitti...

Mää niin tiän mihkä sää meet.

anna kirjoitti...

Kiva postaus, kiitos tästä! Oon ite menos käymään Vancouverissa huhtikuussa niin kiva lukee sun kokemuksii kaupungista :)

Anonyymi kirjoitti...

oot söpö söpö söpö!