It's All About Progression

Tänää on ollu todella nätti sää!!!
Vaikka onkin ollu sika kylmä on se vaan niin nättiä ku aurinko paistaa, ollaan kohta kuitenki jo maaliskuun puolella, eikä täs enää pitkää mee ku lumet alkaa sulaa. Mä ainaki venaan kesää ihan fiiliksissä. Vois sanoa et aletaan olemaan jo voiton puolella.

Mä iskin tänää jalkaan ikivanhat Clarksit, jotka on ostettu sillon ku hintalapuissa ilmotettiin viel markatki.. eli joki tovi siitä on vierähtäny. Oon kuitenki pitäny niit ku kukkaa kämmenellä enkä todellakaa raaskinu myydä pois vaikken paljon ookkaan käyttäny.
Mä edelleen rakastan näitä kenkiä, ne on aika ajattomat ja tyyliltään istuu aika moneen eri suuntaukseen.
Mun läbölakko on edelleen pitäny. Tarkotuksena ei siis ole pudottaa painoo tai mitää vaan ennemminkin päästä kaavoista kangistuneista ruokailutottumuksista eroon, ja tää on toiminu hyvin. Normaalisti oisin varmaan syöny kebben rannareilla, mut nyt ku on lakko päällä kokeilin kasvis mezeä Forumin Habibissa, ja oli ihan sika hyvää! Tää lakko on tuonu kulinaristisella levelillä ihan uusia makuelämyksiä mun syliin, and I like it.
Tänää kävin vuorostaan selättämässä sushi robotin Kampissa. Täs mestassa on arkisin klo 15 asti 12,90€ maksava sushi buffa joka toimii ihan all you can eat menttaliteetillä.
Mä tiedän et Helsingissä tarjoillaan sushia muutamassa Aasialaisessa ravintolassa perus muun safkan kyljessä, mutta mikä tästä mestasta tekee uniikin on tää kyseinen robotti joka toimii jääkaappina. Sushissa kuitenki on usein raakaa kalaa joka menee aika äkkii pilalle, ja just niis mestois jos sitä tarjotaan vaan muiden kyljessä ne usein seisoo oman aikansa usein viel lämpimässä ja oon kuullu monet tarinat miten jengil on menny pakki ihan juntturaan sellasista mestoista. Täs ei ole sitä huolta.
Mesta on muutenki tosi viihtysä ja henkilökunta todella ystävällistä.

Jos pyytää kauniisti ne myös tekee toiveen mukaan jotain mitä linjastosta ei löydy.
Siihen ei kyl oikeestaa edes tarvi rythyä ellei ole jotain tosi spessu mieltymyksiä.. Koska valinnan varaa riittää ihan laidasta laitaan.. Nää tofu nigirit on mun lemppareita!!!

Jokunen lautanen noita tulee aina porukassa kumottua...
Raflan nimi on siis Fuji Village ja se sijaitsee ihan Kampin keskuksen vieressä, Teerenpeliä vastapäätä. Suosittelen.
Sushin jälkeen kävin tänää pyörii Ruohonjuuressa ja yks kaveri suositteli mulle näitä Goji marjoja nyt ku mul on tää terveily kausi meneillään. Kelasin sillee et nojoo okei voisin mä kokeilla, ja olin vähän skeptinen mut sit ku pääsin himaan lueskelin vähän näistä "Himalajan ihmemarjoista", ja nää tuntuu olevan suoraan sanottuna "The Shit". Näistä saa niin palon kaikkee hyvää ettei mitää rajaa, mm. antioksidantteja 2-4 kertaa enemmän ku mustikoista, ja kamaa jotka vaikuttaa mm. immuniteettiin. Mikäli kiinnostuit, käy lukemassa lisää täältä. Ainut negatiivinen asia näissä mahtavissa luonnon ihme herkuissa on aika suolanen 51€ kilohinta.

Sain Gileteltä viime viikolla pienen paketin ja tänää aamulla ehdin vähä testailla näitä, ja yksi tuote joka ponnahti esiin muiden joukosta oli tämä lämpeävä kasvojenpesuaine. Kyllä luit oikein, se lämpenee kun se reagoi veden kanssa, ja aluks ehkä jopa vähän säikähdin ku kokeilin sitä mut sit toisaalta se oliki aika mukavan tuntunen. Tykkäsin kans siit et siin seassa on niitä kuorivia rakeita varmistamassa sen että homma pysyy siistinä.

Lopuksi lähtee ilmoille pieni kilpailu!!!

Haluan kehittää Diamonds and Pearls blogia parhaani mukaan ja nyt on lukijoilla mahdollisuus vaikuttaa myös.
Laittakaa kommenttina, tai sähköpostilla (diamondsandpearlsblog@gmail.com) tulemaan ideoita, ehdotuksia tai ajatuksia kuinka kehittäisit tämänhetkistä blogia. Ne voivat olla ulkoasuun liittyviä, postaustoiveita.. iiihan mitä vaan, kaikki rakentava on tervetullutta.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10kpl
"FRIDAY IN THE CITY" Mixteippejä jonka tarjoaa HeavyWeight DJs & Fabrik.
Laittakaa siis mukaan sähköpostiosoitteenne mikäli haluatte osallistua mukaan arvontaan. 
Osallistumisia otetaan vastaan 3.3. saakka.
Itse tykkää tästä mixteipistä paljon, siin on itseasiassa paljon samoja biisejä mitä munkin tekstien perästä on löytyny, mut niihin on lisätty aina joku hyvä mixi. Eli jos yhtään lämpeet näihin tuubi biiseihin joita näistä kaikista postauksista löytyy, kannattaa osallistua kisaan.


Pian jälleeen lisää...


Lateeerrrrr

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis nyt kun ostit goji marjoja, seuraavaksi macaa, kaakaopapuja yms jne.. :D

suosittelen http://www.viidakkomies.com/ blogia, sieltä löytyy tietoa eri superfoodeista yms. älä säihkädä blogin "villiä" menoa vaan tutustu rauhassa! tässä ton blogin pitäjä Olli Posti on Maria!n vieraana.

Kannattaa myös tutustua raakaruoka valioon! Itse olen nyt puolen vuoden ajan syönyt superfoodeja ja muutenkin kaiken mahd. luomuna(välttänyt prosessoitua ruokaa), ja nyt olen alkanut syömään raaka ruokaa ja voin paremmin kuin koskaan! (Siis liikunta(jooga,uinti,kravmaga plus muu säheltäminen) on pysynyt koko ajan samana, joten ruoka on ollut päätekijä tässä muutoksessa parempaan) niin ja raaka suklaata kannattaa kokeilla mahd. pian. ohjeita mm. tässä: http://quinoaa.blogspot.com/search/label/suklaa (tohonkin blogiin kannattaa tutustua)

kerro mitä mieltä olet! :) ja sori tekstin sekavuus, tähän vuorokauden aikaan ja työiden jälkeen en pysty parempaan :)

-sumu

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos vinkeistä!

pitää tutustua tohon koko juttuun tarkemmin. Mun taival on viel niin alkutekijöissä et täl hetkel lähinnä vaan vituttaa ku ei anna itselleen lupaa syödä tiettyjä asioita mut siisti kuulla positiivisia tuntemuksia aiheesta, uskon et tää kääntyy mullaki voiton puolelle pian.

Anonyymi kirjoitti...

saankos kysyä, mikä kamera sulla on?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Olympus Tough 8000 ja lomo kuvat otan Holgalla.

Anonyymi kirjoitti...

oletko koskaan harkinnut,että jättäisit kokonaan lihansyönnin pois ja siirtyisit pelkkiin rehuihin?

Milka kirjoitti...

Ainoo mikä noissa gojimarjoissa on pielessä ton hinnan lisäks on MAKU!! No joo, mieltymyksiä on erilaisia..

L kirjoitti...

Haha, tosiaan tais maistua sushi noista pinoista päätellen..:D

(kiitti vinkistä, toi paikka menee kyl kokeiluun pian!)

Ja muutenkin, ihan paras blogi!! :>

Roosa.K kirjoitti...

kello on 02:44 ja löydän itseni sun blogista, jossa en ennen oo viereillukkaan :D selasin vähän taaksepäin näitä postauksia ja kuolasin noita lomakuvia! huh mitä paikkoja!
Ja mikä parasta heti ekassa postauksessa on kilpailu ja ku kuuntelin vielä ton biisin tosta joka oli viel tuttu ni johan nous hymy huulille :D joskus tullu redrumissa tanssittuu tonki tahtiin tjn :D
Blogin ulkomuoto on mun mielestä just bueno näin!
Räikeet värit on just jees! Ainoo mitä ehkä muuttaisin ni ois toi banneri, se vois olla vähän selvempi.
joo ei mulla muuta

ps. oot salee ollu mäkkärin mainoksessa :D?
ja pitäähän sitä arvontaan osallistua huh
pinkkux@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Musta voisit vähän pistää stylemmäksi sun blogin ulkomuotoo, oot kuitenkin style jäbä. Nyt blogin ulkoasu näyttää hiukka "halvalta".
Muuten hyviä juttuja ja hyvä meno!! :)

Vincent kirjoitti...

Moe ! niin joo, oon kans sitä mieltä että banneria voisit vaikkapa vähäsen muuttaa, on jotenki epäselvä ja ehkä vähän lame..
Loistava blogi, keep it rollin'!

kutiis@hotmail.com

Laterrrr

Miss Magic kirjoitti...

Pieni hienosäätö koko ulkoasun kans vois tehä terää;)
Ja vois olla hyvä jos laittaisit ton blogiarkiston "paremmin" esiin!
Se on vähän piilos ja moni ei varmaa hiffaa sitä! Itekki hogasin sen vast today! Ois kiva päästä noihin vanhoihin postauksiin easysti käsiks!
Yeye mut siis kokonaisuus kyl rulaa;)

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni muutamia ehdotuksia eli voisit ainakin ulkoasua kohentaa jonkin verran. Tällä hetkellä en oikein pidä siitä. Lilaa väriäkin voisi säätää johonkin muuhun (tai vaikka toiseen lilan sävyyn).

Postauksiesi sisältö on perfeeeect joten sisällöllisesti ei ole mitään parannusehdotuksia. Jatka samaan malliin :)

Kysymyspostausta toivoisin lähiaikoina, sillä olen varma, että ihmisillä on paljon kyseltävää sulta! Ja voisit myös tehdä postauksen tytöille sopivista tuontapaisista kengistä, joista aina postaat. Miksi niitä kutsutaan, skeittikengiksi?

Hmmm voisit myös tehdä luokkia vai arkistoja, mitä onkaan eli tuonne sivupalkkiin "Matkustaminen", "Ruoka", "Kysymykset" jne. mistä jengi voi klikatessaan löytää vain niistä aiheista kertovat entryt.

Mut ei täs sit sen enempää, toivottavasti oli mun ajatuksista jotain apua :)

amanda1990@wippies.com

Anonyymi kirjoitti...

Esim Forumin alakerran luontaistuotekaupassa gojimarjat maksaa 8 pilkku jotain euroa ja on merkiltää Cocovi(saman kokonen 200gramman pussi) jotka omasta mielestäni on paremman ja tuoreemman makusia kun noi mitä ostit Ruohonjuuresta ja käsittääkseni jonkun sentin halvempiakin kuin noi sun.

Anonyymi kirjoitti...

Blogin ulkoasua voisi kohentaa ehkä hieman taustaväriä muuttamalla näin alkuun. Enemmän galluppeja ois aina jees. Ehkä joku viikottainen/kuukausittainen playlisti, tai jotain mikä antaa vähän suuntaa myös postauksien musavideoiden ulkopuolelta. Jotain snadei addoneit vois kans olla, jotai älytöntä vaa ilma mitää järkee jota voi sit fiilistellä. Vähän myös yleistä ulkoasua värinvaihdoksen myötä voisi tehdä, joku banneri tai vastaava ja vähän paremmin esille vanhat postaukset (tai siis miten niihin pääseee)

miksufer@windowslive.com

Anonyymi kirjoitti...

Mä taas jotenkin tykkään tästä ulkoasusta, selkee ja räyhäkäs :D Ruokajutut on tosi jees, musajutut on aina siistejä, tulee ite kuunneltua aika erilaista niin täällä voi sit kuulla jotain ihan muuta. Ei kyllä tuu nyt mitään puutteita mieleen (paitsi että Tampereella sataa vettä ja tää keskustan kupeinen kaupunginosa suunnilleen tulvii, niin vaihtasin takas pakkaseen.)

kohonn@gmail.com