Mitkä on sun top5 paikat mis oot käyny ja top5 paikat mihin haluisit ehottomasti viel mennä?

Pienien teknisten vaikeuksien takia video on hieman myöhässä, pahoittelen. Windows Movie Maker ei ole ehkä maailman paras editointiohjelma. Mä tiedän. Mun pitäs upgreidaa.
Toivottavasti kuitenkin pidätte videosta.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkää

Jossu kirjoitti...

Jos meinaat Italiaan mennä ja ajattelin just Rooman jälkee käydä kattoo Milanon, ni suosittelen sit kans et meet kattoo Venetsian ja Veronan. Ne on kans tosi nättejä paikkoja ja jos haluu juhlimaan mennä Italias, ni Bolognas oli siistei clubei. :D

Anonyymi kirjoitti...

kanadaan!

Noora kirjoitti...

Perth, Australia! Tää on ihan loistava paikka!!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Venetsia on aika sellane parisuhde-paikka? Joo, se on salee nätti.
Osaaks joku sanoa kumpi on hienompi oikee venetsia vai vegasin venetian hotelli? :D

Kanadassa käyty niis mestois mitkä eniten vetää puoleen mua, Vancouver ja Whistler.

Oon nuorempana asunu australiassa, perth, sydney, canberra käyty..

Diamonds and Pearls kirjoitti...

PS. näkyyks video kaikil ihan ok?

Anonyymi kirjoitti...

Heyy nyt toi NÄTTII ilmaisu pois!! Muutenkin aika semi leso meno. Ja sit kukaan ei jaksa kattoo kun liikkeessä selität. Kunnon videopostauksia, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Turhaa valitusta taas anolta. Nää videosetit on parasta sisältöä!

Anonyymi kirjoitti...

En gång IFK, alltid IFK! Hyvä pätkä ja mielenkiintosia kohteita!

elsa kirjoitti...

Video näkyy hyvin,ei ongelmia! Jos et ole vielä käynyt Budapestissä niin sinne ehdottomasti kannattaa mennä! Jos olet jo siellä käynyt,mitä pidit?

Anonyymi kirjoitti...

Joo..oikee on joukkue, mut ei jaksa katsoa kun kamera heiluu ihan kuin linnanmäellä ois. Ja ymmärrän ton stadin slangin, mutta ei täällä maalla tommottista tajua että kaikki on nättii ja tosi nättii. Huh huh..Pakko laittaa kritiikkiä.

Laura kirjoitti...

hmm.. en tie onks se vaan mun koneessa vika, mutta video ei tykkäile näkyä kyllä nyt !:o

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mul näkyy kans vaan valkoinen laatikko. . . siks kyselin.
Ylläpito yrittää korjata los probleemon.

Riina kirjoitti...

video näkyy joo hyvin !

Voisit lähtee meidän mukaa egyptii snorklailemaan !

Anonyymi kirjoitti...

Ootko reissaillut Etelä-Afrikassa? Kuinka ois vaikka Kapkaupunki?

Kiitti muutenkin matkapostauksista! Tällanen Mallorca-Rhodos-Alanya-Teneriffa-matkaajakin saa kummasti niistä inspistä :D

Anonyymi kirjoitti...

kroatia on kuulema aika jees!

Annika kirjoitti...

Miten ois Dublin ja Belfast, etenki toi Belfast historian ja kaiken kannalta. Itelle uppoo tuolla myös etenkin se aksentti :D Ja Venetsia on kyl mun mielestä ehdottomasti sellanen once in a lifetime juttu, saatanan kallis mut niin omaa luokkaansa et kyl siel kannattaa vaik yks päivä viettää jos Italiaan lähtee. Pariisista ja LA:sta ihan samaa mieltä sun kanssa ja mielelläni kävisin tsekkaa ton Beirutin!

Toivon muuten että finaalissa kohtais HIFK ja Espoo Blues. Mut sit taas toisaalta koska hifki on mun kakkossuosikki ni olis se ehkä kivempi jos ne voittais pronssia eikä häviäis hopeeta.. :D :D

Anonyymi kirjoitti...

xx soittoäänenä - arrrvostan!

mutmut matkavinkeistä.. vaikka oot asustellut jr:nä aussimaassa, niin aika erilaillahan ne mestat vois nyt aikuisiällä upota? itse siellä asustaneena voin lämpimästi suositella (=hehkuttaa) Melbournea, joka on sen valtavan saaren kulttuurin keskus..niin ja voihan sielläkin surffailla..

Pietari on sit toinen mitä ehdottomasti suosittelen - randomisti tuli sinne lähettyy kerran, ja nyt on jääny tavaks retkeillä sinne kerran vuodessa. Ihan mahtava mesta! nyt viel kun sillä laiva-mahdollisuudella ei tarvii viisumiikaan venailla.. Suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa matkustaa Jyväskylään katsomaan kuinka sitä jääkiekkoa pelataan. JYP Suomenmestari 2011.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän sun ääntä mielellään kuuntelee mut ois kans kiva joskus katella sun naamaaki noissa videoissa! :) muuten videot tosi jeees!

Anonyymi kirjoitti...

Hei AUSTRAALIAAN! itselleni ikimuistoisin reissu, sinne pääseminen on kyl työn ja tuskan takan, mut once there, damn you never wanna leave. Oikeesti sielt löytyy kaikkee: sademetsii, euroopan kokonen aavikko, vuoristoo (lasketteluu) ja suurkaupunkeja.

rakastuin

Anonyymi kirjoitti...

pietari ja krotia!

Samantha kirjoitti...

wooooooooo...
Video näkyy hyvin,ei ongelmia!

Anonyymi kirjoitti...

Sveitsi on aika jebajees, käymisen arvoinen josset oo käynyt! Olen itse asunut pari vuotta maassa ja aijaijaiajij.

Suosittelen semmosta junamatkakomboa, että meet eka Geneveen siitä vaikka Berniin (Fribourg matkanvarrella tosi nätti myös, siis vanha kaupunki) ja Zurichiin ja siitä sit Luganoon (pääsee kätsysti jatkamaan Milanoon). Pienessä maassa tommoset kielialuevaihtelut näkyy älyttömästi ja tuntuu, että olisi eri maassa ihan parin tunnin junamatkan jälkeen. Geneve on niin ranskalainen, tosi Pariisi-fibat, Fribourgissa kohtaa taas Ranska ja Saksa, Bern ja Zurich saksalaisia ja Luganossa tuntee olonsa ihan mamma miaksi, tutti bene. Jos on aikaa niin Luzern on nätti myös ja kannattaa mennä vuoristoon käymään, esim Rigi on kaunis tai sitten turistimeiningillä Zermatt. Zinal myös..

Zurichissa on aika timanttinen yöelämä ja Bernissä varsinkin Liquid on jeba, Fribourgissa on keskieurooppalaisittain tosi tunnettu Fri-Son baari, Genevessa L'usine.

Ja tosiaan Sveitsissa raideverkosto on huippuluokkaa ja toimii ja pääsee myös hyvin jatkamaan Milanoon, Pariisiin ja Saksan eri kaupunkeihin junilla.