Diamond Supply Co. Footwear Release Party

Lauantaina julkastaan mun all time lempivaatebrändin Diamond Supply Co oma kenkämallisto. Merkillä on ollu paljon menestyksekkäitä collaboja mm. Nike SBn kanssa, ja nyt viimein omat mallit tippuu kauppoihin kans Suomessa.
Tapahtuma on samanaikaisesti sekä Cali Helsingissä, että Popoissa Roballa 1.1.10. klo 18-21.

Klikkaa itsesi Facebook eventissä osallistuvaks, siellä myös lisää inffoa tapahtumasta,  ja samalla osallistut kenkien arvontaan!!!
Täällä: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113973432043638

Toimitus sai käsiinsä ennen virallista lanseerausta muutaman kengän, ja voin sen verran paljastaa että stiflat on ihan viimisen päälle. Aitoa nahkaa, arvokkaat detskut ja ihan kingit silhuetit. Todella fileissä näistä.

Luvassa myös eksklusiivinen in store keikka Noah Kiniltä, joten älkää nukkuko!







Kesälomille Lompsis

Sunnuntaina mä sykähdän pois babylonista melkee kolmeks viikkoo, ku otan haltuun pitämättömät kesälomani.
Mä lennän ekana Singaporeen, oon siel muutaman päivän, eikä täl hetkellä agendassa ole muuta ku ehkä löhöö Bay Sandsin mukavan näkösellä poolilla vaikka siel vissii sataaki ihan törkeesti täl hetkel. Ihan sama.
Jos jollain on kovii vinkkei Singaporeen, antaa palaa! Kaikki tieto on tervetullutta.

Sporesta mä lennän takaisin mun juurille Ausseihin jossa joskus skidinä asuttiin.. Lennän Sydneyyn, ja siirryn sielt sit jossai vaihees Melbourneen näkemään mun serkkuja ja muita sukulaisia, joita oon viimeks nähny tarhaiässä.
Sydneyssä haluun ainaki mennä tsekkaa eläintarhan!

Tän jälkee mä palaan Singaporeen ja kelasin sieltä viel jonku rantaloma ekskursion duunata jonnekki, ehkä Cebulle tms.. En ole vielä päättäny.. Oisko mitää hienoi ehdotuksia?
Johonki löhöömää ja lukemaan kirjaa vaan.




AEIOÖY


Eero Ettala Singnature Product Release

Tulkaa lauantaina klo 13-15 välillä Forumin kauppakeskukseen Ponkes The Shoppiin heilahtaa! Tällöin juhlistetaan suomalaisen X-Games voittajan Eero Ettalan nimikkotuotteiden julkaisua, ja itse hefe on kans mestoilla jos joku haluaa ilmaseen promojulisteeseen nimmarin, tai vaa heittää femmat ja kippistää Red Bullilla.

Käykää klikkaamassa itsenne Facebook eventissä "attending" ja samalla osallistutte Eeron nimikkotuotteiden arvontaan, täällä:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=196030430470725

Käykää kans tsekkaa http://www.ettala.com/

Itse mehustelin Eeron uusia DVS kenkiä, jotka tulee kans myyntiin lauantaina.. Kengät ollaa nähty jo Eeron jalassa mm. tässä klipissä..



Forumin Blogikirppis Vol. 2

Mä on menossa ens sunnuntaina 2.10. myymään mun kamoja pois, ennen kuin karkaan illalla pois babylonista. Sinne on tulossa joku 10 muutaki dudee ja dudettee myymää gearia joten kandee tulla mestoille.
Sen lisäks mul on rättei, ni mä tuon paikalle myös "The Mystery Boxin" jonka sisältä löytyy paljon ylläreitä! Sen verran voin paljastaa et ainaki mun postikorttikokoelma on siellä. Halval lähtee.

Vaikka tapahtuma alkaa Forumin Kukontorilla jo kello 12.00 allekirjoittanut pääsee paikan päälle vasta noin klo 13.00, Pahoittelen.
Nähään sunnuntaina!!!

Lisää inffoa Facebookista: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=137600766338134

Tässä vähän esimakua mun tarjonnasta. Ja tätä staffia löytyy joku 5 roskasäkillistä lisää. . . joten kandee tulla mestoille. . .
















Charlie Murphy´n keikalle liput voittivat. . .

Viikko sitten julkistetussa kisassa arvottiin avec liput Charlie Murphyn keikalle niin Helsinkiin kuin Tampereelle. Kilpailu päättyi tänään, ja voittajat ovat:

Helsingin keikalle lähtee avecin kanssa Laura P.
Tampereen keikalle tiäxää härkäset liput voitti Arttu S.

Onneks olkoon molemmille voittajille, ja kiitos todella paljon kaikille jotka osallistu arvontaan. Kiitos aktiivisuudesta, osaanottoja tuli enemmän kuin osasin odottaa. Arvostan.

Viime viikolla Charlien lämppäriks vahvistu André Wickström joten tulee olee hyvä setti.
Ottakaa haltuun.

Supreme Waxed Cotton 5-Panel

Mä sain tänään New Yorkista paketin, jonka sisällä oli Supremen syksy 11 mallistosta fressi vihree viispaneeli. Mä pidän erityisesti näistä malleista mis on korkeempi kruunu ku esim New Eran 59/50 stailissa.

Super basic suikka, mis on on nätit detskut. Edessä nahkasella pedillä lepää kultanen ikkuna jossa kaunolla ilmaistaan whats good.  Mun takaraivoa tulee stimuloimaan muovisen snäpin sijaan nahkanen vyö metallisella soljella.

Käykää tsekkaa loput Supremen mallistosta täällä: http://www.supremenewyork.com/






The Roast of Charlie Sheen

Mä nauroin reilun tunnin just linkkarissa ku katoin tän.

Nyt on sun vuoro.

The Never Ending Search For a Truth Never Told

GOLF WANG

Odd Future. Kollektiivi joka koostuu Losin Fairfax kadun jäbistä. Ne on sika nuoria skederottia, jotka duunaa musaa, ja niil on muutenki väkevä meno. Mä oon nyt reilun vuoden seurannu niiden menoo sen jälkee ku Losissa joskus joitaki noit tyyppei näin ja jengi hehkutti niit.
Odd Future Wolf Gang Kill Them All eli OFWGKTAn paitoja tuli Calirootsiin viimeviikolla myyntiin, ja ennen ku ne loppu mä hoidin tilauksen Cali Helsinkiin ja ku DHL oli käyny kävin noutamassa omani pois. Ihan vitun fileissä täst paidasta!

Käykää haistelee jäbien meininkiä @ http://oddfuture.tumblr.com/

Ja ladatkaa ilmaseks Domo Genesiksen uus mixtape "Under the Influence" joka on duunattu sen henkilökohtasten lempi instrujen päälle. Sen voi lataa ilmaseks täältä. 


Skate Mental in Helsinki

Skate Mental on brändi joka tekee sellasta kamaa joka saa herkimmät tukehtumaan okennukseensa, mut samalla löytyy aina joku joka mielellää pitää sen tyypin fledasta kiinni, ja se toinen joka ihan fiiliksissä kuvaa tätä showta. Mä säädin melkeen koko Skate Mentalin skedetiimin Stadiin Helsinki Hookuppeihin, ja oli ihan kingii pyörii jäbien kans. Stadiin saapu elävä legenda Matt Beach, Dan Plunkett, John Motta, tuore lisäys tiimiin Dennis Durrant ja tausta hefe "The Bear", joka tietty joi pelkkää Karhua tääl. Ne oli kans fileis et pääs hengaa toistensa kanssa koska joku asuu Friscossa, toinen Losissa, yks Atlantassa.. jne..
Jäbät on melkee yhtä sekopäisiä ku merkin dekki-ja teepaitagrafiikat. Poika joka panee delfiiniä hengitysaukkoon? Tupac joka ottaa kegin haltuu, ja kengurut pitää sitä pystyssä? R. Kelly joka kusee niiden logon päälle?
Minne ikinä mä vein nää jäbät skedee, ne aina löys jotain sen spotin vierestä. Jotain mitä kukaan ei ikinä edes ollu voinu miettii et sitä mitenkää pystyis skedee. Diipit kelat löyty joka spotilla. Parhaimpii jätkii ikinä!

Me skedettiin kaikki päivät, ja viikonloppu meni osaks tietty Nordiksella Helsinki Hookupeissa, ja illat jotka veny öiks, ja välil jopa aamuiks meni Anna K.ssa, ja Hook Upin virallisissa afterpartyissa. Plunkett pärjäs skaboissa hyvin, ja sille tarttu vähä tuohtaki kotiinvietäväks. Jäbien vikana iltana me oltiin hotellilla chillaa Santa Fén Pedros Blackened steakkien jälkee ja mun puhelin soi. Ihan puun takaa Pat Duffy soitti ja halus liittyä mukaan, ja päädyttiin kaikki yhessä The Tigerin sunnuntaihin.. Pat Duffy on pioneeri ja legenda, oli hauska päästä nauttimaan sen seurasta. Motta oli enite liekeissä Duffysta!

Ennen ku kundit lähti himaan, mä sain heiltä lahjaks Skate Mentalin Cruiserin, joka kantaa nimeä Rachel. Mä oon viettäny sen kanssa paljon sitä laatuaikaa.

Täs on muutamia kuvia jotka jäi nahkalle heidän visiitin aikana. Toivottavasti maistuu.

Ja käykää kans ottaa täält hatsit meiningistä: http://www.crabsalad.nl/temp/project.php?id=212