MIDNIGHTRUN

Tänä lauantaina 4.9. Järjestetään tosi hauskan kuulonen tapahtuma johon aion ottaa osaa, niin sanotusti huvin ja urheilun vuoksi. http://www.midnightrun.fi/ Järjestetään tietääkseni nyt ensimmäistä kertaa ja se on Stokiksessa kasvanu todella isoks tapahtumaks koska sitä vietetty vuosittain siellä aina vuodesta 82- saakka ja viime vuonna sosallistujia oli ollu jo 36 000.

Tää on vähän niinku puolikas puolmaratoni eli 10km, ja se juostaan klo 21 alkaen. Reitin varrelle on tehty kaikkee valoilla ja äänillä tekemään juoksemisesta hauskempaa ku löytyy virikkeitä, sekä katsojille löytyy tapahtumia muýös reitin varrelta.
Tän lisäks viimeisin lähtöryhmä on luotu vain ja ainoastaan naamiaisasuissa juokseville, johon edelleen harkitsen vahvasti liittymistä...
Juoksu lähtee Kaisaniemestä ja päättyy sinne kans. Just ihmettelin sitä reittiä ja se on aika todella hauskalla miljööllä varustettu, nimittäin reitti kulkee Krunassa, Kaivarissa, Skattalla ja mm. Espan holleilla.Jos olet itse innostunu juoksemisesta niin kannattaa käydä tsekkaa Suomen Niken Facebook sivut, jos on aika mehevä kisa menossa jossa voi päästä Niken kasvoksi, ja voittaa todella ison paketin kamaa sulle ja sun kavereille.
http://www.facebook.com/nikerunningfinland

Mä hoidin kans uudet juoksukengiks Niken LunarSwiftit, nää on todella kevyet ja mun mielestä juoksukengiks hienot! Yks iso syy miks päädyin näihin oli kans se et niist löytyy + ominaisuus, eli siihen saa kiinni Ipodin, Iphonen tai sportsbandin, jonka avulla saa kerättyä faktaa omasta juoksemisesta.

Mä ite hommasin samalla sportsbandin, ja tulevaisuudessa tuun varmasti iskemään jonkin näköstä juoksupäiväkirjaa.Mä yritän ehtiä tehä ittelleni jonku uuden playlistin lauantain juoksua varten ja tää biisi tulee ainakin löytymään siitä.

1 kommentti:

Roosa.K kirjoitti...

Haa olen myös menossa! tsemppii juoksuun!