Blockfest 2011

Toissa viikonloppuna oli Mansessa tiäxää sellaset härkäset hip hop vestarit ku Blockfestit tiäxää! Ei ollu kieloista kiinni ku sinne hoiettii artistei ku oli sellane liuta esiintyjii et lavat notku ja tapahtuma oltiiki myyty loppuun ennen ku Jutila ehti ees rilliä laittaas päälle. Harmi et kotikentän suosikki Kämroni ei saapunu paikalle, mut onneks oli sitä materiaalia millä leveillä.

Mulle Blockfest tarkotti töitä, hauskanpitoa, frendien näkemistä. Mä en tänäkään vuonna pahemmin kattellu keikkoja koska oltiin oman crewin kans osastolla hommissa, ja napsittiin jengist kuvii jotka meni www.facebook.com/unionfive sivuille. Breikeillä mä kävin bäkkärillä moikkailee jengii, ja vähän fiilistelee keikkoi lauteilta. Meiän osastolla kävi ihan sikana jengiä ja oli hauska ottaa fotoi.

Festareiden jälkee oli molempina iltoina aika timanttiset kemut hotelli Ilveksen aka Elviksen alakerrassa, ja jatkoille mentii aina suoraa hissillä ylimpää kerrokseen. Tampereen vesistötki oli juotu, joka oli helsinkiläis turakaiselle nähtävyys jo itsessään, siinä samassa missä torillä järjestetyt chilifestarit ja napalminallekarkit.

Tää viikonloppu oli alkua kesän lopulle, ja se oli ihan hands down yks tän kesän parhaista. En malta odottaa et pääsen Blockfestiin vuonna 2012. Huh, mitäs täs välissä keksis?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Shafi, toivottavasti kerkeet vastata, mut kuinka pitkä toi Niken ens keskiviikkoinen lenkki on? Mua pelottaa etten jaksa juosta sitä=noloo=omg?!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Se on noin 10km, ja no hätä... mä oon ollu itekki täs koht 2vko kipeenä ettei siel mennä lujaa.

Anonyymi kirjoitti...

ehehehehe miks oot sutannu mun silmät tost viimesest kuvast? XD

Diamonds and Pearls kirjoitti...

:D