Estoril

Peniche ei todellakaan ollu meiän paikka, varsinkin minä joka onnistuin saamaan meidän ainoon siellä viettämän yön aikana kahden hyttysverkon alla nukkuessani 12 megapistosta jost tuli ihan törkeit pattei ihan joka puolelle.. Siin vaihees oli todella ilonen ku päästii Estoriliin ja meiän parvekkeelta avautu tällänen maisema, ja etenkin ku tää maisema makso yöltä saman verran ku hikinen hostellihuone Penichessä.. Myös hotellin kattoravintolasta avautu todella miellyttävä näköaala..
Musta tuntu et oisin saapunu takas Biarritziin, Estoril on todella hieno paikka ja ero tosiaan edelliseen kohteeseen oli ku yö ja päivä. Kaduilla oli paljon ihmisiä ja keskusta oli täynnä ravintoloita. Kesäiltasin siellä on kauheesti kans tapahtumia ja clubeja aina tiistasta sunnuntaihin asti..
Vähän niinku Biarritzissaki oli myös Estoril rakennettu ison kasinon ympärille joka aika pitkälle muodosti kylän ytimen.
Ja heti seuraavana aamuna ku oltii saavuttu mestoille me lähettiin viettämään juurikin sitä rantalomaa josta olin haaveillu jo puolen viikkoa. Hotlan respa mimmi suositteli meille yht rantaa noin 20 min Estorilista Cascaisiin päin ja me otettiin neuvosta vaari.
Voin sanoa et kyl localit tietää aina parhaat paikat, me mentii dösäl sellasen Beverly Hills henkisen alueen läpi joka kesti kyl aika pitkää mut ku päästii perille ni joo, kyllä kelpas.
Ainoa miinus oli et tää oli aika tuulinen ranta, mut toisaalta olis ollu aaltoja et ois voinu kans surffaa jos ois halunnu!
Me löhöiltii siel melkee KOKOpäivä!
Mä taistelin mun ...... kuution kanssa, joka oli edelleen ihan solmussa enkä ollu vieläkään oikeen tajunnu miten minkäkin palan saa sinne mihin haluaa...
Mä olin niin lomalla, mä vaa chillasin ja kuuntelinki ipodista vaa tätä..
Lopuks käytii viel meiän lähirannal joka oli hotlalta 5 min kävelymatkan päässä...
Seuraavana päivänä ei jaksettu alkaa sompailee mihinkää vaa mentii taas lähimestoille nauttii rantaelämästä ja nauttimaan viimesistä lomapäivistä...
Ja viimein pääsin kans sporttaamaan mun välineitä, nimittäin löydettiin ihan randomina huoltoasemalta jäitä ku edes hotlalla ei niitä ollu.. Snorkkelit valittettavasti levis ku yritin änkee niit mun läskiin kupoliin mut paljon välii, mä olin lomalla, otin kostoks nokoset..

Tää Estorilin perusranta oli kyl just yhtä nätti ku milt se näytti kuvissaki, ja se on kyl yks näteimmistä rannoista mis ikin oon ollu... Harvoin rannoilta löytyy linnoja sun muuta.. Jos joku joskus on matkustamassa tonne niin ainakaan perille löytäminen ei pitäs olla mikään haaste nimittäin toi linna joka kuvassa näkyy on noin 15m Estorilin juna asemalta johon pääsee Lissabonista noin 25 minsassa junalla joka maksaa huimat 1,70€.
Estorilis on kans joskus back in the days ajettu formula ygösiä ja koska ei yks ilta keksitty mitää erikoista tekemistä niin kelattiin mennä käymään siel..
Eipä siel mitää erikoista ollu nätin auringonlaskun lisäks mut tulipahan käytyä.

Seuraavaks päästäänkin ostosten kimppuun !!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sara on hot! :)

Anonyymi kirjoitti...

samaa sanoisin kun ylläolevakin anonyymi! siis menin ihan sanattomaksi, sara on niiiiiiiiiiiin kaunis :)

ja TIMMI! käykö sara joka päivä salilla, vai miten tuo kroppa pysyy noin täydellisenä? :D

minkä ikäisiä muuten olette?

sanoppa saralle, että pistää ihan oman blogin pystyyn ;) sais varmasti lukijoita!

Anonyymi kirjoitti...

Vähä teil on hyvät kropat.

nythetipakkolähteelenkille kirjoitti...

vau sara mikä kroppa!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

I Know! Sara on hotter than HOT!!!

Me ollaa iältä siin kakkosen jo kolmosen about puolesvälis, Sara mua vähä jäljes..

Kiitos kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

gimmas on tosi nätti ! miten se pysyy noin ruskeena ? :D olis ihan vaan kiva tietää :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Thanks!
Portugalis väkisinki tarttu väriä pintaan halus tai ei :)
Ei siin aurinkoa kummempaa salaisuutta ole

Anonyymi kirjoitti...

Mistä Sara on ostanut noi sen persikan väriset bikiinit?

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista päätellen, vaikka oot mies, täällä käy enemmän naisia ku miehiä :D Voisko ehkä johtua siitä, että oot niin hyvännäkönen mies?