Shop-a-holic

Mä oon metskannu jo jonki aikaa purkkareita, mut ei mitä tahansa perus purkkareita vaan jotain vähän spessumpia jos ois joko vulcanisoitu pohja tai sit muuten vähän enemmän sellasta sneakeri fiilistä.
Heinäkuun eka päivä julkastiin Kanye West x Louis Vuitton kenkä mallisto joka sisältää just tälläset kengät mitä oon ettiny jotka kantaa nimeä Mr.Hudson, mut koska on kyse Luiskasta niin niiden hinta on aika todella korkea. Niitä ei ole tulossa Suomen Luiskaan, joten niitä ei pääse näkemään livenä tai sovittamaan, mut niit sais tilattua tänne mikäli maksaa ennakkoon 590€ joka on kenkien kokonais hinta Pariisista tänne roudattuna...
Noi koko valkoset on todella todella hienot.
Koska Luiskat meni hinnalta vähä pitkäks otin yhteyttä yhteen kontaktiini Suomen Vanssilla, koska niillä on kanssa malistossa hieno valkonen nahkanen purkkari, mut sitä ei valitettavasti ole tulossa suomeen ollenkaan, ja koska se on ens syksyn mallistoa oli kaikki mallikappaleetkin ehditty trokata jonnekkin. Nää on kuitenkin varteen otettavat kengät jotka vois ehk tilaa jostai ulkomaalaiselta nettisaitilta. Mallin nimi on niinki hieno ku Zapato Del Barco.
Viime viikol kuitenki iskin kulta suoneen erään vinkin kautta ja vaikka olinkin nahkasia ettiny mut perus Sebagot ei ehkä kuitenkaa maistu, löysin perus Henkasta ja Maukasta canvas versiot jotka palvelee mun toivomaa tarkotusta.
Noi valkoset canvakset on kyl ihan mahoton pitää puhtaana se on vissi, mut onneks kuitenki siel oli muitaki värei ja koska en osannu päättää minkä väriset pitäs ostaa ni tein sen ainoon ja oikeen ratkasun ja ostin ne kaikki kolmet. Noi on ihan sika hyvii jalas noi H&M´män perus sluikkarit, just ilman sukkia vaa jalkaa ni ne on niinku släbärit mis irtoo kantapää.
Must tuntuu jotenki et mul on välil sellasia vaiheita ku tekee mieli ostaa paljon vaatteita, mut sit taas saatan välil kulkee samois kamois viikkotolkullaki. Nyt kuitenki on se tilan suhteen huompi kausi ku on tarttunu vähä enemmän kamaa kaupoista mukaan.
Heti reissun jälkee löysin just noi purkkarit ja nää seuraavat tee paidat. Ekaks piti hoitaa toi Gold Wheelsin Rolling Stones paita kultasil grilsseil.
Saman konsernin alta mut DGK brändin alla julkastiin kans hauska paita joka on melkee suora rip offi Cool-Aid mehumiehestä. Sitä ite mehuu juodaan about kaikis ghetto leffois sun muis sarjois..
En muista mistä mä niitä oon hommanu, varmaan jostain reissuista mut löysin niitä kaapista muutaman pussin muutama päivä sitten sattumalta.
Niinku edellisessä artikkelis jo mainitsin niin oon diggaillu Poloa jo ajat, ja se on edelleen yks mun lempi merkeistä. Myös Diamondilla joku selvästi lämpee kyseiseen brändiin koska oli tajunnu kääntää Polo´n P´n ympäri D kirjaimeks ja antanu nimeks Un-Polo. Navy sininen ja oranssi väri combo, toimiii!!
Tää biisi ei sinänsä liity mitenkää liity Portugaliin paitsi hyvien vibojen puolesta, silti tää oli meiän reissun anthem. Valitetavasti se vain unohtu Estoril artikkelista.

Bonus raita:

1 kommentti:

Sandra kirjoitti...

ihan mielettömiä kenkiä, namnammmm !