Hyväntekeväisyysottelu Kurra Vs. ZOOM


Meiän lätkäjengi Zoom pelaa lauantaina hyväntekeväisyysottelun Klaukkalassa Kurraa vastaan. Tapahtumassa kerätään varoja Järvenpään Haukkojen 15-vuotiaalle pelaajalle Henri Ihanderille joka loukkaantui viime syyskuussa jääkiekko-ottelussa menettäen liikuntakykynsä. Onnettomuuteen ei liittynyt kontaktitilannetta, kyse oli silkasta huonosta onnesta pelaajan törmätessä laitaan pää edellä.


Nuoren kuntoutus on nyt alkanut, kestäen kuitenkin jopa vuosia. Kuntoutuskeskus Synapsia antaa kuntoutuksen alulle hyvät puitteet, mutta kuntoutus ja apuvälineiden hankinta ovat isoja kustannuksia. Auttaakseen apuvälinehankinnoissa ja hoidoissa, Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiö on perustanut rahaston varainhankintaan.

Meiän jengin rosteriin on tällä hetkellä kiinnitetty allekirjoittanut, Jokereiden Jere Ölander, Mika Saukkonen #6, Jaakko Saariluoma, Arvi Lind, Timo Kojo (ellei nuku pom pom pommiin), Notkea tanssahtelija Sami Saikkonen, Näyttelijät Petteri Summanen ja Kari-Pekka Toivonen, Sekä Jokereiden Olavi Vauhkonen.
Vastaan asettuu Kurran liigakasvatteja sekä muita vahvistuksia ja Kurran organisaation pelaajia. Mikäli haluat kantaa hyvää karmaa ja oman kortesi kekoon tervetuloa tänä lauantaina Klaukkalaan!

Peli alkaa tänä lauantaina 2.4.2011 klo 15:30.

Welcome.

Ei kommentteja: