Pacifique Maupiti 2011 Valokuvia

Eilen juhlittiin Serenassa kuumissa ja kosteissa tunnelmissa. Pacifique Maupiti oli samalla testi kallioon kaiverretun vesipuiston rakenteille, kuin juhlijoiden nestetasapainolle, ne kesti just ja just. Vaikkakin pyrotekniikat olikin saanu kattopaneelit vähä repsottamaan, ja ihmettelen jos ei kaakelit rakoile kaiken sen pomppimisen jälkeen.

Järjestelyt oli hoidettu hyvin, allekirjoittanu sai viime metreillä upgreidattua povariin VIP liput joilla ei tarvinnu murehtia jonottelusta. VIP lipun haltijoille oli kans oma pukkari joka oli ehkä se paras keissi, koska kokemuksesta tiedän millanen kaaos ja määrä kuraa siel normipukkaris on sulkemisaikaan. Myös anniskelualueella oli oma Jäegermaisterin lounge mis sai hörppyä nopeemmin, eikä tarvinnu olla lihat vastakkain minkää testosterooni härän kanssa keskel sumppua. Oli siel kans hyvää porukkaa, mm. Diamonds & Pearlsin 1. ja 2. tuotantokauden hahmoja tuli vastaan juhlahumussa.

Musiikki oli tänä vuonna mielyttävämpää kuin millonkaan aikaisemmin, paljon biisei missä kuuli oikeita instrumentteja, eikä pelkkää konemusaa.. Ja vikana biisinä Pave Maijasen "Lähtisitkö" toimi niinku nyrkki silmään tai Jekku shotti sipuliin. Paras päivitys bileisiin oli housti, joka toimi hype manina koko illan, se lisäs potkua bileisiin. Illan aikana ei ainakaan osunu silmään mitää järjestyshäiriöitä, mitää tappeluja tai muutenkaan vahinkoja, ja jengi näytti viihtyvän bileissä. Suomessa ei ainakaan näin suureen energia määrään, ja lauatukseen pääse missää muissa bileissä kuin Pacifiquessa.

Pian tulossa video bileistä, stay posted!Ei kommentteja: