Cancun : Mestat Haltuun

Ekana. Kiitos kaikille jotka lähetti kysymyksiä, ja kaikille jotka paino "play" nappulaa videoista. Hienoa nähä et noin monia kiinnostaa noinkin paskalaatuset videot. Kiitos!
Videot ei jääny tähä, mä teen jossain vaihees skidin "day in a life" tyylisen videon pian, ja ehkä julkasen yhen spesiaalimman projektin kans.

Okei Meksikoon.

Mä yritin ennen Cancuniin matkustamista ottaa mahdollisimman paljon tietoa haltuun frendeiltä jotka oli ollu siel, ja kävin jopa kirjastossa lainaamassa Lonely Planetin. Hotellin valkkaaminen anto mulle paljon pään vaivaa, koska niinku usein esimerkiks johonki kaupunkiin matkustaessa haluaa valkata jostain tietyltä alueelta, tai mahdollisimman läheltä keskustaa jne. Cancunissa on downtown alue, jossa vähän tosi pieniä hotelleja, ja kuulemma vähän shadyä. Mä muutenkin halusin lähelle rantaa, mut sit hotelli alueella (Zona Hotelera), ei sit taas oikeen ainakaan kartoista hahmottanu et mis oikeen se ydin oikeen on.

Päädyin bookkaamaan ekoiks öiks Dos Playas nimisen hotlan joka paljastu ihan loistavaks mestaks. Halpa, siisti, ja hotellin edestä lähti about kaikki lautat esim. Isla Mujerekselle, sekä kaikki booze cruise, ja päiväristeilyt. Mikää fancy shmäncy se ei ollu mut toimiva. Parasta oli et siel oli todella huonot nettiyhteydet, ei wifiä, ja aulassa vanha paska kone joka oli aina varattu. Pysty keskittyy siihen oleelliseen. Lomailuun.
Ekana päivänä lähin kuitenki dallaamaan Zona Hoteleran rantaa pitkin vähän just haistelemaan mikä meno missäkin on, ja löysin samalla kaikki parhaat mestat. Hotellialue on tosi resort orientoitunu ja monet on siel "all inclusive" lomilla, joten etäisyydet on aika pitkät varsinki kävellä. Mut dösät sahaa edes takas minuutin välein ja ne maksaa jonku 0,80€ matka, eikä tarvi pelkää et taksikuski ritsaa jossai sivutiellä.
Muutamien yksityisten tilojen jälkeen biitsil tuli vastaan Riu Palace joka oli messevin hotla ulkoa ainakin koko Cancunissa. Siel oli ehkä hienoimmat poolit mitä tuli vastaan, ja edessä oli paljon aktiviteettejä tarjolla. Poolilla oli kans aika monesti hyviä kemuja, juoma- ja tanssikisoja. Tequilaa ei säästelty.


Riu Palacen aika vieressä sijaitsee paikallinen Hyatt Regency, joka on ulkoa korkeen valkosen mutterin näkönen, ja kun astuu sisää, avautuu iso ja avara aula vastaan jossa väkisin katse nousee kohti uljaita kattoikkunoita jotka aurinko puhkasee luoden mahtavan valaistuksen sisälle. Mä kävin muutaman kerran Hyatissa aamiaisella, sieltä löyty kaikkea mitä mies voi vaan kaivata ennen klo 12 päivällä. Kokki väsäs siin sulle burritomaisen munakkaan, johon sai itse valita täytteet. Aina pavuista amerikkalaisiin muroihin, ja puristettuihin mehuihin saakka pysty olemaan varma et biistille sielt lähti tyytyväisenä, hymyssä suin jonka vikana tarjoiltu Mimosa varmisti.
Hyattin edustalla oli mun mielestä kans paras biitsi mikä koko Cancunissa, sillä se oli just rakennetun aallonmurtajan takana, eikä siihen tuullu ollenkaan, eikä päässy aallot.

Hyatt Regencyn viereinen hotelli oli myös paikka jossa tuli paljon vietettyä aikaa. Se kantoi nimeä Krystal, ja siitä avautu näköala kans samaiselle kohdalle biitsiä kun Hyatista. Krystal on huomattavasti edullisempi kuin esimerkiks Hyatt tai Riu, mut myös tosi ensiluokkanen. Isot infinity poolit ja biitsillä löhösänkyjä vapaasti käytössä. Törmäsin sattumalta myös muutamaan suomalaiseen ystävään jotka budjas Krystalissa.
Joka vuos amerikkalainen Student City niminen organisaatio tuo Meksikoon ison läjän opiskelijoita bailaamaan Spring Breakkiä, ja tänä vuonna kaikki nämä majottu just Krystalissa, joten hotellin edustalla biitsillä oli iso lava jossa oli aevan sairaita bileitä joka päivä kunnes aurinko laski. DJ soitti musaa, ja humalaiset Jenkit veti täysii oli sitten kyseessä booty shake contest, tai sitten tequila juomis skaba. Ne oli kans lomalla. Krystal muutenki hyvä mesta majottua jos nabostelee käydä paljon ulkona, koska sen takana oli kaikki Cancunin isoimmat clubit jotka pakkaa jopa 5000 ihmistä parhaimillaan. Mutta siit menee kans Dos Playasin eteen Playa Tortugalle dösäl 7min, ja tiedät et saat nukkuu yös rauhassa ilman meteliä ja melua, ruotsinlaiva-fiilistä.
Pian lisää Mehikooooo !!!

5 kommenttia:

Juicy kirjoitti...

Sun blogia on aivan ihana lukee ku tulee heti kesänen fiilis ja muutenki matkustaminen on one love! Ja toi sun kirjotustyyli kolahtaa! Supa cute! Jatka samaa tahtii, p'c! :)

Anonyymi kirjoitti...

huhhuh ompa kuuumia kuvia! ;)

Anonyymi kirjoitti...

cancun on kyllä niin ykkösenä mun listalla minne haluun seuraavaksi matkustaa!

Jossu kirjoitti...

Tosi upeita kuvia! On kyl kiva, ku matkustelet paljon, ni näkee uusii paikkoi, minne kannattaa itekki mennä! :)

Ms. Disaster kirjoitti...

ah. cancun. pakko käydä!