Ooh Baby I Like It Raw

On ollut erittäin kiireinen viikko, paljon on tullu myös kilometrejä mittariin. Kävin Turun kautta Porissa keskiviikkona, ilmassa oli pientä jazz humua jota kävinkin haistelemassa vähän siellä.. Mut täl kertaa oli kyseessä pikavisiitti ja olin jo torstai iltana takasin himassa pienen Tampereen kautta tehdyn koukkauksen jälkeen..
Matkalla Turkuun pääsin viimein ekan kerran tänä kesänä käyttämään golfmailojani, olin erittäin fiiliksissä. Nyt on kuitenkin jo yli heinäkuun puolväli ja nyt VASTA ehdin ekan kerran lyömään..
Pitkästä aikaa päätettiin tänää Saran kans perjantain kunniaks herkutella sushilla. Raakaa kalaa, nami nami.. Tällä kertaa käytii kokeilee paikkaa missä ei kumpikaa ollu ennen syöny nimeltä Zen Sushi joka sijaitsee Kämp Galleriassa..
Sitä oli taas ehtiny unohtaa miten hyvää sushi on, sitä tulee syötyy ihan liian harvoin.. Zen Sushin safkat oli erittäin hyvät, söin ihan perus kappamakeja, sakemakeja, sekä shake- ja inari nigireitä. Tykkään sushista maun lisäks sen takia et siit tulee mukavasti täyteen, ei tuu niin raskas olo, ja vaikka näitä söiski "liikaa" ei tuu sellane ahdistava ähky kuten muista safkoista helposti tulee..
Talo tarjos meille vielä lopuks eksoottiset maistiaiset nimittäin unagi nigiri (ankeriasta) joka kuulemma on venäläisten keskuudessa todella suosittua. Toisin kuin monet muut sushit tää on vähän liekillä kypsennettyä.. Oli muuten ihan sika hyvää!
Koska se hemmetin Rubikin kuution taitteleminen, vääntely ja kääntely ei vieläkään ole tuottanu tulosta ajattelin hommata ittelleni ehkä vähän lähempänä omaa tasoani ( 5+ vee) olevaa kokoamista, joten mä nyt treenaan näil muutamal Transformersil jos tää auttais se Rubikin suhteen kans, heheheee...Huomenna me lähetää koko mun La Familian kans viroon pienelle piknik risteylylle, mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Moikka!
Kiitos mielenkiintoisesta blogista, tykkään lukea sun tekstejä! Mun poika ystävä on myös kova Transformers fani ja meiltä löytyy kotoa hyllyllinen näitä kavereita, peräti iso Starscream tatskakin käsivarresta. Osaisitko auttaa, kun poikakaverin synttärit lähenee ja haluaisin osana lahjaa antaa jotain Transformerseihin liittyvää. Hän himoitsee varsinkin vanhoja malleja näistä 'lelu' jutuista, siispä nämä viimevuosien markettihyllyjen tulokkaat ei iske. Osaisitko auttaa valitsemaan jotain, minkä mahdollisesti voisi tilata postitse tänne Pohjois-Suomeen? Kiitos jo valmiiksi!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moi Petra.
Nyt käännyit oikean henkilön puoleen!
Osoitteessa:
http://www.kukunor.com/haku/transformers/0/0/53
Löytyy vähän mutta ihan siistei Transformers juttui, varsinki jos synttärit on kyseessä, ni tuolt saa kertislautasia, lautasliinoja sun muuta sellasta sälää. Hauska on kans Transformers shakki mikä sielt saa tilattua.
Mul on ittelläni kans sillee et tykkään enemmän niist vanhoista, mut niit nyt ei oikee saa muualt ku todella tsägäl kirppareilt ja ne on yleensä rikki jotenki.
Ite just diggasin tost omast setist sen takii ku siin on 1984 vuoden "lelu" ja sit vuoden 2007 versio kans.
Kukunorist saa must kans jonku 25th anniversary paketin mis on OG lelu, DVD ja joku sarjis, se vois toimii..
Toivottavasti tuolt natsaa joku juttu!
Kiitos kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Vähä repesin "mulle sopii tämmönen 5 + Transformers -paketti" How cute. :D