Lennosta Lentoon ja Sit Taas Lentoon

Mä oon viimein kotona, on ollu aikamoinen matka takasin kotiin nyt kun Ranskassa alko lakko eilen.. Mut himas ollaan, valitettavasti matkalaukut ei.. haha..
Mä nautin sikana Nizzasta, ja muista paikoista mitkä siinä lähettyvillä on, pian on tulossa matskua sieltä lisää.
Viimiseen saakka mä yritin ottaa kaiken irti, viel 3h ennen mun koneen lähtöö mä lilluin viel Hotelli Necrescon edustalla uimarenkaalla fiilistellen.


Ranskalaisten lakkoilun takia lähes kaikki lennot oli peruutettu, tai ainaki myöhässä, mulla oli vaihto Amsterdamissa joka oli muutenki aika kiirellä eli 20min, mut koska mun kone oli myöhässä sen 2h, mä missasin mun jatkolennon. KLM Tarjos allekirjoittaneelle ja muille vastaavaan tilanteeseen joutuneille mukavan hotellin lentokentän vierestä, kyydit, safkat, ja tälläsen survival kitin.

Mä tsekkasin itteni sisän hotellille ja ammuin itteni luodin lailla Damin keskustaan ihmettelee, ja koska mul jäi niin törkynen kuva siit paikasta yön tapahtumien perusteella, annoin viel aamulla ennen mun koneen lähtöä revanssin joka dami lunasti. Joten myös Damista on tulossa pian tarinaa...

Matkatavarat on teillä tietämättömillä ja mä naputtelen pöytää tääl pienissä stresseissä ehtiiks ne tulla mulle edes nimittäin mä lähen huomenna Libanoniin sukuloimaan. Vietän mun vimmeiset lomapäivät siellä rakkaiden sukulaisten kanssa, ja varmasti päästään biitsi äksöniä kokemaan kanssa ihan kuten viime vuonnakin Beirutissa tähä aikaan..
Sunnuntaiks luvattu korkeimmaks lämpötilaks +34 astetta joten Lähi- Itä tulee varmasti lämmittämään ennen ku pitää palata Suomeen sorvin ääreen.

Mulla ei pahemmin ollu mitää tajuntaa räjäyttäviä kokemuksia ranskalaisesta safkasta, ja mä venaan todella paljon että pääsen syömää libanonilaista ruokaa.
Onks kukaa lukijoista ikinä päässy maistamaan libanonilaista gastronomiaa millään tasolla?

Mun rakkaalla serkulla jonka häissä viime vuonna olin, synty komea poika bout kuukaus sitten ja mahtavaa mennä kattomaan pikkukaveria heti. Toivottavasti ei iske vauvvakuume.

Niin paljon on kirjotettavaa ja aiheita ja aikaa niin vähän, antakaa anteeks. Mä yritän parhaani.
Libanonissa aion ottaa iisisti ja siellä toivottavasti netti skulaa paremmin ku mun hotellilla Ranskassa joten sieltä toivottavasti pääsen toimittamaan eetteriin matskua Ranskan ja Italian Rivieralta.
Pian lisempää!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

PIDä kivaa SHAFIK:) nauti nyt lomapäivistä! niitä nyt kyl tarvis, tuntuu et kaikki ihmiset niin masentuneita! Sun blogi piristää kivasti arkee.. JA vitsit mikä ihana kultainen siellä toi baby.taitaa itselläkin tulla hiukan vauvakuumetta....