Nike Running Club Helsinki - Unfair Advantage

Tulkaa mun kans lenkille!?!?!


Tulevana keskiviikkona 7.9.11 kello 19.30 starttaa Nike Helsingin myymälältä Kampin keskuksesta chilli noin 10km juoksu jonka reitin mä oon suunnitellu. Se on siihen aikaan et kaikki konttorirotatki kerkee mukaan. Tervetuloa!

Kaikkien tapahtumaan osallistujien kesken arvotaan kolme paria Nike Lunarglide+ 3 lenkkareit. Klikatkaa Facebookista "attending" ja tulkaa juoksee ja kengät voi olla sun.

Koko syyskuun ajan on myös muiden bloggaajien suunnittelemia sessareita, joihin pääsee tutustumaan tarkemmin täällä.

Mä suunnittelin kans Nike IDssä yhet Lunarglide+ kolmoset, täs videos mä vähän avaan sitä mitä mul on ollu kelana ku oon valinnu värei, sekä paljastan mun lempijuoksupaikan.
Mulla oli ilo ja kunnia päästä Pablo Filmsien kameroiden eteen muutama viikko takaperin muutaman muun bloggaajan kanssa, ja täs filkas pääsee vähän jo tutustumaan niihin maisemiin jossa tulevat lenkit juostaan, ja siit meiningistä jota on luvassa. Toivottavasti maistuu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Videot näytti hyviltä.
Toivottavasti saatte keskiviikoksi hyvän juoksuilman.
Hyviä juoksuja! =)

Roosa.K kirjoitti...

Mä tuun aivan varmasti juoksemaaan!

Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkä lenkki ja onko kova tahti?

Anonyymi kirjoitti...

Tää on hauska video, koska kuvastaa hyvin aikamme ihannetta. Ulkomuotoonsa keskittyviä urbaaneja keskiluokan sankareita, jotka kohtaavat elämän aallikot miten? No JUOKSEMALLA! Heh...run Forrest run! 30-luvun fasistit approves...

Anonyymi kirjoitti...

Nike running club Helsinki oli blogaus, johon äskeisen kommentti liittyy.