Vatauksenne Olkaa Hyvä

Tässä blogin osiossa lukijoilla on mahdollisuus kysyä allekirjoittaneelta kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Kysymyksiä tällä kertaa tuli mukavasti niin kommentteina kuin sähköpostillakin. Alunperin oli tarkoitus vastata vain kolmeen kysymykseen mutta koska kysymyksiä tuli sen verran runsain määrin että ajattelin heittää yhen bonarin lopuks. Olkaa hyvä.


1. Blondi vai brunette? Onko sulla ikinä ollu blondia tyttöystävää?


2. Mitä kaikkee harrastat?
3. Millaisia lahjoja annat yleensä tyttöystävällesi?Hei, mä haluaisin kysyä sultaSanoit tuossa joku aika sitten Niken Air Yeezyistä näin:


”Mä en osaa sanoa muuta ku et mä oon todella fileissä et mä sain nää kengät hankittua vaikka sen eteen joutukin kökkimään useita tunteja yötä myöten kylmässä, mut täl hetkel tuntuu silt et se oli täysin sen arvosta! Nykyään lenkkarit on kuten osakkeet, ne on sijoituksia, vaikka pankki ei niitä pahemmin varmaan luotota... vielä !


Mitä tarkoitit sillä, että lenkkarit on niin ku osakkeet? Jotain sellastako, että esimerkiks vaatteilla ja kengillä on merkitystä pääoman kasvattamisen mielessä? Omistamalla tiettyjä tuotteita, ihmisen arvo tietyissä piireissä ikään kuin nousee ja mahdollisuudet tienata lisää paranee?Olis kiva kuulla vähän tarkempaa analyysia sulta tosta asiasta! Kiinnostaa kuulla.Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille!!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan epiksenkivoja lahjoja sara saa!! ihana toi jopo, varsinkin noi helmet siin välis aw! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin hyvä postaus tää! Ois voinu olla enenmmänki vastauksii, kun näit on niin kiva kattoo :) Toivottavast teet joskus toistekin tälläsen! Varsinki jos kysymyksii kert oli ihan hyvät määrät :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tälläinen postaus :) Sulla on hauska ääni. Siis positiivisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei voisiks tehä jonku sellasenki kysymys-postauksen, että me lukijat saatais kysyy ja sitte vastaat iha kirjottamalla vaikka. :)

Anonyymi kirjoitti...

LISÄÄ VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN KIITOS :D

Bebe kirjoitti...

Oot ihana ja tykkään sun blogista niiiiin paljon! Sara on tajuttoman kaunis ja ootte nätti pariskunta :)

DayDreamer kirjoitti...

Mistä noi helmet on ostettu tohon pyörään? mulla oli pikkutyttönä tommosii pyörässä ja ne on nii hienot!! haluun heti samanlaisia mun nykyseen pyörään! :)

Anonyymi kirjoitti...

kommenttina tohon viimeiseen, omaan analyysiisi lukijasi aikaisempaan vertauskuvaan kenkien ja osakkeiden osalta niin on pakko todeta, että ei se tienaaminen valitettavasti mistään vaatteista o kiinni, vaan ennemminkin siitä mitä korvien välistä löytyy. Tunnen henk.koht ihmisiä jotka näyttää siltä, että tienaisivat tosi hyvin, todellisuudessa asia on kuitenkin päinvastoin. Vaatteilla ja ulkomuodolla pönkitetään usein itsetuntoa ja yritetään hyvin usein paikata sitä puuttuvaa henkistä pääomaa.
Sitten on niitä jotka oikeesti, siis ihan oikeesti, tienaa hyvin, eikä sitä ulkoa päin voisi ollenkaan luulla todeksi. Esimerkkinä Ingvar Kamprad --> esikuva meille kaikille siitä, miten myös hyvin tienaava voi olla nöyrä. Jos itse saisin valita, sijoittaisin ennemmin siihen henkiseen pääomaan kun vaatteisiin, muoti-ilmiötkin kuin on vain ohimeneviä, kun älykkyys ja kouluttautuneisuuden arvo puolestaan vaan kasvaa koko ajan.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Thanks!

Anonyymi:
Kiitos, ideana olis et joka kuu tai ainaki joka toinen kuu ois yks tälläne setti, siks vaan 3+1 vastausta.

Anonyymi:
Vähä se narisee mut minkäs teet.

Anonyymi:
Ei kyl se video on se juttu. sillon ne vastaukset pysyy autenttisina eikä niit suunnitella mitenkään tai kirjoteta uusiks.

Anonyymi:
ENS KUUSSA UUDESTAAN LISÄÄ VASTAUKSIA !!!!!

Bebe:
Kiitos kauniista sanoista. Kiitos tuesta.

DayDreamer:
Ne on itse asiassa BR-lelusta, lelukaupoista saa yllättävän siistei juttui konkeleihin, kannattaa käydä yytsimäs. Varmaa jossai Toys R´ Us´ssissa on viel enemmän sitä sälää.