The Enjoi Luxury Cruise - Helsinki

Helsinki Hookupin alla Stadiin rantautu luxus risteilyille ympäri Itämerta melkee koko Enjoin tiimi. Jengiä alko valumaan viikonlopun tapahtumaa varten jo tiistaina ja keskiviikkona. Barney Page ja Ben Raemers vietiin suoraa kentältä Jaskan grillille syömää lihiksen kahella nakilla. Myöhemmin perästä seuraan liitty Nestor Judkins, ja jengi oli valmiita Lostariin.
Seuraavana päivänä rapakon takaa lentäneet saapu kans mestoille. Osa jetlagissa koitti nukkua spoteilla ku muut yritti saada nahkalle jotai kotiinvietävää.
Tietysti me mentiin kans Nopaliin safkaamaan, minnes muualle.

Viikonloppu koitti ja Helsinki Hookup alko, osa jäbistä skedes skaboissa, ja osa otti samaan aikaa missioita haltuun spoteilla. Barney Page joka loisti koko viikon myös yöelämän yhtenä MVPnä sai skaboista kuudennen sijan ja paksun kirjekuoren täynnä seteleitä.

Kaikki jäbät on ihan törkeen hyvii tyyppei, ja mul oli ilo viettää heidän kans aikaa Helsingissä. Monet näist hefeist on niit tyyppei kenen videopätkiä mä oon 411VM fiilistelly ku mä oon alotellu skedeystä.
Stadista kundit suuntas skidille risteilylle Pietariin, ja sieltä taas Suomen kautta Stokikseen, ja takas. Viime viikolla viimeisetkin viimein lähti kotimatkalle, kukin minnekkin. . Koko tiimi oli erittäin mielissään Suomesta, spottien, safkamestoje, bileiden ja tietty mimmien takia..
Suomi is the shiznit.

6662 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tyylikästä, tyylikästä !

Hanna kirjoitti...

Kivoja kuvia, mutta en kylla ymmartanyt tosta tekstista puoliakaan! :D Hirveen vaikee lukee ja koko ajan pitaa mita tuokin sana taas tarkotti ja onkohan taa ees Suomee :)