Tuhannen Taalan Tuliaiset

Mä kävin eilen Ideaparkis safkaa ja ihmettelee ens kuus avautuvaa Lego Parkkia matkalla takasin Stadiin..


Oon kans kuluneen viikon aikana päässy käyttämään luovuuttani salaisessa lokaatiossa yhdistäen kenkiä, random materiaaleja ja valoja. Tässä on osa lopputuloksesta.

Mun yks todella hyvä kaveri tuli Nykistä muutama päivä sitten ja sain niin mahtavat tuliaiset ettei mitää rajaa! Vaikka ei näihin montaa dollaria uponnut niin oli tarkotus ja sisältö sitäkin parempi. Eka mitä sain käsiini oli lila Lakersin kangaskassi.
Te tiedätte mitä tehä, kierrättäkää.
Kangaskassin sisältä paljastu keltanen Lakersin backsack joita tykkään käyttää tosi paljon, harvoin mul on mitää sellast kamaa mukana mitä tarvis repun kokoseen säkkiin iskee, ja muutenki ne on usein isoja, raskaita, ja hiostavia, toisin ku nää.
Backsackin sisäl oli Lakersin virallinen mestaruus muropaketti !!!

Murot ei todellakaan maksanu varmasti paljoa mutta pelkästään ajatus ja se että joku tuntee mut näin hyvin et osaa tuoda tollasen pyytämättä oli sellane mitä arvostan ihan sikana, hyvän ystävän merkki.
Mä tiesin noista muroista ja tiesinki ne nähdessään mikä meno koska olin nähny niit jo aikasemmin täs videossa Lakersin mestaruus juhlien aikana.


MJ on kans joskus ollu Wheatiesien mainoskasvo..


Pussin pohjalla oli kans uus Frank jos täl kertaa aiheena De La Soul.
Siin onki mulle vähä viikonlopuks mökki lukemista, ollaan nimittäin lähössä kaupungista karkuun Lahteen meiän mökille. Tulee olemaan mukavaa vaihtelua ja grilli ulee olemaan kuumana. Laitan kuvia alkuviikosta tulemaan!!
Mukavaa viikonloppua kaikille !!!


Estro Torstai

Tasa-arvon nimissä on nyt sit luvassa mimmeille oma setti. Jos mä oon ihan väärillä raiteilla niin korjatkaa, kommentoikaa ja antakaa vinkkejä, eli rakentavaa kritiikkiä.
Ekaks ajattelin antaa teille tän hienon videon jonka innoittamana toivottavasti edes joku saa inspiraatiota laittaa ittelleen tälläset:


Tai musta erittäin fresshit näin kesäl olis tälläset!

Monet varmaan on käynykkin näissä, mutta ajattelin vielä vinkata muutaman hyvän nettikaupan! Näis kandee mennä käymään:

http://www.asos.com/

http://www.80spurple.com/ (Siistei juttui kans miehille)

http://www.boohoo.com/

http://www.urbanoutfitters.co.uk/ ( Siistei juttui kans kotiin, lahjaks ja miehille)

http://www.karmaloop.com/ (Urbaani. Myös miehille paljon siistii sälää)

http://www.nelly.com/

http://www.drjays.com/ (Urbaani. Myös miehille paljon kamaa)

http://www.victoriassecret.com/ ( You Know it! )

http://store.americanapparel.eu/ ( Ajatonta kamaa)

Eiku shoppailemaan ja toivottavasti joku edes sai iloa ja intoa kynsien laittoon !!!
Vikaks vähä siirappia kaiken kukkuraks.


Testo Tiistai

Täl kertaa tää tiistain setti on omistettu äijjille! Tottakai mimmitki saa öögää ja jos ei tarvi bluffaa et on kliffaa, niin hyvä niin mut tää on kuitenki omistettu kaikille testosteroni härille.

Ekaks todella päräyttävä safka vinkki. Jos ette ole jo käyneet niin kannattaa käydä Cantina West´issä vetää ribsejä, mikä sen parempaa ku jyrsiä bbq kastikkeella kuorrutettua kylkeä oikeen olan takaa. Juoman kanssa koko setti vaa about 20€.

Kannattaa ottaa kans huomioon Cantinan sunnuntainen "all-you-can-eat" buffetti jossa tarjolla mm. näitä ribsejä, valitettavasti se on täl hetkel kesätauolla mut jatkuu jo ihan muutaman viikon sisällä.
Erikoisuutena siel on kans todella laaja valikoima eri Tequiloita maisteltavaks!
Lopuks pieni urheiluvideo kaikille koripallo faneille! Nauttikaa!

I <3 Mondays

Tänää on maanantai ja jostain syystä mä tykkään tästä viikon ensimmäisestä päivästä. Eikä se ainakaa tee täst päiväst yhtään inhottavampaa et mun nenään pörrää tälläkin hetkellä jumalainen tuoksu keittiöstä missä Saran tekemä mustikkapiirakka valmistuu uunissa para-aikaa.. Kohta pääsee maistaa, mustikatki on vasta poimittuja eikä mitää pakaste shaibaa.
Vaikka syksy onki tulossa vähän huomaamatta, on kuitenkin varmoja merkkejä ilmassa.. Kauppoihin on alkanu valuu syksyn vaatteita vaikka ulkona on edelleen 20+ lämmintä, ja ens kauden SM-liigan kausarimyynnit on kans alkanu.. Koskahan joulukoristeet tulee kauppoihin?
Maanantain kunniaks iskin uudet DVS´sän Munition CT malliset kengät jalkaan, ihan kingit ku on kokonaa mokkaa, niiiin mukavat jalassa!
Niinku edellisestä postauksesta saattoi huomata, meil on alkanu kans jäävuorot pyörii, iso osa meiän porukasta on lumilautailijoita joka tarkottaa sitä et ne on kaikki talvet reissussa ja kesäl on aina parhaat pelit.. Maanantai illat meneekin tästä eteenpäin aika pitkään jäillä kavereiden kanssa. Viime maanantaina ku oli ekat jäät oli porukka aika huonossa hapessa ku ei vissii kesäl o muuten tullu paljon urheiltua..
Mun maanantain kohokohta kuitenki on Entourage jonka kuudes tuotauntokausi alko muutama viikko sitten, se esitetään Jenkeis sunnuntai iltasin joka tarkotaa et Suomen aikaa se on maanantaina nähtävissä.. Tää on absoluuttisesti mun lempi TV ohjelma täl hetkel..

Kaikki ei kyl tykkää yleisesti maanantai päivistä...
Miten sun maanantait!?!? Onks kupissa vai joutuuks bluffaa et on kliffaa??

Vatauksenne Olkaa Hyvä

Tässä blogin osiossa lukijoilla on mahdollisuus kysyä allekirjoittaneelta kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Kysymyksiä tällä kertaa tuli mukavasti niin kommentteina kuin sähköpostillakin. Alunperin oli tarkoitus vastata vain kolmeen kysymykseen mutta koska kysymyksiä tuli sen verran runsain määrin että ajattelin heittää yhen bonarin lopuks. Olkaa hyvä.


1. Blondi vai brunette? Onko sulla ikinä ollu blondia tyttöystävää?


2. Mitä kaikkee harrastat?




3. Millaisia lahjoja annat yleensä tyttöystävällesi?



Hei, mä haluaisin kysyä sultaSanoit tuossa joku aika sitten Niken Air Yeezyistä näin:


”Mä en osaa sanoa muuta ku et mä oon todella fileissä et mä sain nää kengät hankittua vaikka sen eteen joutukin kökkimään useita tunteja yötä myöten kylmässä, mut täl hetkel tuntuu silt et se oli täysin sen arvosta! Nykyään lenkkarit on kuten osakkeet, ne on sijoituksia, vaikka pankki ei niitä pahemmin varmaan luotota... vielä !


Mitä tarkoitit sillä, että lenkkarit on niin ku osakkeet? Jotain sellastako, että esimerkiks vaatteilla ja kengillä on merkitystä pääoman kasvattamisen mielessä? Omistamalla tiettyjä tuotteita, ihmisen arvo tietyissä piireissä ikään kuin nousee ja mahdollisuudet tienata lisää paranee?Olis kiva kuulla vähän tarkempaa analyysia sulta tosta asiasta! Kiinnostaa kuulla.



Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille!!!

Nädalavahetusel

Tere. Kuitas läheb!?
Noin. Nyt kun saatiin Viron kieliset muodollisuudet pois alta voidaan hyppää itse matkan kimppuun. Meillä sattu nätti päivä olla laivalla ja ulkona, ainoo vaa et tuol kannel oli sellane blosis et siel sai palella oikeen olan takaa. Toi terassien määrä kans vähä muistutti siitä mitä ihmiset noille Viron laivoille oikee lähtee tekemään. Ne paatit on melkeen ku isoja baareja jois on muutama safkapiste ja verovapaa Alko.

Paras keskustelu joka kuulin sivusta Tax Freessä:

"Tiina" Sanoo: " Hei, tää ihana Marimekon meikkipussukka maksaa vaa 24€! Mun on pakko saada tää!"

"Mikko" Vastaa: "24€ !!?!?!? Eihän kukaan tollasesta maksa niin paljon!! Sillähän "Timo" saa jo kaks pulloo Jägeriä etkä sä kyllä sen jälkee meikkiä tarvi!! Hahahah."
Mua ei janottanu. Löysin sielt yhest ravintelista hienon lasipöydän jos oli rikottua lasia, oisin melkee voinu viedä sen mukanani..
Tosiaan kun kyseessä oli piknik-risteily ni meil oli lyhyet 4h aikaa Tallinnassa joka me oikeestaan käytettiin vanhaskaupungis kiertelyyn ja ihmettelyyn.. Laivan buffetin välttämiseks käytiin syömäs maissa ja satuttiin löytää oikeen viihtysä mesta jonka safkat osottautu aika maittaviks.. Syötiin alkuun vähä valkosipulietanoita, yks mun lempiherkuista. Pääruokana perus pippuripihvii...Jälkkäriks joku meiän seurueest söi todella todella hyvännäköstä omenapiirakkaa jäden ja kinuskin kera.. Eikä suklaakakkukaan ollu ulkonäöllä pilattu... Törmättiin kans matkalla terminaaliin mun kavereihin Tikkurilasta, heillä oli vähän ... villimpi meno ku meillä, heheh... Ei se väärin oo!!! Suoraan laivalta iskettii Kaivolle jos piti olla beach sushi bileet, jossa ei loppujenlopuks ollu enää sushia eikä siin kyl kauheestia beachiäkään ihan vieres ole, mut hyvä seura paikkas nää puutteet! Sunnuntain pyhitin rannal löhöilyyn ja illal kävin ekan kerran tänä kesänä kiertämässä golffia Kulloossa Hjalliksen kentällä. Hukkasin varmaan ainaki 6 palloa eri metiköihin ja koska törmättiin kyyhyn ekoje väylien aikana, ei pahemmin paljon sortseis huvittanu enää mennä tonkii niit palloi sielt skutsist. Sain parasta peliseuraa Kesämies- Kekestä joka harrastaa sankarigolffia ei ainostaan golffia. Puolikkaan kierroksen jälkeen hyvillä mielin lähin ottamaan maistiaisen rakkaan Äitini kakusta joka äänestettiin hiljattain Hesarin valtakunnallisessa mansikkakakku kilpailussa 6. sijalle kaikkien 50 kilpailijan joukosta


Loppuviikosta muuten yritän editoida videovastaukset teiän kysymyksiin !!!! Keep posted!!!

Po Po Po Po Po Po Poke Her Face...

Ooh Baby I Like It Raw

On ollut erittäin kiireinen viikko, paljon on tullu myös kilometrejä mittariin. Kävin Turun kautta Porissa keskiviikkona, ilmassa oli pientä jazz humua jota kävinkin haistelemassa vähän siellä.. Mut täl kertaa oli kyseessä pikavisiitti ja olin jo torstai iltana takasin himassa pienen Tampereen kautta tehdyn koukkauksen jälkeen..
Matkalla Turkuun pääsin viimein ekan kerran tänä kesänä käyttämään golfmailojani, olin erittäin fiiliksissä. Nyt on kuitenkin jo yli heinäkuun puolväli ja nyt VASTA ehdin ekan kerran lyömään..
Pitkästä aikaa päätettiin tänää Saran kans perjantain kunniaks herkutella sushilla. Raakaa kalaa, nami nami.. Tällä kertaa käytii kokeilee paikkaa missä ei kumpikaa ollu ennen syöny nimeltä Zen Sushi joka sijaitsee Kämp Galleriassa..
Sitä oli taas ehtiny unohtaa miten hyvää sushi on, sitä tulee syötyy ihan liian harvoin.. Zen Sushin safkat oli erittäin hyvät, söin ihan perus kappamakeja, sakemakeja, sekä shake- ja inari nigireitä. Tykkään sushista maun lisäks sen takia et siit tulee mukavasti täyteen, ei tuu niin raskas olo, ja vaikka näitä söiski "liikaa" ei tuu sellane ahdistava ähky kuten muista safkoista helposti tulee..
Talo tarjos meille vielä lopuks eksoottiset maistiaiset nimittäin unagi nigiri (ankeriasta) joka kuulemma on venäläisten keskuudessa todella suosittua. Toisin kuin monet muut sushit tää on vähän liekillä kypsennettyä.. Oli muuten ihan sika hyvää!
Koska se hemmetin Rubikin kuution taitteleminen, vääntely ja kääntely ei vieläkään ole tuottanu tulosta ajattelin hommata ittelleni ehkä vähän lähempänä omaa tasoani ( 5+ vee) olevaa kokoamista, joten mä nyt treenaan näil muutamal Transformersil jos tää auttais se Rubikin suhteen kans, heheheee...



Huomenna me lähetää koko mun La Familian kans viroon pienelle piknik risteylylle, mukavaa viikonloppua kaikille!

Reissumies Leffassa

Mun ei tänää pitäny kirjottaa mut oon niin fiiliksissä koska oltiin kattomassa niiiin hyvä leffa tänää et jotenki oli pakko tulla täpinöis naputtelee.
Mut ennen ku mennää elokuviin mä toteutan erään lukijan toiveen, joka toivoi että tekisin täällä tälläsen kartan mis kaikkialla oon reissannu ja iskisin sen kartan tänne. Tänään viimein ehdin tehä sen ja tässä se nyt viimein on!

visited 21 states (9.33%)

Olen ihan tyytis mun prosentteihin, mut oon käyny joissaki paikoissa kolmekin kertaa joten toivottavasti tulevaisuudes pääsis näkemään enemmän uusia paikkoja. Mä aion pyytää että muutama muukin henkilö tekis tän koska oon aika varma et niil on aika huimat prosentit. Mä en kauheesti tykkää sanasta haaste, jota näiden blogien yhteydessä käytetään usein, joten mä aion kauniisti toivoa että J ja Mrs.V tekis tän myös koska tosiaan he on nähny maailmaa!
Käytiin äsken Saran kans leffas kattoo tää:

Ja se nous kyllä heti ihan mun all-time listan kärki kolmikkoon koska se oli ihan mahtava! Mä en o pitkään aikaan nauranu niin paljon ku ton leffan aikana, suosittelen todella vahvasti sitä.

Toinen "must see" leffa käytiin kans kattoo viime lauantaina nimittäin Brüno.

Brüno oli kans ihan kingi mut se ei tietenkään ollu juonensa puolesta mikää erikoinen paketti joka ois stimuloinu erikoisemmin aivonystyröitä mut se oli kans viihdyttävä leffa jossa muutamaan otteeseen sai nauraa kyl ihan kuollakseen mut veikkaan et jotku saattaa kans ehkä olla yllättyneitä mitä kaikkee leffas oikee nykypäivänä voidaan näyttää...
Tässä on kymmmenen syytä miks Brüno kannattaa käydä kattomassa.

Jos vaiheilette Brünon ja Hangoverin välillä et kumman menis kattoo niin tehkää niinku mä, ja menkää kattoo molemmat! Pitkäst aikaa oli kiva käydä leffassa kunnol, se on niin paljon mielekkäämpi kokemus ku ladatun leffan kattominen koneen pieneltä ruudulta huonossa asennossa.

Huomenna mä lähen Poriin !!! Jos näätte sitä Karhua siel, ni sanokaa et mä oon tulos!

Shop-a-holic

Mä oon metskannu jo jonki aikaa purkkareita, mut ei mitä tahansa perus purkkareita vaan jotain vähän spessumpia jos ois joko vulcanisoitu pohja tai sit muuten vähän enemmän sellasta sneakeri fiilistä.
Heinäkuun eka päivä julkastiin Kanye West x Louis Vuitton kenkä mallisto joka sisältää just tälläset kengät mitä oon ettiny jotka kantaa nimeä Mr.Hudson, mut koska on kyse Luiskasta niin niiden hinta on aika todella korkea. Niitä ei ole tulossa Suomen Luiskaan, joten niitä ei pääse näkemään livenä tai sovittamaan, mut niit sais tilattua tänne mikäli maksaa ennakkoon 590€ joka on kenkien kokonais hinta Pariisista tänne roudattuna...
Noi koko valkoset on todella todella hienot.
Koska Luiskat meni hinnalta vähä pitkäks otin yhteyttä yhteen kontaktiini Suomen Vanssilla, koska niillä on kanssa malistossa hieno valkonen nahkanen purkkari, mut sitä ei valitettavasti ole tulossa suomeen ollenkaan, ja koska se on ens syksyn mallistoa oli kaikki mallikappaleetkin ehditty trokata jonnekkin. Nää on kuitenkin varteen otettavat kengät jotka vois ehk tilaa jostai ulkomaalaiselta nettisaitilta. Mallin nimi on niinki hieno ku Zapato Del Barco.
Viime viikol kuitenki iskin kulta suoneen erään vinkin kautta ja vaikka olinkin nahkasia ettiny mut perus Sebagot ei ehkä kuitenkaa maistu, löysin perus Henkasta ja Maukasta canvas versiot jotka palvelee mun toivomaa tarkotusta.
Noi valkoset canvakset on kyl ihan mahoton pitää puhtaana se on vissi, mut onneks kuitenki siel oli muitaki värei ja koska en osannu päättää minkä väriset pitäs ostaa ni tein sen ainoon ja oikeen ratkasun ja ostin ne kaikki kolmet. Noi on ihan sika hyvii jalas noi H&M´män perus sluikkarit, just ilman sukkia vaa jalkaa ni ne on niinku släbärit mis irtoo kantapää.
Must tuntuu jotenki et mul on välil sellasia vaiheita ku tekee mieli ostaa paljon vaatteita, mut sit taas saatan välil kulkee samois kamois viikkotolkullaki. Nyt kuitenki on se tilan suhteen huompi kausi ku on tarttunu vähä enemmän kamaa kaupoista mukaan.
Heti reissun jälkee löysin just noi purkkarit ja nää seuraavat tee paidat. Ekaks piti hoitaa toi Gold Wheelsin Rolling Stones paita kultasil grilsseil.
Saman konsernin alta mut DGK brändin alla julkastiin kans hauska paita joka on melkee suora rip offi Cool-Aid mehumiehestä. Sitä ite mehuu juodaan about kaikis ghetto leffois sun muis sarjois..
En muista mistä mä niitä oon hommanu, varmaan jostain reissuista mut löysin niitä kaapista muutaman pussin muutama päivä sitten sattumalta.
Niinku edellisessä artikkelis jo mainitsin niin oon diggaillu Poloa jo ajat, ja se on edelleen yks mun lempi merkeistä. Myös Diamondilla joku selvästi lämpee kyseiseen brändiin koska oli tajunnu kääntää Polo´n P´n ympäri D kirjaimeks ja antanu nimeks Un-Polo. Navy sininen ja oranssi väri combo, toimiii!!
Tää biisi ei sinänsä liity mitenkää liity Portugaliin paitsi hyvien vibojen puolesta, silti tää oli meiän reissun anthem. Valitetavasti se vain unohtu Estoril artikkelista.

Bonus raita: