Saludos Desde México

About viikon päästä tähän aikaan mä laskeudun Helsinki- Vantaalle Finskin lennolla Nykistä. Samaa reittiä tullaan takas ku mentiikin Cancuniin.. Mä olin ensimmäistä kertaa mannerten välisellä niin sanotulla päivälennolla, jolla ei kannattanu koisaa ettei mee rytmit sekasin. Eka mä kelasin et no biggie, vähän rentoo vaa chillaa.. Kahen leffan ja kuuden Simpsons jakson jälkeen alko kyl olee aika finito mut ois se pahempikin voinu olla. Paskimpia on ne lennot johonki  Etelä-Eurooppaan tms. jollain pikku koneella päiväsaikaan, joilla joutuu itse vastaamaan viihteestä. Ahdasta, huono palvelu, eikä omaa näyttöä jolla tehdä aika lyhyeks.

Mä oon huomisen päivän jälkeen kolunnu mun neljä kohdetta (Cancun, Playa del Carmen, Isla Mujeres, Tulum) läpi jotka oli agendassa, ja vaikka oon ollu aika brief joissakin kohtaa, oon kerenny tekee ja näkee paljon. Oon koittanu yhdistää mahollisimman paljon chillausta mut kans vähä ripotellu juhlaa sinne valkosen hiekan ja turkoosin veden sekaan. Nyt on kuitenki Spring Break! Kun huomasin tilanteen ettei hotlalla päässy nettiin, sen sijaan et oisin lähteny hakemaan ratkaisua tilanteeseen mä vaan voimistin tätä pimentoa, enkä pitäny ekaan neljään päivää puhelimia päällä, tai edes kelloa rantees.. Oli todella mukavaa näin kerrankin. Kieltämättä vaikka ku Suomesta lähti oli siistii fiilis mut ei oikee tienny mitä odottaa, voin taas todeta kyl et voin antaa itselleni 10 pistettä ja papukaija merkin matkakohteen valinnasta. Niin paljon kauniita paikkoja tullu vastaan taas.

Viel puuttuu 5 seuraajaa niin Diamonds & Pearls blogilla on 250 seuraajaa!!! Kiitos tästä kaikille teille. Sit ku nää 5 lukijaa löytyy ja pyöree vartti tonni on kasas on luvassa 3 kysymyksen "kysymys-videovastaus" postauspaketti.
Jos tää on jotain ihan uutta, löytyy muiden videoiden lomasta täältä vastauksia vanhoihin kysymyksiin.

Mä koitan jatkaa mun nettipimentoa parhaani mukaan, ja pian on luvassa lisää valkosta hiekkaa, aurinkoa, ja turkoosia vettä... JA TACOJA. Ja toivottavasti vastauksia teidän kysymyksiinne.


9 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Siistei kuvii taas! Onneks itekki oon nyt Los Angelesis, ni ei oo nii kade fiilis. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mun on pakko kysyä et mistä saa tollasen työn josta pääsee lomaileen noin paljon? :D
Täällä ikuista arkea raatava kattelee harvase viikko näitä sun lomakuvia kateudesta vihreenä... Ihanaa jos jollaki on mahollisuus elää noin!

-M

Diamonds and Pearls kirjoitti...

haha, ei mullakaan ole ku se samat 5 viikkoa lomaa mitä muillaki 8-4 duunareilla.
Ku tekee töitä niinku orja voi syödä ku kuningas!!!
Tsemppiä sorvin ääreen!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Pidä hauskaa Losissa ja käy syömäs Pinks´sin hodareita Hollywoodissa!!!

L kirjoitti...

oot ihana, jatka samaan malliin ja don's stop meidän arjen ilostuttamista!

hyvää elämästä nautiskelua

Veera kirjoitti...

No on jo hetken kiinnostanut että mitä teet työksesi, ymmärrän kyllä jos et voi kertoa, mutta sitä vastoin voisit kertoa ehkä vähän opiskelutaustoistasi? Ihan työkokemuksella päässyt eteenpäin vai koulutuksen avulla singahdellu?

Lisäksi kiinnostaa että millä perusteella valitset ulkomaanmatka-kohteesi:)

Anonyymi kirjoitti...

Tulit jotenki ihan mieleen näistä vaatteista, vaikken jäbää tunnekkaan!

http://jcdcstore.com/en/search/searchbytext?key=south+park

-Viivi

Anonyymi kirjoitti...

Susta oli kerran parivuotta sitten vissiin lehessä kuva jossai punasissa farkuissa jossa tais lukea sun ammattikin.. muistanks oikeen?

Anonyymi kirjoitti...

no valitettavasti ns. "perusduunari" pääsee säästämällä max 2 kertaa ulkomaille, jos edes sitäkään.
todennäkösesti matkakohteetkin ovat jossain lähempänä kuin mehhhico