BEIRUT PAHOITTELEE


Moi!
Mä oon nyt muutaman päivän, tai oikeestaan aika monena päivänä yrittäny postata kamaa pihalle, se tuntuu kuitenkin mahdottomalta tehtävältä sillä yhteykset on niin surkeet täällä. Muutama kuva lataa reilun tunnin jopa hotellin 4$/h netillä.. jonka pitäs olla muka nopee..
Kahviloissa sama homma, hidasta on, sekä sähkökatkokset Beirutissa on ihan arkea.. Keskimäärin 3h päivässä on sähköt poikki.
Istun tällä hetkellä kolmannessa kahvilassa tän päivän aikana, yrittäen saada tätä tekstiä ja muutamaa hassua kuvaa pihalle. Kuvien määrä epätoivon keskellä vähenty kymmenestä kolmeen. Pahoittelen.
Olen vielä 10 päivää pois Suomesta, viettäen aikaa täällä Libanonissa sukulaisteni kanssa, ja nauttien edelleen jatkuvista helteistä. Joka päivä on ollut lähes +36 astetta ja öisin noin +27.
Mä oon viettäny monta päivää 5 tähden altaalla ja vaan chillannu, oon jopa lukenu kirjoja joka on mulle aika harvinaista herkkua tavanomaisten kiireiden kanssa, mut nyt mä oon lomalla ja mulla on aikaa! Mä oon syöny ku kuningas ja levänny.

Pian lisempää kunnes alkaa taas yhteydet pelaamaan, toivottavasti pikemmin kuin pian. Mutta näillä näkymin jos ei ihmeitä tapahdu, alkaa raportointi koko kuukauden pitusesta matkasta Nizzaan, Sanremoon, Monacoon, Saint- Tropeziin, Ventimigliaan, Cannesiin, Amsterdamiin, Riikaan, ja Beirutiin, Libanoniin, jossa tällä hetkellä kirjottelen.
Luvassa siis paljon matkamatskua, joten pysykää kanavalla ja ottakaa iisisti!
Loppuun viel biisi joka soi tääl ihan joka paikassa, ihan tulee mieleen joku kesähitti, Agia Napa tunnari, sen kuulemiselta ei voi vaan välttyä missää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Olivia-lehdessä onkin juttu Beirutista otsikolla Glamouria Lähi-Idässä.

"Unohda luodinreikiä täynnä olevat rakennukset. Beirut on palannut kartalle trendikkäämpänä kuin koskaan."....

:)

-M

Anonyymi kirjoitti...

Hei ! oon tässä mietiskellyt, että mistä sulla on rahaa noille reissuille ja viiden tähden elämälle siellä? Itsekin haluaisin =)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä biisi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anonyymi! Ei vitosen poolit mitään maltaita maksa! Ihan taskurahallakin pääsee mukaan, joten miljonääri ei tarvitse olla. Välillä myös jeesaa, jos tuntee oikeet tyypit. Suosittelen seuraavalla reissulla, vaan rohkeesti tutustuun jengiin ja heittään yläfemmaa poolille! Jau!

Anonyymi kirjoitti...

hahah vitsi näytät kunnon güntherilta tosa uima-allas kuvassa :DDDDD