HOT N COLD

Tää lumi tilanne on menny Stadissa ainaki ihan naurettavaks... Haha, oikeesti, mä veikkaan et tänkin auton omistaja on salettiin jossain Phuketissa ihan tietämättömänä siitä mikä tääl on tilanne...
Näit hautautuneita kiesejä ei edes ole ihan yks tai kaks vaan niitä tulee monta päivässä vastaan.. ja uskon ettei kantakaupungissa oikee kukaan edes omista lapiota jolla kaivaa auto pois hangesta. Ykskin kaveri oli joutunu kaivamaan aamulla kiireessä matkalla töihin lumilaudalla auton irti.
Tälläne kasa puuteria oli 7 tunnin aikana ilmestyny munki konepellille mut onneks täst selvis ihan harjalla.
Mä kävin alkuviikosta Hot Joogassa. Tää oli mun toka kerta ja ostinkin samantien kymmenen kerran kortin sinne. Kaks ihmistä kolmesta kun oon kertonu et kävin muuten Hot Joogassa, kysyy heti ekana:

"Mitä #%&¤% se oikee on?"

Noh, se on siis ihan klassista joogaa, toki erilaisia tunteja on paljon mut se tapahtuu sellasessa huoneessa jossa on oman kehon lämpöä huomattavasti korkeampi lämpötila, eli toisin sanoen, hitto siel hikoo ku sika.
Mä kävin Yoga Nordicilla ja mä tykkään tosi paljon ihan siitä ilmapiiristä ja sisustuksesta, se on tosi viimisen päälle laitettu. Jääkiekon puolesta on saanu nähä aika ghettoja suihkuja ja pukukoppeja jonka jälkee kaikki nää tuntuu ihan kylpylä luokan palveluilta.
Mä en itse viihdy oikee punttiksella, ja tää jooga on siit kiva et sen jälkee on hiton hyvä fiilis eikä olo ole mitenkään kankee tai mestat ei ainakaan pahasti ole kipeinä, mut silti tuntuu kyl et jotain on tullu tehtyä. Se on todella rentouttavaa. Mä oon kans löytäny jo oman idolini jooga maailmasta. Kimberly. Damn...


Käytiin kans tiistaina kattoo HIFK -Kalpa jonka Stadin Kingit hävis aika selvin lukemin mutta yleisölle oli aika hyvää viihdettä pitkin ottelua nyrkkitappeluiden muodossa. En muista et ikinä ois veskat SM-liigassa tapellu.

Noronen lenski sit pihalle koska lähti maaliltaan. Mun mielestä hän toimi kuitenki oikein koska Kalakukkojen veska oli kolmantena pyöränä pelaajien välissessä taistelussa, ja Noronen kävi vaan tasaamassa parit. 

Meiän ZOOM jengi sai jonkin aikaa sitten uudet hienot pelipaidat, mä tykkään näistä. Siistiä päästä korkkaamaan uusi pelipaita.
Ainoo vaan et meil on uusilla paidoilla tullu 4 ottelun tappioputki, jengi on ihan varmoja et uusissa paidoissa on joku kirous, jota itsekkin alan epäilemään pikku hiljaa.. Seuraavaan peliin tulen mitä luultavemmin iskemään vanhan paidan alle ainaki. Eilen otettii nenään Nokialta. Niil oli salettiin jotain bodyguardei pelaa eikä mitää nörttejä.

Mä lähen jälleen viikonloppuna takaisin Saksaan, ja tällä kertaa kauniiseen Münchenin kaupunkiin jossa järjestetään todella todella suuret ISPO messut. Siellä on yli 2000 näytteilleasettajaa yli 40 eri maasta, siel on salettii paljon makeita juttuja, ja mä tuun taas tekemään sellasen mini raportin reissusta niin messuista kuin messujen ulkopuoleltakin...
Täl kertaa ei hotelli kyl mitenkään vedä vertoja muutama viikko takaperin Frankfurtissa koetulle Roomers hotlalle, mut uskon et tullaan viihtymään ja toivottavasti viettämään mahdollisimman vähän aikaa hotlalla. Mä kävin samoilla messuilla joku 2v sitten ja ainoo esine joka tarttu mukaan siltä reissulta on tää hieno kahvimaitoa sylkevä lehmä joka piristää mun päivääni meidän toimistolla päivästä toiseen. Maito tulee lehmästä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!!! Yritän laittaa jonki sortin tervehdyksen paikan päältä jos vaan aika ja yhteydet antavat periksi. Ainaki jostain braatwurstista pitää laittaa joku kuva!

Lateeerrr.. tai Aufidersen..Onks joku käyny Münchenissä??? Jotain erikoista jota pitäs mennä ihmettelemään???

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Munnchenin tori, jossa on jumalaton kello kantsii käyä tsekkaas! Siitä torilta lähtee hillitön katu joka on täynnä kauppoja jne!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Siinä mä taisin käydäkki viimeks, sellane hiton iso kävelykatu...
mukavavin välimatkoin hodarikojuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Fünf Höfe shopping gallery!! ehdottomasti :)

nike kirjoitti...

kiva julkkisjengi sulla! :D ja ei hitto, katoin koko ton kimberlyn videon suu auki.. jos vaik vähän kepeemmin vetäis!

nettinörtti kirjoitti...

aufwiedersehen :)

Anonyymi kirjoitti...

Lähel Munchenii on Dachaun kaupunki jossa on Dachaun keskitysleiri(ilmainen sisäänpääsy).Suosittelen käymään vaikka hiljasekshan se paikka vetää.Pääsee tosi helposti ja nopeesti junalla ja bussilla.

Anonyymi kirjoitti...

Toi hot jooga on kyl ihanaa. kävin viime joulukuus (?) kokeilee tuol samas paikas ja se lämpötila oli must ainaki just sopiva. :) harmi ku tunnit on nii kalliita ja se tunti mis olin ihan täynnä. helsinkii pitäis tulla enemmän noit paikkoi!

Anonyymi kirjoitti...

ei hitto, äijä pelaa pikkusiskon kummisedän kanssa samassa tiimissä:D

Anonyymi kirjoitti...

ach jaa deutschland über alles!

pakko muuten sanoo että todella symppis faijoja tossa hokijengissä, gotta love it jos mun iskän näkönen tyyppi panostaa täysillä poseen (erityismaininta kolmas heppu vasemmalta, alarivi :)

-l

Anonyymi kirjoitti...

Neuschwansteinin linnaa kannattaa käydä ihmettelemässä, sinne pääsee helposti junalla Münchenistä..Upeat maisemat! Ja tietty Hofbräusissa oluella ;)

-Niina

Anonyymi kirjoitti...

Hotjooga on tosi ihanaa! Tunnin jälkeen on mielettömän rentoutunut olo, mutta treenistä saa kuitenkin halutessaan tehtyä todella tehokkaan. Oon ollut yllättynyt kuinka monia miehiä Yoga Nordicilla käy, kiva että säkin oot löytänyt lajin.

s kirjoitti...

dachau ehdottomasti!

ps i like your blog