GET SOME F8

Mä kävin tänää ekaa kertaa safkaamassa Stadin Stockmannin rempatussa 8. kerroksessa jonne on avattu Fazerin hoitama ravinteli. Heti ensisilmäyksellä valinnanvaran monipuolisuus yllätti aevan täysin. Löyty monia eri linjastoja joista jokaisesta sai eri mättöö, ja jokainen kulki omalla nimellään, mm. Asian, Grill, Home Cooking ja Salads & Soups.
Jokainen laini tarjos näyttäviä safkoi ja mä nostin hattuani sille et esimerkiks Asian puolella kokki laitto murkinat valmistukseen nenäni edessä, ja mausteisiin sun muuhun pysty vaikuttaa, ja keittiö näytti niin puhtaalta et siin ois voinu vaik operoida LASIK leikkauksen. 

Salaattipöytä eritoten teki muhun suuren vaikutuksen ja sielt löyty sellasia täytteitä mitä ei edes perus pulliainen osais edes toivoo vitriinistä löytyvän. Ja ens kerral aion vetää siel salaatin, koska täl kertaa Asian puolelta kekattu Härkä Chow Mein vei pisimmän korren, jonka kylkeen kuulu kans leivät ja alkusalaatit.

Stokkan remontti, miljoonia miljoonia euroja. . .
Härkää Chow Mein, about kybän. . . Ruokaseura, Priceless.


6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Joo ihan himohyvä mesta ! Myös shampanjabaari kandee chekkaa (:

ps. sukulaiset on ollu suunnittelee tota..

Anonyymi kirjoitti...

joo terve äijä lounastaa axl smithin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Tulee nyt vahan vaaraan postaukseen,mutta mitka olis sun hotelli/hostelli vinkit Losiin?Kaytin sun vinkkia Miamissa ja Tropics oli aivan loistava.Varsinkin se sijainti.Kiitokset jo etukateen!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

huomasin sen shamppakalja spotin mutten nyt ihan kehdannu lounaalla alkaa revittelee. . . ehkä ens kerral :D
Hyvää duunia on sukulat tehny, big up!

No terve!


Losissa tsekkaa tää:
Days Inn Hollywood Near Universal Studios
7023 Sunset Blvd
Highland & La Brea
Hollywood, CA 90028 US

Korttelin päässä China Teatterista, Losissa ei mikään ole kävelymatkan päässä mut tän hotlan holleil on kaikki perus palvelut ja hollywoodin nähtävyydet. Oon joka kerta asunu tuol. Siel on kans uima-allas ja Eddie Murphy kuulemma asu siel aina sillon ku se alotteli hommia showbisneksessä :D

Alena kirjoitti...

Tääki on vähän off-topic, mut jos voisit suositella jonkun hyvän aamiaismestan helsingin keskustassa?))

Diamonds and Pearls kirjoitti...

http://www.tintintango.info/

Tilaa välimuoto, ja toimii.