BLOCKFEST 2010

Blockfestit juhlittii jälleen taannoin 3. kerran peräkkäisinä vuosina. Joka vuos tapahtuma on ollu ihan tukossa väkeä ja loppuunmyyty, vuos 2010 ei todellakaan ollu poikkeus, päinvastoin.

Mä olin paikan päällä tekemässä duunia ja myös siinä sivussa viihtymässä. Me tehtiin Jägermeisterin ja DC kanssa siel hommia ja perjantaina ekana ku päästiin mestoille koristeltii paikat kaikkia vieraita varten, etenkin Jekun vippi rekka laitettiin viihtysäks. Me maalattiin DCn kenkiä Jäger oranssilla ja ripusteltiin niit kattoon ja heiteltii niit esille sinne sun tänne.


Paikat valmiina ja ulkon odotti jo kauhee jono, jengi tuli ajoissa mestoille. Siin vaihees me käytii torin toisel puolella Edun Herkkukeitaassa, ja Kehäkettuselta varmistettuani, häbellä ei ole mitää kytköksiä tähä mestaan, tai ainakaan hän ei sitä myöntäny. Hiton hyvät safkat, kandee käydä mäjäyttää siel.

Me budjattii Ilveksessä ja meil oli nätti kulmahuone aika korkeella, mut huonees me ei paljon viihdytty. Ennen ku lähettiin takas festareille iltaa varten, käytiin tietty testaa Ilveksen sauna ja allasosasto jossa allekirjoittanu viihty erittäin paljon, paitsi et vesien lämpö ei todellakaan ole kohdallaan vaa lähempänä avantoa ku allasta, silti, kiva paikka.
Perjantain keikoista erityisesti jäi mieleen Petri Nygårdin show, joka oli aevan saira, mut jengi kans tuntu diggaavan siit eniten! Petrin fanipaitoja näky about joka toisella tyypillä päällä ja kaikki osas biisit ulkoa.
Lavalle herra asteli tälläsen synnytysasennossa levossa olevan naisen pillusta tyylikkäästi niinku aina!

Keikal oli himmee meno, siin ei kauaa nokka tuhissu ku artisti räppäs isoon Jameson pulloon ja lavalla pyöri kaks videoista tuttua stripparia TÄYSIN alasti, ja muutama extra hahmo oli kans tullu lavalle. Meno oli oikeastaan ihan sama ku videossa mut vaa livenä, ihan mahtavaa.
Perjantaina oli kans afterpartyt mis käytii heilahtaa mut koska seuraavana päivänä oli pitkä päivä edessä piti ottaa vaa iisisti.

Lauantai aamulla me lähettii vähä fiilistelee Tamperetta ympäriinsä ja käveltii siel sun tääl ja tietty käytiin mun lemppari vohveli kahvilassa maistamassa vähä sitä hyvää!
Taas festareille sykähdettii kun Freeway veti keikkaa.
Jos perjantaina oli paljon jengiä ni lauantaina oli vielä enemmän. Ja ku ilta vähän vanheni ja Rähinä Recordsin artistit hyppäs lavalle, meno äity ihan holtittomaks, Pakkahuone meinas revetä liitoksistaan, sikana jengiä ja hyvä meno!
Keikkojen jälkeen kävin moikkaamassa kundeja bäkkärillä ja vaihtamassa kuulumisia samalla ku pojat kirjotteli nimmareita innokkaimille faneille. Kattokaa paljon Brädi on vuodattanu sitä hikee faniensa puolesta! Respect!
Lauantaina oli Love Hotellissa kovat jatkot. Kaikki oli mestoilla ja meil oli DJ kopissa kovat kinkerit. Myös lähes kaikki artistit oli mestoilla ja mm. Adam Tensta, Elastinen ja Freeway jotka kaikki veti DJ kopista biisejä ja kansa oli ihan pähkinöinä! Oli tosi hauskat bileet, mahtava fiilis. Epic.
Seuraavana päivänä me käytiin jättämässä Pakkahuoneelle muisto, ja kiitos tämän vuoden Blockfesteistä. Siellä roikkuu.
Kiitos Tampere.

Ens vuonna uudestaan!

9 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

oikeesti....ure like the coolest guy ever ! :')

AK kirjoitti...

heetkinen..missäs toi vohvelimesta on tampereella?!:) en oo siihen törmänny ja näillä huudeilla siltiki asunnu muutaman vuoden :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

http://www.vohvelikahvila.com/

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäsin tästä blogista ennen, koska kirjoittajan aitous tuli läpi. Viime kuukausina tästäkin on tullut ihme pintaliito/minäminä-blogi, niin kuin kaikki muutkin. Mä oon liian vanha tähän.

Anonyymi kirjoitti...

whaaat millä hitolla saitte noi kengät tonne?:DDD

Anonyymi kirjoitti...

siis huhh petri nygård oli muute aevan perseestä hävetti ihan muitten artistien puolesta et se oli otettu pääesiintyjäks perjantaille....ja ettekö Adam Tenstaa ollu kattomas :O yks parhaista ehdottomasti

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos Rakentavasta kritiikistä.

ei ollu ekat kengät jota on tullu heitettyy, meni ekalla.

Kyl Tenstaki katottiin, se on hyvä kans,ja tyylikäs jäbä.
Pete nyt vaan ehkä putoo parhaiten Suomen yleisölle ja nuoremmille kuuntelijoille.
Kyllähän seki jo pisti silmään ku Freeway esiinty puoliks tyhjälle salille.

Anonyymi kirjoitti...

haha, bongasin sut molempina päivinä blokeilla:)

Josh kirjoitti...

Ai sä olit töissä tuolla.. :) Rähinä records ja Cheek oli kyl parhaita esiintyjiä, ihmismäärästäki huomas sen! :p
Oot muuten yks mun lempparibloggareista ja oli tosi kivaa, ku otit mut niin hyvin vastaan, ku tulin juttelee sulle. =)
Jatka samaan malliin! :)