Milan - Slam Jam

Kesällä käydessaäni Milanossa, mä en aluks kelannu et oisin pahemmin edes rundaillu kauppoja, mutta siellä oli muutama temppeli johon oli pakko tehdä pyhiinvaellus. Ensimmäisenä listalla oli Slam Jam, joka on 100% tätä päivää. 

Myymälä edustaa kulttuuria, taidetta, musiikkia, muotia ja muotoilua niin valikoiman kuin tilankin puolesta. Seiniä koristaa vaihtuvien artistien teokset, ja tila on todella näyttävä holvikaarineen ja korkeine huoneineen. Porta Ticinesen alue on makee, siel on paljon katutaidetta ja kanaalit antaa sitä fiilistä.

Brändivalikoima on erittäin väkevä ja Slam Jam on muun muassa yksi harvoja kauppoja Euroopassa jossa myydään Supremea. Sen lisäksi valikoimaan kuuluu mm. Stone Island, Stussy, Head Porter, Visvim, Originalfake, Idiom, Mark McNairy etc etc. . .

Mä satuin sinne juuri sinä kauniina päivänä kun Supremen KAWS boxlogo kamat tipahti hyllyyn, ja nappasin sieltä yhen hupparin ja teepaidan. Myöhemmin kesällä löysin Berliinistä viel dekin seinälle täydentämään tätä kokoelmaa.

Jos matkustatte Milanoon, käykää fiilistelee.

SLAM JAM STORE MILANO

Via P.Paoli 3/5 20143 Milano
Tel. 0039 02 83241167Ei kommentteja: