KURRA ALL STARS VS. ZOOM

Eilen lauantaina meiän joukkue Zoom köpötteli Klaukkalaan Kurra All Stars joukkueen vieraaksi pelaamaan hyväntekeväisyysottelun 15-vuotiaan nuoren kiekkoilijan hyväksi joka viime syksynä menetti liikuntakykynsä. Hänen hyväkseen on perustettu rahasto, jonne tällä tapahtumalla kerättii varoja.
Oli tosi kiva nähä miten paljon porukkaa oli tullut paikan päälle, ja miten paljon Kurran puolelta oli tullut talkootyöläisiä.
Klassisia festarimakkaroita myytiin pihalla, ja sisällä oli huutokaupattavan mm. Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelipaita nimmareilla.
Peli oli todella tasaväkinen, ehkä siksi että Kurran kundit veti aika puolivaloilla, muuten Zoom olis jääny jalkoihin.Erätauoilla saimme nauttia 03- syntyneiden rankkariskabasta ja Nurmijärven taitoluistelu showsta.
Onneks meilläkin oli muutama vahvistus Jokereista jotka erottu jo kokonsa puolesta kentällä edukseen. Peli päättyi tasapeliin 7-7 jopa rankkareiden jälkeen, niin tasaväkistä vääntöä ottelu oli! Koska tällä kertaa pelattiin hyväntarkoituksen takia, ei paikalla ollut häviäjiä, vaan pelkästään voittajia. Tapahtuman avulla saatiin kerättyä reilu kolme ja puol tonttua Henrin rahastoon.

Kiitos kaikille jotka olivat paikalla.
2 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

oli ilo ottaa osaa tapahtumaan, hyvä et mainostit blogisi kautta. pelikin oli sen tasosta, et jakso seurata! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtava juttu.
Ei varmasti ole helppoa 15-vuotiaana urheilijana menettää liikuntakykyään. Ei sillä, että se olisi helppoa muulloinkaan..