Helsinki Hookup 2011

Viime viikonloppuna oli jälleen se aika vuodesta ku skedeys valtas Stadin. Helsinki Hookup on puolisen viikkoa kestävä tapahtuma, joka vetää jengii joka puolelta maailmaa. Nordiksella kilpaillaan samassa yhteydessä myös skedeyksen SM-skabat, mut vuosien saatossa Proskate on liittyny siihen kylkeen eikä hauskuus siihen lopu ku samaisena viikonloppuna on taiteidenyö, ja muita hauskoja tapahtumia ja bileitä.

Hyvät palkintorahat, kauniit suomalaiset mimmit, Stadin spotit, ja ylipäätänsä hyvä feng shui toi tänä vuonna joku 50 ulkomaalaista proskedeejää Helsinki Hookuppiin. Meininki alko jo keskiviikkona ku ihmisii alko valumaan Helsinkiin mm. Englannista, Ranskasta, Jenkeistä, Ruotsista, Latviasta, Espanjasta sun muualta. Torstaina meillä oli kulttuurimatka Kontulaan, missä meil oli skedehallilla privaatit naamiaisbileet ja skedesessarit. Päivät meni jos ei jäähallilla, niin kuvatessa spoteilla ympäri kaupunkia. Taiteidenyö perjantaina kruunautu Sounds Like Kotibileillä Tavastialla, jonka takia jengil teki tiukkaa kerkee seuraavanpäivän best trick skabaan.. Meno oli sen verran kova.

Lauantain best trickin vei Enis, ja suomenmestaruuden Nikke Alin. Lauantaina juhlittiin YKlla. Kaikki oli mestoilla vaikka vikat skedesessarit pantiin purkkiin vasta yhentoista pintaa.

Sunnuntaina oli ammattilaisten vuoro ottaa Helsingin pyhätön streeti haltteriin, ja vaikka YK paino jaloissa sen verran et skabat oli hieman myöhässä, annettakoon se anteeksi. Sitä se teettää ku juodaa Jekkuu skumppalaseista. Yleisöö oli paljon mestoilla ja kuulemma paljon enemmän ku vuonna 2010! Skabat oli todella viihdyttävät, iso kiitos siitä kuulu MVP Wessille joka jo pukeutumisella nosti tapahtuman viihdearvon taivaisiin.

Voiton lopulta vei Jani Laitiala, joka teki Helsinki Hookuppiin come backin. Voitto oli täysin ansaittu ja Jamppa nakutteli ihan kliinin ranin purkkii. Onneks olkoon Jani!

Ens vuonna viel isommin ja viel paremmin ja viel kosteemmin, viel hauskempaa! 

Lisää inffoo ja matskuu @ http://www.proskate.com/  

Tsekatkaa myös video!!! 

Mä vietin viikon ajan aikaa tapahtuman alla Skate Mentalin ja Enjoin skedetiimien kanssa, ja näistä hetkistä pian lisää.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=tKyi6kS6AJ0&feature=player_embedded#!