Nädalavahetusel

Tere. Kuitas läheb!?
Noin. Nyt kun saatiin Viron kieliset muodollisuudet pois alta voidaan hyppää itse matkan kimppuun. Meillä sattu nätti päivä olla laivalla ja ulkona, ainoo vaa et tuol kannel oli sellane blosis et siel sai palella oikeen olan takaa. Toi terassien määrä kans vähä muistutti siitä mitä ihmiset noille Viron laivoille oikee lähtee tekemään. Ne paatit on melkeen ku isoja baareja jois on muutama safkapiste ja verovapaa Alko.

Paras keskustelu joka kuulin sivusta Tax Freessä:

"Tiina" Sanoo: " Hei, tää ihana Marimekon meikkipussukka maksaa vaa 24€! Mun on pakko saada tää!"

"Mikko" Vastaa: "24€ !!?!?!? Eihän kukaan tollasesta maksa niin paljon!! Sillähän "Timo" saa jo kaks pulloo Jägeriä etkä sä kyllä sen jälkee meikkiä tarvi!! Hahahah."
Mua ei janottanu. Löysin sielt yhest ravintelista hienon lasipöydän jos oli rikottua lasia, oisin melkee voinu viedä sen mukanani..
Tosiaan kun kyseessä oli piknik-risteily ni meil oli lyhyet 4h aikaa Tallinnassa joka me oikeestaan käytettiin vanhaskaupungis kiertelyyn ja ihmettelyyn.. Laivan buffetin välttämiseks käytiin syömäs maissa ja satuttiin löytää oikeen viihtysä mesta jonka safkat osottautu aika maittaviks.. Syötiin alkuun vähä valkosipulietanoita, yks mun lempiherkuista. Pääruokana perus pippuripihvii...Jälkkäriks joku meiän seurueest söi todella todella hyvännäköstä omenapiirakkaa jäden ja kinuskin kera.. Eikä suklaakakkukaan ollu ulkonäöllä pilattu... Törmättiin kans matkalla terminaaliin mun kavereihin Tikkurilasta, heillä oli vähän ... villimpi meno ku meillä, heheh... Ei se väärin oo!!! Suoraan laivalta iskettii Kaivolle jos piti olla beach sushi bileet, jossa ei loppujenlopuks ollu enää sushia eikä siin kyl kauheestia beachiäkään ihan vieres ole, mut hyvä seura paikkas nää puutteet! Sunnuntain pyhitin rannal löhöilyyn ja illal kävin ekan kerran tänä kesänä kiertämässä golffia Kulloossa Hjalliksen kentällä. Hukkasin varmaan ainaki 6 palloa eri metiköihin ja koska törmättiin kyyhyn ekoje väylien aikana, ei pahemmin paljon sortseis huvittanu enää mennä tonkii niit palloi sielt skutsist. Sain parasta peliseuraa Kesämies- Kekestä joka harrastaa sankarigolffia ei ainostaan golffia. Puolikkaan kierroksen jälkeen hyvillä mielin lähin ottamaan maistiaisen rakkaan Äitini kakusta joka äänestettiin hiljattain Hesarin valtakunnallisessa mansikkakakku kilpailussa 6. sijalle kaikkien 50 kilpailijan joukosta


Loppuviikosta muuten yritän editoida videovastaukset teiän kysymyksiin !!!! Keep posted!!!

Po Po Po Po Po Po Poke Her Face...

7 kommenttia:

tuesday kirjoitti...

Hei kenes tää biisi on ja millä nimellä kulkee? Tykkäsin ihan älyttömän paljon! Kanyen ainaki bongasin tosta =)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kid Kudi - Make her say (Feat. Kanye West & Common)

Anonyymi kirjoitti...

Virossa saa parhaimmat ja halvimmat pihvit :P Mut mites noi etanat, onks ne jotenki keitetty ja millanen se koostumus on? Jauhetaanko suussa vai nielläänkö kokonaisena? Tekis mieli maistaa, mutta että ihanko on sun lemppariruokaa o_O

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä en tiedä ihan tasan tarkkaan koko valmistus prosessia, mut uskoisin et ne eka sijotetaan noihin kotiloihin, ja sinne isketää vähä öljyy ja valkochibaletta perään marinoitumaan, jonka jälkee paketti isketään kai uuniin... näin olen ymmärtänyt, en ikin ite o tehny noita..
Se on vähän sellane kiinteä rakenne, mut muree, muistuttaa hieman simpukkaa tai ehkä jopa rapua tekstuurin osalta.
Mä en kauheesti valkosipulia syö, mut näihin se sopii isä äitiin.
Se on mulle sellanen harvinainen herkku, harvoin tilaan alkuruokia mut jos tilaan ni se aika usein on etanoita.

Janni ja Sara kirjoitti...

Te ootte kyllä kovia reissaamaan! Me varattiin eilen nyt sitten matka Barceloonaan:) - Janni

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Hei Nättii!!!
Se on hieno kaupunki, siel pääsee ostoksille ja rantsuun, city-rantaloma.
Jos et ole jo lukenu ni käy tsekkaa mun setti sielt ku olin siel ite tänä keväänä:
http://woodandleather.blogspot.com/2009/03/barcelona_30.html
Razzmatazzissa kannattaa ainaki käydä!!!
Millon te lähette?

Janni ja Sara kirjoitti...

Nonii selasin jutun läpi :) Meidän hotelli on jossain ihan rannan tuntumassa! Me lähdetää 23.8. ja kiitos vinkistä! :)