I <3 Mondays

Tänää on maanantai ja jostain syystä mä tykkään tästä viikon ensimmäisestä päivästä. Eikä se ainakaa tee täst päiväst yhtään inhottavampaa et mun nenään pörrää tälläkin hetkellä jumalainen tuoksu keittiöstä missä Saran tekemä mustikkapiirakka valmistuu uunissa para-aikaa.. Kohta pääsee maistaa, mustikatki on vasta poimittuja eikä mitää pakaste shaibaa.
Vaikka syksy onki tulossa vähän huomaamatta, on kuitenkin varmoja merkkejä ilmassa.. Kauppoihin on alkanu valuu syksyn vaatteita vaikka ulkona on edelleen 20+ lämmintä, ja ens kauden SM-liigan kausarimyynnit on kans alkanu.. Koskahan joulukoristeet tulee kauppoihin?
Maanantain kunniaks iskin uudet DVS´sän Munition CT malliset kengät jalkaan, ihan kingit ku on kokonaa mokkaa, niiiin mukavat jalassa!
Niinku edellisestä postauksesta saattoi huomata, meil on alkanu kans jäävuorot pyörii, iso osa meiän porukasta on lumilautailijoita joka tarkottaa sitä et ne on kaikki talvet reissussa ja kesäl on aina parhaat pelit.. Maanantai illat meneekin tästä eteenpäin aika pitkään jäillä kavereiden kanssa. Viime maanantaina ku oli ekat jäät oli porukka aika huonossa hapessa ku ei vissii kesäl o muuten tullu paljon urheiltua..
Mun maanantain kohokohta kuitenki on Entourage jonka kuudes tuotauntokausi alko muutama viikko sitten, se esitetään Jenkeis sunnuntai iltasin joka tarkotaa et Suomen aikaa se on maanantaina nähtävissä.. Tää on absoluuttisesti mun lempi TV ohjelma täl hetkel..

Kaikki ei kyl tykkää yleisesti maanantai päivistä...
Miten sun maanantait!?!? Onks kupissa vai joutuuks bluffaa et on kliffaa??

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joutuu kyl bluffaa ihan hulluna.

Anonyymi kirjoitti...

Maanantaina masentavampi päivä on usein sunnuntai, koska silloin ahistaa maanantaiaamun herätys ja muutenkin on ihan kuollutta, tai no ainakin talvisin kun kaikki paikat on kiinni (kesällä nyt voi hyvällä ilmalla tehdä vaikka mitä sunnuntaisin).

Ja onneksi Suomessa on muutenkin neljä vuodenaikaa niin ei ehdi sitten kyllästymään, syysvaatteita jo tässä odotellaan:) Tosin kesä on kyl ihan liian lyhyt....

Anonyymi kirjoitti...

Mistä katot aina uusimman jakson?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Yo.

Tääl pystyy ainaki kattomaan streamaamalla:
http://www.ninjavideo.net/cat/1665

Kesä kyl on ihan liian lyhyt se on vissi. Toivottavasti maanantain vihaajia helpottaa jo näin tiistaina.

Kiitos kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukee tätä sun blogia. Mielenkiintoista juttua, ja positiiviset fibat välittyy. Keep up the good work!
T: Intti-Jesse

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Jes Jes Jesse:
Thanks Man! You know me, Mr. Positive.
Mäki käyn aina fiilistelee sun siskon blogia, ja äijjäki saa välil palsta tilaa sielt, se on oikein.