Konkelilla Christianiaan

Matkustaessa Köpikseen, kandee siel vuokraa tsygä. En suosittelis myöskään hoitamaan asiaa hotellilla, vaikka konkeli saattaa olla vähän paremmas hapessa, ne on sikana kalliimpia. Sitä paitsi se on just rentoo ku siel vuokraamoissa on ihan sikana erilaisia pyöriä joista valkkaa. Siel löytyy aina joku omistajansa näkönen fillari.
Mä löysin klassisen ranskalaisen Motobécanen, johon sain tarakalle skeden kiinni tyhjällä sisäkumin pätkällä. Siin oli kans muutama hassu vaihde joka oli Jopoilijalle ihan luksusta.

Me kruisittiin koko aika fillareilla joka paikkaan. Pyörätiet on siel ihan timanttiset. Plus taksit maksaa maltaita niinku ihan kaikki muuki. Jos lähette Köpiksee varatkaa malmia mukaa, sitä nimittäin menee. Ja ottakaa kans rotsi mukaan, siel blosaa bout aina.

Yks mesta mihin todellaki siel kandee suunnata on Christiania. Se on yks makeimmista paikoista missä mä oon ikinä käyny. Sinne pääsee sisään ainoastaan muutamasta portista, muuten alue on oikeastaan aidattu. Ja se on ku pieni kaupunki. Kommuuni. Koska siel ei pahemmin saa ottaa kuvia, joutuu sanat riittämään. Jos joku on kasvanu kiven alla, siellä siis käytetään, sekä myydään avoimesti tuotetta. Isojen "NO CAMERAS" kylttien jälkeen tulee pieni torikojujen alue, jossa jengi jonottaa sitä hyvää ihan niinku mansikoita kauppatorilla konsanaan. Siel on kans sikana hyvii safkakojuja, ja paljon käsitöitä myynnissä jos haluu viedä tuliaisia etc...
Erään talon sisälle on rakennettu jo legendaariseks noussu pooli, joka on nähny jo aika päivät. Localit shreddaa aika hyväl tatsilla, mis monet turakaiset kalpenee ku huomaa miten tiukka se oikeesti on.

Mut ihan sama tykkäätkö vihreestä salaatista tai et, Christiania on näkemisen arvonen mesta, koska se on uniikki. Mitään vastaavaa ei ole. Ja siin on Burger King ihan vieres.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no kai kokeilit?