POSTIKORTTI - DE LA RIVIERA


Terveisiä Rivieralta!

Mä oon nauttinu elämästä ja lomasta täysin rinnoin, mä oon nukkunu hyvin, mut en pitkään, vaan menny aikasin nukkumaan! Oon käyny juoksemassa aamusin, yllättävän paljon palmut, biitsi ja nätti rantabulevardi motivoi juoksemaan.
Mä oon kans kierrelly rannikkoa paljon, melkee joka aamu oon kävelly hotellilta juna-asemalle ja lähteny sinne minne nenä on sattunu näyttämään... Tähän mennessä on tullu koluttua Sanremo Italian puolella, Nizza tietty, Cannes, ja Monaco ja kaikkee siltä väliltä ja pian on tulossa näiltä reissuilta tarinaa.
Oon siis syöny hyvin, nukkunu paljon ja ihmetelly uusia mestoja.. Ollu turisti.

Kannattaa myös pitää vastaanottimet päällä, nimittäin teidän syksyänne piristämään on tulossa jälleen Victoria´s Secret - kilpailu joka sai viime kerralla ennätysmäärän osaanotajia. Se siis edessä jahka mä kotiudun.

Mä oon nyt viikon ajan yrittäny kasvattaa lomaviiksiä mut ei siit oikee tuu mitää hahhaha!

Sellanen ilonen uutinen kantautu tänne asti Suomesta et Tensnake on tulossa YKlle keikalle Lokakuun 9. päivä.Tääl mun hienossa yhden tähden hotellissa nettiyhteys on vähän mitä on, ja täs ei oikee saa mitää kunnollista aikaseks mut pian luvassa lisää Rivieraa!

Lateeerrrr

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Tensnaken Myspace-sivulla on Helsingin päivämääränä 9. lokakuuta.

-M

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiiitos huomiosta,

allekirjoittaneella meni rivit sekasin.

Setti korjattu!
Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei oon täs jonku aikaa miettiny et mikä sun työkuva oikee on:D? oon seuraillu tätä vähä sivusilmällä et sori jos kysyn jo mitä oot kertonu:D