Miksi sä matkustat aina yksin?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

adious! :D

Anonyymi kirjoitti...

mikä on ollut tähän mennessä huikein reissu tai siistein paikka mis oot käyny?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti, tää oli tosi rohkaseva. Toi nyt on vaan usein realiteetti et jengi nihkeilee ja se säätö ennen flygan starttia on toinen juttu mikä jarruttaa porukalla reissaamista.
keep it going!

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihana ääni !

onko mikään matkakohde ollu pettymys, sellanen, johon et enää tuu lähtemään? jos on, mikä paikka on ollu, ja miks?

unachica kirjoitti...

oijoi oot aika ihana. mut reppureissuun vai all inclusive-hotellilomalle? perustele!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen tosi paljon sun tyylii! Mä oon mimminä aika hyvin jo löytäny sen oman tyylisuunnan ja sen oman jutun millasis vaatteis haluun kaupungil hiihtää. Miten sä kuvailisit sun omaa tyylii ja mitkä siihen on vaikuttanu?

Anonyymi kirjoitti...

Paras lahja jonka oot saanu? Mun pitäs poikaystävälle löytää jotain kivaa, ja nyt on vähä luovat ideat hukas...löytyyks sult mitää ideoit? mikä olis sellanen jotka ite toivoisit?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vastauksesta! =)
Jos mulla olis mahdollisuus yksin matkusteluun, niin tekisin samoin.

Anonyymi kirjoitti...

KYSYMYS NUMERO YKSI: Mistä tommosia elegant miehiä löytää? Missä ne on mun elämästä! Kerro jottain perusjudui itestäs, myös jotai speciaalii! jos vaan kerkeet :) ja ainii oon kyl kade sun kenkävalikoimaan! epiä >8)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä paikka ja mikä hotelli? toi siis mitä tossa videoit

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Cancunin Hyatt

Phola kirjoitti...

Kyllä! Yksin vaan reissuun jos ei kavereita näy. Sit löytyy ne parhaat tyypit paikan päältä, ellei jo koneesta. Omaa reissua odotellessa, kiva lukee sun blogia. KIITOS!

valerie kirjoitti...

TOTTA! Yksin matkustaminen on just jees. Mut tohon mitä sanoit mä lisäisin viel sen et yksin on paljon avoimempi tutustuu paikallisiin tai muihin ketä on samas mestas matkal. Mä ainakin oon huomannu mun reissuil mitä oon tehny yksin et aina sielt jotain frendei löytyy. Mut samal on sit taas vapaa tekee ihan mitä haluu millon haluu. Eikä tarvii riidellä kenenkään kaa! Mut voin kyl kertoo et varsinkin Afrikas herätti ihan vähän kummastusta et olin siel yksin. Oon siis mimmi ja tuolloin 20v.