Über Kivaa

Reissu ja messut on takana! Ja niin kuin arvata saattaa ja kuvastakin näkee, minä viihdyin. Paljon siistei juttui. Paluu lento oli perus sen ikuisuuden myöhässä ja "illaksi kotiin" muuttu "keskellä yötä himaan" sloganiks. Mut ei pysty valittaa oli niin siistiä. Pääsin messujen iltahumussa kans kokeilee tollast ihme kakspyörästä laitetta jonka nimeä en edes halua tietää, niin spede vehje. Paitsi ainoo kingi joka ajaa tollasella on Paul Blart.

Homma rullas kunnes tost irtos stonga ja törmäsin seinään, hah! But it´s aalll goood.

Nyt on tuli hännän alla mutta yritän palata tiukemman messu- ja matkaraposrtin kera ASAP.

Tästä muodostu meiän Deutschland/ ISPO tunnari. Se kuulostaa paljon paremmalta ku Youtubesta kun sun ympärillä on 300 heeboa ja heebotarta hyppimässä ja tanssimassa niinku huomista ei olis, ja strobo pauhaa! Ja hodari ja jekku painaa molemmat masussa ja toinen kaalissa.
Sitä paitsi must tuntuu et toi mimmi tos videossa tuijjottaa mua jotenki oudosti.. Ehkä vähän jopa pelottaa.
LAteeeerrrr.....

PS. Ystävänpäivä on ihan kulman takana!!! Kertokaa mulle jotain hyvii pläänei mitä siirappista ootte kehitelly, mitä aiotte tehä!!!

7 kommenttia:

lotta kirjoitti...

haa, sen nimi on segway! ton kakspyörä vempelin siis!

Anonyymi kirjoitti...

hahahahah sul on nii hyvät tekstit aina 'heebotar' 'spede vehje' :DDDD

siis joojoo en oo mikää n00b joka ei oo ennen noit kuullu mutku hahhah kuulostaa nii läpält kirjotettuna,

peace i'm out

LUUPPI kirjoitti...

En aio tehdä mitään ystävänpäivänä. Istun ehkä kotona ja syön palan kakkua. Ootko muuten tossa kuvassa ? Näytät vanhalta kuin Metusalemi.

Terveisin : Luuppi

Anonyymi kirjoitti...

mun ystävänpäiväplääni on teleportata sut tänne, kattoo paskoja mutta silti ah niin hauskoja kulttikomedioita (ehkä tyyliin ekat americanpiet, wayne's world, borat ja muut), kokata sulle maailman parhaita homemade hamppareita ja sit jotain hyvää jälkkäriä.

ystävänpäivä ei saa olla liian siirappinen parisuhdepäivä mun mielestä, vaan enemmänkin jotain hauskaa että saa nauraa yhdessä, se on kuitenkin musta huomattavasti kivempaa kun se ittse siirappisten korulauseiden toiselle lässytys. (vaikka toki niitäkin voi aina välissä vähän sössöttää. ja lahjat on aina kivoja, kunhan ei oo mikään polyester-nalle ja kahvikuppi.)

sun blogi on hauskin, ja hakkaa tyylikysymyksissä mimmien vastaavat 6-0.

-V

Anonyymi kirjoitti...

Poliisit muuten ajelee noilla välillä kaupungeissa :D

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänpäivänä menneään ystävien kesken tyttöporukalla syömään hyvin ja sitten linnottaudutaan kattomaan yhden meistä kotiin hömppä rakkaus leffoja :)

Etkä sä mitään vanhalta näytä, et todellakaan!
Iloista ystävänpäivää etukäteen sinne :)

-Nelly

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänpäivän vietän mun ihan parhaiden vanhempien kanssa! Tehää jotai upeeta ruokaa/mennää ravintolaan, ja sit tietty leffaan. Mitäs siinä sen kummempaa! Ens viikolla on sitte luvassa juhlimista kavereiden kanssa, kun itse Ystävänpäivä menee eri kaupungeissa.

-jennie