Feeling Like A Million Bucks

Kiitos kaikille palautteesta, niinkuin vähän ehkä näkyykin, muutoksia on hieman jo tullut ja niitä varmaan tulee vielä vähän lisää!
Haluisin ystävällisesti muistuttaa että kilpailu on edelleen käynnissä!!! Laittakaa siis kehitysideoita, ja ennen kaikkea postaustoiveita joko kommenttina boksiin tai sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com. Palkintona arvotaan kaikkien vastanneiden kesken Heavyweight DJssin "Friday in the city" mixteippejä. Muistakaa laittaa siis sähköpostiosoitteenne mukaan niin on pian mahis saada levyä postiluukusta pirttiin.

Mä kaivoin aamulla kaappia löysin unohdetun helmen, Girl Skateboardsin Jaws eli Tappajahai paidan!!! Ihan klassikko leffa, ja ku näin tän paidan joskus kaupassa ei tarvinnu miettiä kahdesti.
Toinen helmi löytö omasta kaapista oli nää Matixin farkut joissa on koko lahkeen mitalta aina gelexeihin saakka flanellivuori, nää on niin lämpimät et oonki nyt kironnu et miks en ole muistanu näit muutamia viikkoja takaperin ku oli niit hullui pakkasia.. Täydelliset housut Suomen säähän. Ja Clarksin Wallabeet on ja pysyy edelleen jalassa.
Kävin torstaina ihan extempore töiden jälkee ostamassa Kisahallista 10 kerran kortin Stadin saleille, lähinnä ostin sen ihan Kisistä varten. En voinu uskoa mun silmii ku se mies pani mulle tän kortin lapaseen, ihan samanlainen ku vanhan ajan spora- ja dösäliput!!! Niin klassinen!! Nääki oli jo ihan unohdettu..
Ja niil oli tottakai kans sellane laite mihin se leimataan, jälleen ihan ku sporissa ennen.. Tuli aika nostalginen olo näitä käyttäessä. Se on ihan paras se soundi mikä siit leimauksesta lähtee.
Mä joskus nuorempana kävin aika paljonki kisiksellä, mut nyt ei tullu käytyä pitkiin aikoihin. Nyt ku on kortti taskussa ni pitää alkaa käymään. Se on niin mahtava mesta ku siel voi tehä about mitä vaan, aina punttiksesta kuulantyntöön, ja lyöntipaikka golffillekki löytyy!
Mä ite haluun käydä siel vaa vähä hölkkäilemässä siihen asti ku ulkona alkaa säät lämpenee et siel raaskii alkaa juoksee ja tottakai heittelee vähän koreja kavereiden kans tai yksinki viihtyy pallon kans, no problem!
Meil on kaukalossaki käntyny onni! Meiän joukkue voitti vihdoin ja viimein uusilla pelipaidoilla varmaan 5 perättäisen tappion jälkeen ja saatiin viimein paitojen kirous purettua! Bujakasha!
Mä en oikeestaan täl viikolla mitään muuta ookkaan tehny ku urheillu ja syöny noita Goji marjoja, lätkän ja kisiksen ohessa oon käyny kans muutaman kerran hot joogassa, johon oon ehkä jopa vähän koukussa siihen.. Se on niin mahtavaa, se antaa niin paljon. Tykkään todella paljon et siel ei pakoteta mitään, vaan kehotetaan kuuntelemaan omaa kehoa ja toimimaan sen mukaan. Puolet koko hommasta on menttaalista ja sen jälkeen on aina niin rentoutunut. Mä tykkään niin paljon kaikesta mis pääsee unohtamaan arjen, eikä puhelin tai tietokone ole lähelläkään.

Mä oon kuullu pelkästään täl viikol monelta kaverilta miten ne on käyny salilla ja nyt sattuu joka paikkaan, eikä pysty oikee ees olemaan. Joogan jälkeen on aina ihan päin vastanen olo, niin henkisesti ku fyysisestikkin. Mul on ollu jotenki sellane fiilis et oon halunnu enemmän panostaa myös sisäiseen hyvinvointiin ja fyysisen puolen ohella, jolloin tää on täydellistä.
Mun jooga mestas on pukkarissa tollane hauska taulu josta löytyy yli 900 eri jooga asentoa, must on hauska aina ennen ja jälkeen tuntia A/ hihitellä niiden asentojen nimille ja B/ ettii sielt just tälläsiä asentoja mihin mä en varmaan ikinä tule itteeni saamaan koska must tuntuu et sporatki taittuu enemmän ku minä.
Senkin lehmänaama, mul ei ole mitään saumaa et saisin kädet yhteen tollee, ei lähelläkään! Auts, sattuu.. hahah
Anyway, summa summaarum, mä tykkään täst jooga jutusta ja oon ilonen et oon löytäny sen, sen jälkee on aina just noin rento fiilis.
Viime viikolla tuli pihalle Ke$han uus Blah blah blah musavideo ja hauskaks ylläriks mun yks kaveri Trent Losista oli skorannu keikan videosta! Tuli sellane fiilis et kuinka pieni maailma oikeesti on.. Todella pieni! Good Job Buddy! 
Meil on ollu niiiin paljon hauskoja iltoja Los Angelesissa aina ku oon ollu siel kylässä, ja jäbät on ollu rentoi et ne on aina vieny johonki uusiin mestoihin mihin ei perus turistina osais eksyä. Voisin melke antaa mun pikkurillin pois jos pääsis sinne tästä ja nyt vaan lähtee.. Good times...
Käykää fiilistelee videota, veikkaan et jos yhtään on käyny ulkona viihteellä on ollu aika mahdotonta olla ollu kuulematta tätä rallia. Myös tää biisi löytyy tältä mixteipiltä joka on palkintona arvonnassa, mutta vaan siististi mixattuna ihan kuten kaikki muutkin raidat.


Iskekää siis postausehdotuksia, ja muistakaa laittaa sähköposti mukaan niin pääsette osallistumaan kilpailuun!!!!

Lateeerrrrr

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin tähän blogiin - heti. Jotenkin aivan mahdotonta kuvailla, miten mahtava tää on! Hulluu, et blogikin vaikuttaa muhun näin! Ehdottomasti tätä lisää!

Love this!

-H