Basso 01/ 2011

Tänää julkastiin hienossa tilaisuudessa uusi Basso-lehti, ja samalla juhlistettiin Bassoradion uusia lupia vallottaa taajuudet kans Stadin ulkopuolella. Pian Bassoradio kuuluu myös Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Mansessa. Oli hyvä meno, ja tarjoilu oli todellakin kohdallaan. Basson omat DJt mm. 3rd ja Ais-T pumputti hyvää biittiä ja Heinekenit virtas, ja pornoihin poliisiasuihin pukeutuneet mimmit toi mulle kohteliaasti kans Vadelma vichyä. Kiitos. Sain kaiken kukkuraks ehkä 45min visiittini aikana parkkisakot, ja se toimii nyt tän lehden ajan mun kirjanmerkkinä. FTW.

Lehti vaikuttaa todella väkevältä, jo pelkästään siks et sen on kuvittanu Valtteri Väkevä. Eikä se edes ole taiteilijanimi. Jo päräyttävä mainos kyseisestä lehdestä nosti mun pään ihan sen takia et jengi alko jakaa sitä sosiaalisissa medioissa joka on aika harvinaista radiomainokselle. Täs tapaukses se menee jakoon syystä, se on aika kingi..
Basson uus konsepti toimii, ja lehti on todella arvokkaan olonen, lähempänä kirjaa ku lehtee.
Suosittelen.

PS. Jo kolme uutta lukijaa !!! Enää 17 vajaa 250. Mä söin ne pullat, mont pitää syödä lisää et saadaan 250 kasaan!?
Kiitos kaikille lukijoille, niin uusille kuin vanhoille. Arvostelen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vastata lukijoiden kommentteihin?

Malla kirjoitti...

Basso ftw!

pitkäaikainen lukija kirjoitti...

Hei!
Sähän voisit järjestää jonku arvonnan ku 250 tulee täyteen :) Jonku, joka ei sitoudu mihinkään paikkaan... Sillä osa lukijoistaki, ainaki mie, oon lapista, eikä täällä mitään oo.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos kritiikistä, pyrin parhaani mukana vastamaan. Jos jotain suurempaa on sydämmellä kannattaa laittaa meiliä.
Thanks!


!!!

Vramsti järkkään jotain, muutenkin ihan lähitulevaisuudessa on tulossa 3.v synttärit, 500. postaus, ja toivottavasti 250. lukijaa!!!

Kysymys-videovastaus juttuja vois kans tehä reissun päältä, ne tuntu olevan kovin tykättyjä!?!?!?

pitkäaikainen lukija taas kirjoitti...

Ja yks juttu vois olla aika kova! Voisit laittaa vähän vinkkejä euroopan top-kohteista. Suunnittelen tässä lähteväni ens kesänä kolmeks viikoks interreilaan yksin ja vinkit voisin ottaa vastaan :) Ja luulen et myös muitalukijoita matkapostaukset kiinnostaa...