ISPO Messut Münchenissä

Olin viime lauantaista tiistaihin Münchenissä ISPO messuilla. Ne kenelle messut ei ole ennestään tutut, kerrottakoon että ne on yhet maailman suurimmista urheiluväline messuista. Siel oli tällä kertaan yli 40 maasta yli 2000 näytteille asettajaa. Alueena se on monta monta kertaa isompi ku esimerkiks Messukeskus Stadissa. Siellä riitti kierreltävää ja nähtävää..
Ihan rehellisten urheilukamojen lisäks oli muutama halli täytetty lumilautailulla, skeittauksella ja katumuodilla, ja myös esimerkiks fillareita oli jonkin verran näytillä.

Suurin osa näistä kahdesta hallista kuitenkin oli keskittynyt lumilautailuun koska nämä messut koskivat syksy/ talvi 2010 -2011 sesonkia, joten pulkat on varmasti ajankohtasia sillon.

Mun yks lempi alueista oli innovatiivinen halli, jossa esiteltiin uusia keksintöjä ja siellä näki kyl ihan ihme vempeleitä... Himmein oli tää crosstrainerin ja fillarin hybridi. Tavallaan ihan hauska idea, voi kuntoilla ja nähä maisemia samalla. Vois kuvitella et esimerkiks hotelleissa tollane vois olla aika arvostettu laite. Kaikist hotelleista kuitenki löytyy se pieni kämänen gymi, ja fillareita vuokralle, täs ois molemmat samassa paketissa.
Burtonilla ylläri ylläri oli lautapuolen isoin ja uljain osasto jossa on joka vuos todella panostettu esillepanoon.
Myös jääkiekolle löyty omat osastonsa, ja suomalainen veskan maskien valmistaja WALL oli kans siellä esillä mm. aika pornosti maalatulla maskilla..
Ridella oli kans aika himmee viidakko teema joka oli hauskasti viety ihan totaalisesti pois itse olennaisesta. Siel oli silputtuja banaaneita maassa ja lattia oli multaa, ja siel sai kans nauttia apinoiden ja papukaijjojen äänistä.

Forumin laudoista löyty mimmeille aika timanttinen vaihtoehto.

Taide oli myös vahvasti esillä ISPOn lautahalleissa, koska se on kuitenkin olennainen osa lautojen grafiikoita ja vaatteiden kuoseja. Siel pääs todistamaan ihan livenä tätä taiteilua.

Lakers miehellä sydän pompahti ku näki nää Skullcandyn Lakers kuulokkeet.

Nää mä näkisin jollain toisen maailmansodan lentäjällä päässä sen karvakaulusnahkatakin kanssa. Molemmat.
Volcomilla oli iso pala kans haukattuna ja ne oli laittanu pystyyn ihan sairaan kokosen minin mis oli skaboja pitkin viikonloppua.

Yhtäkään Volcomin tuotetta en osastolla nähny, mut sen sijaan siel pyöri apinoita, hula hula vanteita, ilmasia margharitoja ja bissee niiin helvetisti..

Ja tietty mitä olis messuosasto ilman live rokkia?
Kaikilla osastoilla ei menty ihan niin railakkaasti, suksi hallin puolella oli huomattavasti rauhallisempi meno.
Kaikenlaisia vetonauloja on monella osastolla, musiikki, DJt ja ilmanen viina on ne yleisimmät. Ja se mikä näis messuissa on erikoista, on se että ne siellä halli muuttuu monella osatolla illalla ihan bileiks, ja vaikka messut virallisesti loppuu klo 18 ei sielt heitä kukaa ketää ulos ja osastobileet saattaa ihan hyvin jatkua aina puoleenyöhän saakka. Nideckeril oli mm. Pamela bileet niiden osastolla.

Jotka pidettiin niiden Pamela laudan julkistamisen kunniaks.
Elementillä oli kanssa pienet kinkerit jotka oli vähän niinku tyttöbileet. Ei siis bissee, vaan skumppaa.

Suomalaisen lautamerkin ICONin pojat teki Lapin Kullasta niiden vetonaulan jonka ne oli sinne roudannu ihan ite. Represent.
About jokaisen miehen kenen kanssa vaihdoin kuulumiia niiden lempi ständi oli kyl Reeffi jonka osastolla oli joka päivä joku malli niiden joka vuotisesta bikini kalenterista jakamassa nimmareita. Enkä todellakaan voi moittia näitä mielipiteitä en sitten ollenkaan, ymmärrän yskän.
Parhaat bileet oli kyl Special Blendin osastolla viime maanantaina, nää bileet lähti ihan käsistä ja illan aikana ne oli jakanu yli 600 ilmasta olutta juhlakansalle. Siel riitti tungosta.
Siel tuli kans suomalaisia tuttuja vastaan kun väliaikaista hiihtopummin pestiään totauttava Kimi, ja Nikitan Euroopan markkinoinnista vastaava Pia tuli myös nauttimaan näistä juhlista. Oli nättiä!

Siisteintä näis messuissa on se et näkee paljon tuttuja joita ei muuten kauheesti näe. Mä viimein näin mun Britti kollegan Robin pitkästä aikaa, viimeks me oltiin yhessä Vancouverissa hengaa 2007 syksyllä ja siitä onki kulunu jo tovi. Niin siisti nähä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa.

Seuraavana lähetäänkin ihmettelemään Münchenin kaupunkia muualtakin ku messuhallista käsin!!!
Kiitos jo teille jotka olette jakaneet ajatuksia siitä mitä aiotte duunata ystävänpäivänä!!!

Ystävänpäivään on vielä aikaa jokunen päivä, joten laittakaa vaan lisää viestejä: Mitä aiotte tehdä? Aiotteko ostaa lahjoja? Onko tää nyt juhlapäivä sen mielitietyn kanssa vai YSTÄVÄNpäivä?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

taitaapi olla työpäivä

Anonyymi kirjoitti...

Musta se on ihanaa, että sen suomeksi YSTÄVÄNpäivä. Ystäviäkään ei parane ottaa itsestäänselvyytenä. Joten viekää paras ystävänne ulos syömään leffaan tai kävelylle;)

tuesday kirjoitti...

Ystävänpäivänä on lähtö viikoks Saksaan Otzenhauseniin. En erityisemmin sitä vietä, mutta kavereiden seurassa kumminkin tolla matkalla ollaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kasvatan puhelinlaskua soittamalle tärkeille! toimii paljon paremmin kuin jotkut kortit...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan btw, oot ihan super kuuma..:)