Reissumies Leffassa

Mun ei tänää pitäny kirjottaa mut oon niin fiiliksissä koska oltiin kattomassa niiiin hyvä leffa tänää et jotenki oli pakko tulla täpinöis naputtelee.
Mut ennen ku mennää elokuviin mä toteutan erään lukijan toiveen, joka toivoi että tekisin täällä tälläsen kartan mis kaikkialla oon reissannu ja iskisin sen kartan tänne. Tänään viimein ehdin tehä sen ja tässä se nyt viimein on!

visited 21 states (9.33%)

Olen ihan tyytis mun prosentteihin, mut oon käyny joissaki paikoissa kolmekin kertaa joten toivottavasti tulevaisuudes pääsis näkemään enemmän uusia paikkoja. Mä aion pyytää että muutama muukin henkilö tekis tän koska oon aika varma et niil on aika huimat prosentit. Mä en kauheesti tykkää sanasta haaste, jota näiden blogien yhteydessä käytetään usein, joten mä aion kauniisti toivoa että J ja Mrs.V tekis tän myös koska tosiaan he on nähny maailmaa!
Käytiin äsken Saran kans leffas kattoo tää:

Ja se nous kyllä heti ihan mun all-time listan kärki kolmikkoon koska se oli ihan mahtava! Mä en o pitkään aikaan nauranu niin paljon ku ton leffan aikana, suosittelen todella vahvasti sitä.

Toinen "must see" leffa käytiin kans kattoo viime lauantaina nimittäin Brüno.

Brüno oli kans ihan kingi mut se ei tietenkään ollu juonensa puolesta mikää erikoinen paketti joka ois stimuloinu erikoisemmin aivonystyröitä mut se oli kans viihdyttävä leffa jossa muutamaan otteeseen sai nauraa kyl ihan kuollakseen mut veikkaan et jotku saattaa kans ehkä olla yllättyneitä mitä kaikkee leffas oikee nykypäivänä voidaan näyttää...
Tässä on kymmmenen syytä miks Brüno kannattaa käydä kattomassa.

Jos vaiheilette Brünon ja Hangoverin välillä et kumman menis kattoo niin tehkää niinku mä, ja menkää kattoo molemmat! Pitkäst aikaa oli kiva käydä leffassa kunnol, se on niin paljon mielekkäämpi kokemus ku ladatun leffan kattominen koneen pieneltä ruudulta huonossa asennossa.

Huomenna mä lähen Poriin !!! Jos näätte sitä Karhua siel, ni sanokaa et mä oon tulos!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun täytyy nyt vähän ilmaista itseeni ja kertoo et kuinka paljon pidän susta! No worries sara, en niin paljoo.

Mutta se kuinka omistaudut sille mistä pidät, rento elämäntyyli (hieno vaatetyyli)! Puhutaan nyt vaikka näistä so f-ing fabulous vaatteista, ne on designer useimmiten, mutta ostat niitä koska oikeesti, vähintään blogin antaman kuvan perusteella, välität siitä mitä ne edustaa. Tarkottaen, että tiedät mitä teet ja haluat. =)

p.s. Muutenkin taidat olla herttaisimpia olentoja, joiden elämää olen seurannut.

Anonyymi kirjoitti...

hyvin oot päässy reissailemaan, värikäs oli kartta :)
koska sä oot indonesiassa ja ausseissa ollut? sieltä olisi kiva nähdä kuvia, upeita paikkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Hangover oli kyl törkeen siisti! Meni heti selkeesti myös omaa top-kybä listaani ! Im a shopaholic also, tänää sain jumalaiset sneakerssit suoraa frendin messis Losist! oh, Kanye Westin Vuittonille suunnittelemat DONIT, ui jui, toi värikombo todella miellyttää ja hivelee silmää! Lenkkareiden aatelit venaa nyt vaan spessuu nightia!!! Damn, joku on niin fileis ja kaunis ilta ja silleen ;)

-Kallion Kingi-

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Kiitos paljon kauniista sanoista. Arvostan!

Anonyymi:
Thanks, vähän enemmän punasta jos ois ei mua haittais.. :)
Mä oon asunu pienenä muutaman vuoden Australiassa ja sinne mentäessä oltiin jonki aikaa Indonesiassa ja Intiassa, mut olin viel tosi nuori sillon..

Kallion Kingi:
Menin hiljaseks, joutuu olee kateellinen stifloista, respect. Mitkä niist hoidit?? paljon ne makso jenkeis?
Hangover = vaffa.

Anonyymi kirjoitti...

heippa!
Sellaista mietiskelin, että saran pitäis alkaa kirjottamaan ihan omaa blogia! Jos neitiä siis kiinnostaa kirjoittaminen.
Veikkaan et monia kiinnostais noin nätin naisen elämä yms.
Tai sit sara vois skriivailla tänne sillon tällön vaan :)

typerä idea, mut pistä muistiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo sara vois tehdä postaksen tänne, missä se esittelis vaatteitaan ja muuta kivaa :)

janika kirjoitti...

hyvä toi letterman video : D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä yritän parhaani että kirjottaisin myös sellasista aiheista mikä naisiin iskee, koska tiedän et täällä on paljon naislukijoita.
Ehkä mä saan joskus suostuteltua Saran tekemään jonku postauksen, mut tähän asti Sara on ollu vaan erittäin tärkeä konsultti.
Kiitos kommenteista!

Janika:
Eiks ooo :)