We Shopped Till We Dropped In Lisbon

Lissabon yllätti mut ihan kokonaan shoppailu mahdollisuuksillaan, siel oli muutama ihan järkyttävän kokonen ostari, keskusta oli ihan täynnä liikkeitä, ja sit sielt löyty kans tälläne paikallinen Stockmann nimeltä El Corte Ingles.
Mä en kauheesti löytäny sielt mitää, mut mä oonki aika valikoiva, mut ne mitä kannoin kotiin, niin oon niistä todella ilonen.
Eka artikkeli minkä löysin oli Polo´n kauluspaita. Oon jo jonki aikaa ettiny sivusilmäl farkkupaitaa ja tää paita oli vähän sellane joka ajaa samaa asiaa, plus mä tykkään Polo´sta brändinä eniten kaikist näist nimibrändeist mitä miehille on tarjolla.
Uskokaa tai älkää mut tää ei ole mun ostos, vaan Saran. Sara digaa kans koriksesta ja on käyny Losis kattoo pelei ja nyt hänelläki on kannustuksen perusväline hallus.
Sara on ettiny vähän maskuliinisempaa jakkua Suomesta tosi pitkään mut sellast ei o tullu vastaan tai ne mitkä on tullu on maksanu liikaa hetkellisestä trendistä, mut nyt löyty hyvä kappale Bershkasta.
Hupullisia kylpytakkeja on lähes mahoton löytää ja ainoo mun tietääkseni joka niitä valmistaa on Benetton, ja nyt kun sellanen löyty hyvässä alessa Sara teki hyvän päätöksen ja käveli kassalle tää kainalossa. Itsekkin omistan tälläsen!
Jenkeis miesten korispaidat on aika kalliita koska ne on aika usein "autenttisia" mut ne mitä Eurooppaan tuodaan on usein ns. fanipaitoja, eli myös halvempia, ja koska Suomes ei o tullu tällästä viel vastaan niin mun oli pakko ostaa tää sielt yhest isosta urheilukaupasta. Mä tykkäsin ku siin ei ollu kenenkää nimee tai numeroo joka tekee siit ajattoman ja vähän enemmän casualin.
Tää oli ehkä päättömin heräteostos koko reissul koska en ostotilantees ajatellu yhtään miten mä saan raahattua tän mukaan himaan mutta impulsiivisesta päätöksestä huolimatta tää kaunis seinäkello saatiin ehjänä himaan ja nyt se koristaa mun olkkarin seinää!
Siin näkyy 5 eri aikaa, Sydney, Lontoo, Pariisi, New York, ja paikallinen aika... Enemmän ku ulkomaalaset kellonajat, mua kiinnosti tän kellon ulkonäkö.
Henkilökohtanen suosikkilöytöni koko matkan ajalta oli nää Jeremy Scott X Adidas kengät. Mä tykkään muutenkin todella paljon Jeremy Scottin tyylistä, vaikkakin se on ehkä vähän liian runway fashöniä itteni päälle, mut nää kengät on mun mieleen. Hän on mm. suunnitellut Kanyen päässä tunnetuksi tulleet kaihdinlasit.
Tän kengän erikoisuutena on hienojen materiaalien lisäks ylisuuri läppä, joka on must aika luova ja siisti.Vaikka oonki Nike miehiä niin mun oli pakko ostaa nää koska nää oli viel vikat siel kaupas ja just mun kokoo!
Näis kengis on jotenki tosi arvokas fiilis ihan nahkasia sisäpintoja myöten. Jos joku sattuu pitämään näistä kengistä niin kannattaa käydä Jeremy´n omilla sivuilla joille pääsee klikkaamalla TÄTÄ.
Nää rokki korkkarit Sara löys yhest ihan random naisten kenkäkaupasta Lissabonin ytimestä.
Ja nää vähän saman henkiset kengät mut ilman korkoo Sara löys Henkasta ja Maukasta ja luotettavan lähteen mukaan näit ei pitäis olla suomessa...
Siel outlet mestassa tosiaan oli paljon merkkiliikkeitä ja monissa niissä oli aika radikaaleja alennuksia, ja sieltä Saralla tarttu mukaan Gant´iltä tälläset satiiniset shortsit,
Ja tällänen ihan perus logo huppari.
Mä oon alkanu vähän ahkerammin käyttämään Twitteriä nyt kun oon oppinu lisäämään sinne kuvia, on toivottavasti teillekkin sen seuraaminen mielekkäämpää. Twitter läpistä kolme uusinta näkyy aina blogin oikeassa sivupalkissa mutta ne kaikki voi myös käydä katsomassa täältä.
Kysymys-videovastaus juttuun olen alkanu jo kuvata vastauksia, mutta vielä on tilaa yhdelle kysymykselle, eli jos sulta löytyy taskusta tai pääkopasta joku kysymys johon toivot allekirjoittaneelta vastausta via video, iske se kommenttina tai sähköpostilla osotteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teidän reissu kuulostaa mahtavalle! Onko sun tyttöystävälläsi omaa blogia?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos!
Saralla ei valitettavasti ole blogia.