Vinokatosta Lintuhäkkeihin


Viikonloppuna avattiin uus Sedula vanhan Studio 51 ja Freda 51 tiloihin, ja avajaiskutsu oli todella lupaava. Silkkiliina missä ei lue kuin Burleski (mestan nimi) ja päivämäärä, ja vasta kun lähetti meilinä RSVPn toisella puolella olleeseen mailiin tuli vasta sitten info paluuviestinä mistä oikeen on kyse. Mahtavaa.
Eikä tälläkään kertaa JekkuPommeilta vältytty.
Mesta oli muuttunu yllättävän paljonki, välil näkee sellasia remppoja raflois et on vähä laitettu maalia ja siirretty yks seinä mut tääl oli tehty about kaikki uusiks ja kaikki tuntu olevan ihan vimpan päälle.
Oli aika Amerikan meininkiä avajais humussa, katossa roikku taiteilijoita jotka temppuili renkailla ja laudoilla näyttävästi.
Siitä olin positiivisesti yllättyny että ihmiset oli oikeasti pukeutunu Burleski teeman mukaan avajaisiin, normisti on tottunu näihin ravintoloiden teemoihin eikä kukaa pukeudu mut Burleskis oli jengi panostanu oikee kunnolla. Oona ja Riinaki oli oikee heittäny puuhkat olalle ja puunannu huulet.
Myös miehet oli ihan messissä. Täs on klubin tyylikäimmät kengät.
Sisustuksellisesti siistein osa musta oli kattolamput jotka oli laitettu  lintuhäkkeihin ja niit oli ihan sikana, tosi siisti ratkasu.

Bonarina kans oli poppari tarjoilu joka oli sellane pieni yksityiskohta jota ainaki mä osaan arvostaa. Mulla tosiaan valitettavasti tää läbölakko meneillään joten no popcorn for mee...
Oli sika kiva ilta ja kivointa oli nähä kaikkia vanhoja tuttuja joita ei aikoihin ollu nähny. Nää on mukavia tälläset sosiaaliset tapahtumat ku ne saa kaikki liikkeelle. Törmäsin muun muassa mun riparin isoseen Reeta-Leenaan joka nykyään keikkailee Husky Rescuen keulassa.
Lauantaina jatku aika samanlainen meno, oli yhen mun kaverin tuparit joka harvoin pääsee itse ulos juhlimaan, joten oli aika tarttua hetkeen kiinni. Koska en tienny yhtää millasesta kämpästä on kyse jne niin en viittiny alkaa ostaa mitää sisustusartikkelia tuparilahjaks joten vein vähä shamppa kaljaa, Veuve Clicquot Ponsardin Bruuttia.
AKA Keltasta Leskeä.
Oli ihan mahtava fiilis, talo täynnä kavereita ja pleikkari laulo PESsistä.
Meit tosiaan oli aika könsikäs porukka liikenteessä, ei naisia. Hyvä klikki, kaikki oli talossa.
Ei ollu kyl siistein ilta lähtee radalle koska oli aikamoine myräkkä, ihan sika kylmä ja lunta tuli vaakatasossa kohti kyselyaukkoa. Stadin onnelan markiisitki oli tullu alas.
Me ei onneks päädytty sinne Onnelaan vaan sinne mis on sen verran tyylikkäitä kiekon pyörittäjiä et jalasta löyty DJ AM Dunkit joita tuli suomeen se joku 7 paria.

Matka kyseiseen päämäärään oli ehkä yks illan kohokohdista. Ehkä hauskin taximatka ikinä... kannattaa klikkaa play nappia...
Mulla oli jalassa nää mun favorite DCn RD ykköset, ja fiilisteltiinki sit miten samanlainen lookki näissä kaverin Luiskan stifloissa on, etenkin pohjan puolesta, ja et miten paljon Louis Vuitton on nostanu päätänsä kenkä pelissä kaikkien niiden Kanye collabojen jälkeen. Todella siistit kengät, Good work LV, straps n all.
Tänää oli Nikellä VIP ystävämyynnit bloggaajille ja muille kutsuvieraille, ja kävin ihmettelemässä mitä sieltä löytyy. Tarjolla oli paljon kenkiä aika huokeeseen hintaan. Mä itse lähdin metskaamaan jotain ihan rehellisiä kenkiä juoksemiseen mut valitettavasti sieltä ei löytyny kokoa mulle..

Onneks mun aveccina tullu frendi löys kamaa sit ihan munki edestä ja Tuukallekki tais tarttua jotain matkaan.. Ne on vissiin huomisesta (23.2-25.2) eteenpäin kaikille avoimet Vantaan Jumbon vieressä sijaitsevassa yrityspuistossa osotteessa Pakkalankuja 6 Klo 09-18.
Nyt on uusi viikko edessä ja uudet kujeet samalla! Pian lisää!!!Lämpeeks joku muuki Rihannaan ku mä!?

Lateeerrrsss...

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

LÄMPEEE! Ko. tsibale on soinu tyyliin repeatilla viimeset pari viikkoo, vaikkei neidin musa oo aiemmin sytyttäny?!

Anonyymi kirjoitti...

juuri tätä Rihannan biisiä huudatettu koko vkl! Onsekuuma.

L kirjoitti...

hahaa,pojil ollu aikamoinen taksimatka näköjään :DD

Anonyymi kirjoitti...

rihku on ihku!

Anonyymi kirjoitti...

oot ihku ja söpöin! niin ihana hymy!

dinkku kirjoitti...

Mitä ihmet oikee teet työkses ku oon lukenu tätä blogiis jo jonki aikaa ja aina sul o kaikkii matkapostauksii:)?

Anonyymi kirjoitti...

oon ihastunut suhun! <3<3<3

nivalan ulla kirjoitti...

joo määkin oon kuunnellu tota biisiä putkeen aika paljo. ja muitanki rirren biisejä.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä sun blogista on tullut mun numero ykkönen!

Maria kirjoitti...

mä ihmettelen samaa, että mitä duunia sä oikeen painat kun käyt jatkuvasti eri kulmilla :D

plus video oli hauska, jostain syystä jätkäporukoiden nauru on ainaa kivaa kuunneltavaa!

Anonyymi kirjoitti...

millaisista naisista tykkäät? olisi mukava jos tekisit joskus postauksen aiheesta naiset! ja videopostaukset olisivat kivoja kans!

Anonyymi kirjoitti...

MARRY ME! <3

Anonyymi kirjoitti...

MARRY ME! <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyl lämpenee mut eks se ole sellanen tyttöjen laulaja...

Anonyymi kirjoitti...

ootkohan sä vähän leso?