Skate Mental in Helsinki

Skate Mental on brändi joka tekee sellasta kamaa joka saa herkimmät tukehtumaan okennukseensa, mut samalla löytyy aina joku joka mielellää pitää sen tyypin fledasta kiinni, ja se toinen joka ihan fiiliksissä kuvaa tätä showta. Mä säädin melkeen koko Skate Mentalin skedetiimin Stadiin Helsinki Hookuppeihin, ja oli ihan kingii pyörii jäbien kans. Stadiin saapu elävä legenda Matt Beach, Dan Plunkett, John Motta, tuore lisäys tiimiin Dennis Durrant ja tausta hefe "The Bear", joka tietty joi pelkkää Karhua tääl. Ne oli kans fileis et pääs hengaa toistensa kanssa koska joku asuu Friscossa, toinen Losissa, yks Atlantassa.. jne..
Jäbät on melkee yhtä sekopäisiä ku merkin dekki-ja teepaitagrafiikat. Poika joka panee delfiiniä hengitysaukkoon? Tupac joka ottaa kegin haltuu, ja kengurut pitää sitä pystyssä? R. Kelly joka kusee niiden logon päälle?
Minne ikinä mä vein nää jäbät skedee, ne aina löys jotain sen spotin vierestä. Jotain mitä kukaan ei ikinä edes ollu voinu miettii et sitä mitenkää pystyis skedee. Diipit kelat löyty joka spotilla. Parhaimpii jätkii ikinä!

Me skedettiin kaikki päivät, ja viikonloppu meni osaks tietty Nordiksella Helsinki Hookupeissa, ja illat jotka veny öiks, ja välil jopa aamuiks meni Anna K.ssa, ja Hook Upin virallisissa afterpartyissa. Plunkett pärjäs skaboissa hyvin, ja sille tarttu vähä tuohtaki kotiinvietäväks. Jäbien vikana iltana me oltiin hotellilla chillaa Santa Fén Pedros Blackened steakkien jälkee ja mun puhelin soi. Ihan puun takaa Pat Duffy soitti ja halus liittyä mukaan, ja päädyttiin kaikki yhessä The Tigerin sunnuntaihin.. Pat Duffy on pioneeri ja legenda, oli hauska päästä nauttimaan sen seurasta. Motta oli enite liekeissä Duffysta!

Ennen ku kundit lähti himaan, mä sain heiltä lahjaks Skate Mentalin Cruiserin, joka kantaa nimeä Rachel. Mä oon viettäny sen kanssa paljon sitä laatuaikaa.

Täs on muutamia kuvia jotka jäi nahkalle heidän visiitin aikana. Toivottavasti maistuu.

Ja käykää kans ottaa täält hatsit meiningistä: http://www.crabsalad.nl/temp/project.php?id=212
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

=D Sanattomaksi vetää.