Kuolleena Ehtii Nukkua - Vohvelista Tiedät Eläväsi

Niin paljon on tapahtunu että ajankohtasuuden nimissä Münchenin reissun artikkeli joutu jonon perälle, mutta ei hätää se on tulossa.

Kiitos kaikille jotka laitto kommenttina tai sähköpostilla viestejä jossa suositeltiin oman paikkakunnan nähtävyyksiä ja erikoisia mestoja vierailijoille. Siel tuli paljon hyviä juttuja!
Mä kävin viime viikolla Tampereella pyörähtämässä ja erään lukijan suosituksesta kävin Pienessä Vohveli kahvilassa.

Paikka oli ihan sika sympaattinen ja rauhallinen. Olin ihan ku kotonani. Aivan mahtava paikka.

Mä söin aika oudon tapauksen; mansikkahillo, kermavaahto, vuohenjuusto- vohvelin.. Mansikkahillo ja kermavaahto sopi hyvin keskenään niinku kaikki varmaan arvaakin, vuohenjuusto ja mansikkahillo oli kans toimiva combo. Mut kermavaahto ja vuohenjuusto sai mun makunystyrät vähän ymmälleen. Mut all n all tosi hyvä vohveli! Täst taitaa tulla mun vakkari mesta.
Kävin kans Pyynikin näkötornilla fiilistelee maisemia.
Sielt avautuu tosi nätti näköala 360 astetta.
Mä en tiedä mitä tuolla valokeilassa tapahtuu mut salettiin jotain taivaallista.
Olin koko Treen reissun aika nakit silmillä koska edellinen ilta meni The Tigerissa fiilistelemässä Talib Kwelin keikkaa. Mun muutama kaveri on nähny hänet Nykissä keikalla ja kovasti he suositteli katsomaan tätä showta.
Terveisiä Äidille.Oli ihan hyvä keikka, mä tykkäsin. Vaikka harvoin klubikeikkojen puitteet on parhaat mahdolliset mut meil oli hyvä porukka kasassa ja sehän täs on kaikkein tärkeintä.

Perjantaina oli kans 2 Many Djssin keikka Korjaamolla, nää veljekset on mash upin pioneereja ja mua harmittaa etten päässy ite keikalle.. Jos bändi ei o ennestän tuttu niin ne siis sekottaa ihan laidasta laitaan eri biisejä keskenään ja ne vaa kulostaa aina hyvältä. Ohessa esimerkki.

Oliks kukaan keikalla!? Oliks hyvä!?!?


Mun hyvä ystäväni kävi Losissa pyörähtämässä ja oli niinkin ystävällinen et kävi noukkimassa mulle muutaman artikkelin Diamondin myymälästä.
Ennestään löytyy kaapista jo musta, ja oon kuolannu näiden Navy sinisen ja punasen perään ever since. Nyt ne on hallussa.
Lil Waynelläki bongattiin jonki aikaa sit samanlainen suikka.
Toinen ihan päällikkö tuote minkä sain on nää muutamat kolikkopussukat johon mahtuu kans luottokortti, toisessa on aksentti värinä punanen ja toisessa tiffany sininen.
Vaikka nää onkin faux nahkaa, nää on tosi viimeisteltyjä ja tykkään just siit et ne on suht kiiltävää matskua. Mä oon mies joka osaa arvostaa tollasia pieniä arvokkaita yksityiskohtia tuotteissa niinku toi mini timantti täs.
Kooltaan nää on ihan skidisti pienempiä ku Luiskan vastaava, mut ei paljoon. Toisessa on kultanen ketju ja toisessa silveri, perfect!
Kiipeily henkinen avainrenksu.
Oon alkanu sporttaa paljon (tai ainaki enemmän) Navy sinistä, ja veikkaan ku aurinko alkaa pitkin kevättä lämmittää ja kesä lähenee alkaa tän hetkiset mustat paidat ainaki heilahtaa sinisten puolelle.
Mohammed Ali.
"In a competition of love we'll all share in the victory, no matter who comes first." -Cassius Clay
Tänä viikonloppuna on kans ollu Dallasissa NBA All Stars viikonloppu, siel on ollu kaikenlaisia tapahtumia ja skaboja jotka näkee kaikki livenä ilmaseks NBA nettisivuilta. Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli donkkaus show lämmittelynä oikeaan donkkaus skabaan ja Drake veti kans keikan siel. Siistii kattoo tollasta livenä, varsinki ku Lebronki hengaili siel.
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli sit oikee donkki skaba ja Nate Robinsson joka on kisan lyhyin mies vei voiton kolmannen kerran putkeen. Harmikseni Lakersin Shannon Brown ei päässy ekalta kierrokselta jatkoon, mut oikee mies voitti kyl tän skaban.


Ens yönä tulee sitten itse All Stars matsi, jonka näkee livenä täältä.

Tänää illalla Jenkki aikaan alkaa myös uus HBOn sarja nimeltä: How To Make It In America joka vaikuttaa todella hyvältä. Heads up.


Jotenkin päädyin kans Petri Vitun Nygårdin blogille yks päivä, aika käsistä koko setti, kannattaa käydä kattomassa.

Mä oon lähiaikoina kuunnellu ihan sikana Kid Cudia, sil on törkeen hyviä biisejä. Se on laittanu nyt hynttyyt yhteen David Guetan kanssa ja tässä on lopputulos. Toimii. mä katoin aluks tos videossa et niille on tullu klaffi virhe ku kuvausryhmä näky kuvassa ikkunan kautta mut sit ku video eteni pikkusen tää homma sit avautu mullekki ...


Hyvää ystävänpäivää kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kierrätät sä?

Anonyymi kirjoitti...

hei! oon lukenu tätä parisen kuukautta ja edelleenki ihmettelen, kuinka sä ehdit tehdä noin paljon! ja tunnut olevan aivan loputtoman kiinnostunut KAIKESTA joten siks tää on niin kivaa luettavaa! keep up the good work :)

Anonyymi kirjoitti...

on toi memories toimiva biisi kyllä.. noista diamondsin tuotteista sitä että mistä niitä voi Suomessa saada ja oliskohan niitä naispuolisille henkilöillekkin? :)

Maria kirjoitti...

oo vohvelikahvila! Hyvä että kelpas :)