Korpraalin Viikonloppu

Perjantaina oli aika hauska tapahtuma Narinkkatorilla, Battery oli roudannu sinne spedelingoks ristityn vinssin mil saa otettua vauhtia, ja ihan levottoman kokosen patjan johon voi tulla ihan niskallee alas ilman et käy yhtää mitää. Siel kaverit kävi aika korkeella..


Ulkona oli kuitenki se perus -15 ja ihan mukava tuuli, eli aivan hemmetin kylmä, joten mä tein ratkasun ja lähin lämpimään syömää tacoja.
Töölöseen Kisahallin kylkeen on avattu sellane mesta ku Gringos Locos josta saa ihan törkeen hyvii tacoja! Oikeesti ne on melkee ku Californiasta suoraa tulleita, kylkee vähä cheddar kastiketta ja nami nami! Niil on kuulemma sunnuntaisin buffetti jost saa näitä, joten joutuu ehkä ens kerral sunnuntaina ämppäämään ittensä mukavaks.
Lauantaina otin aikasen startin päivään ja hyökättiin Helmisen kans Talmaan losottelemaan.
Tää oliki eka kerta tänä talvena ku pääsen suomessa mäkeen asti, ja vaikka oli napakat -10 pakkasta ei se onneks purru pahasti. Saattaa olla et se johtu mun untsikasta.

Jossain vaihees alko Akon kans näyttäytyy vähän, ja sää alko kirkastumaan. Muutenki oli kyl kiva laskea, mäki oli sika hyväs kunnos ku lunta riitti kerrakseen.
Call me stupid mut opin vast nyt viikonloppuna että humala on myös olotilan lisäks kasvi. Kiitos Wikipedia.
Illalla lähettiin ulos kaverin läksiäisiin ja nautittiin oikeestaa koko ilta pelkkii Jekku Pommei, eli tuoppi bissee mihin pudotetaa sekaan Jekku shotti. Se on aika mielenkiintonen kokemus, maistuu vähän tummalle oluelle mut sit kuitenki se Jekun raikkaus (ja viina) kummittelee siel seassa.

Törmättiin kans kavereihin Malmilta joil on aika kova meno. Ja mä fiilaan tota paitojen teettämis juttua niinku jotku jo LMFAO keikasta huomaskin.
Jäbät on pyöriny otsikoissa ja radiossa lähiaikoina ku Skate Maniacs skedeleffan introks tarkotettu musavideo räjäytti pankin ja siit tuli sensaatio. Kova biisi, kova video, kova meno. Ja kaikki toi on aitoa, totuutta toisin sanoen.

Sunnuntaipäivä meniki ihan chillaillessa, shishaa polttaessa. Ja koska joku kuitenki kysyy ni ei, en käytä huumeita, enkä käytä kyseistä laitetta weedoon tai muuhunkaan kamaan.
Shishan lisäks alotin Call Of Duty 4: Modern Warfaren pelaamisen ja naps. Mä oon ihan koukussa tohon, tälläkin hetkellä ku kirjotan tässä mul on peli pausella toisessa huoneessa, hahah.
Mä en ennen o pelannu mitää noita sota/ampumapelei mis näkyy pelkkä mutka ja mul meniki hetki totutellessa mut nyt mä oon ihan ku kotonani tän kanssa ja nautin ihan sikana.
Tulee mieleen aika eläytyvästi omat intti kokemukset tosta pelistä. Mä viihdyin intissä ja tykkään sotaleffoista, joten tää peli sopii mulle aika hyvin..
Vaikka kuvasta se ei tuu ilmi, ni mut on koulutettu asutuskeskustaisteluun, eli talojen valtaamista, urbaania taistelua enemmänkin kuin metsässä rämpimistä josta tykkäsin. Tossa pelissä tehdään just sitä, mitä me tehtiin intissä se 6kk, ihan samoja juttuja. Aika kuultaa muistot vai miten se meni?
Onneks kuitenki "The fat lady has sung" ja ne päivät on takana, voiton sikari on voitu polttaa.. Ohi on. kertauksia odotellessa..

Chamillioinairii tuli kuunneltua paljon intin aikana.. Paljon muistoja.


Kiitos kaikille noista paikallisista vinkeistä!! Paljon siistei, pitää pian päästää testaa noita.

Loppuviikosta on muutama kiva juttu tulossa, mä oon fileissa!!!

11 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Se on tosiaan jännä ku jengi luulee, et shishan poltto on automaattisesti huumeiden akns touhuumista.. no no... :)

Anonyymi kirjoitti...

nii, kummasti kyllä rinnastetaan aina nää kaks asiaa toisiinsa.. makutupakkaahan se vaan on, mut joo no kukkahattutädit on aina kukkahattutätejä.

tiiätsä yhtää paljo toi sunnuntaibuffan hinta on? aika maukkaalta näyttävät :P

Anonyymi kirjoitti...

Voiko toi Jekkupommi olla hyvää ? :DD
Ehkä pitää joskus uskaltautua koittamaan, heh.

-Nelli

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielest jekku pommi on kyl tilkka redbullia ja shottilasi jägerii sekaa... Siinähän se http://en.wikipedia.org/wiki/Jägerbomb

-lazy

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Kiva postaus.
Oon samal kannal ton pelin suhteen. Oon alottanu nyt ton modern warfare 2:sen pelaamisen ja se on uskomattoman hyvä. Mä oon tottunu pelaa sellasii jossa näkyy koko dude jolla pelaa esim. Metal Gear Solid, toosi hyvä peli... vähä erilaine ku call of duty pelit. Siinä on vakoojana eli ideana on pysyä piilossa ja tappaa ihmisii vaa jos on pakko, mut kuitenki lankeen siihe himoon et pakko päästä vaa räiskii välil. MGS on tosi hyvä oon pelannu kaikki läpi (1,2,3,4. Suosittelen sitä sotahulluille ;D. Mut kyl mä totuin tohon modern warfaren ''perspektiiviin'' nopeasti. Tyttönä ku pelailen sillon tällön joskus voi mennä kokonainen päivä pelaamiseen nii saan aika kovaa kommenttii siitä. 8]
Hyvii peli hetkii!

Anonyymi kirjoitti...

Heei saanko kysyy missä käyt painattamas noit paitoja? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Jekkupommeihan voi tehä ihan mihin vaan, perus virtasten korvikkeena hyvin toimii kyl jekku battery/redbulli. musta jopa parempi ku virtanen. välil. Toi bisseen kuitenki ihan uudenlainen kokemus

Se sunnuntai buffa on joku vajaa 20€... kai..

Ei kyl ennen o tullu vastaan mimmiä ketä hakkais sotapelei konsolilla ihan fileis, mut ei se ole huono juttu ollenkaan!
Mul on enää 4 tehtävää jäljellä nelosessa, katotaa jos sen jälkee tulee vierotus oireita ni pitää ehkä hommaa joku toinenki call of duty.. tai sit vaa se GTA IV.


Mä kävin teettää stokkal koska olin myöhää liikkeellä, sielt saa ihan vaik 30min paidan, mut se on sika kallis.
Idässä on yks joku mis pystyy tekee vissii jollai 20€ about mitä vaan mut paidan laadusta en siellä osaa sanoa mitää. Stokkal tosi hyvä laatuisia paitoja.

Anonyymi kirjoitti...

paljon kustantaa toi stokkan paitateetto?

ja missäpäin itää ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Stokkal on se 29-55€ riippuen mitä siihen haluaa.

Jossain Roihikassa vissiin.

Anonyymi kirjoitti...

ai et käytä huumeita? vähä toista oon kuullu /nähny

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ihan mielenkiintoinen väite, en nimittäin ikinä ole kokeillut mitää huumeita.
Ja olen aika pitkälle myös niitä vastaan.
Alkoholi on ainoa aine jota käytän.