Xel-Ha

Playa del Carmenista mä tein yhen päiväreissun Xel-Haan, joka on iso luonnon huvipuisto. Samoilla mestoilla on myös paikka nimeltä X-Caret joka on aika vastaavanlainen, mutta täysin man made, ja halusin siks just mennä Xel-Haan koska se ois ehkä autenttisempi, vaikka kaikki kyl kehu X-Carettia ketkä siel oli ollu. Molempien ongelmana on se et ne on niin törkeen kokosia et vaikka siel on koko päivän ni siel ei kerkee kaikkee.

Reissu makso bout 90$, ja oli all inclusive. Kyydit, safkat sisäänpääsy, snorklauskamat sun muut sisälty hintaan. Siel oli viis erilaista buffetti raflaa joissa sai käydä safkaa, ja ympäri mestoja oli juomahanoja tarjolla ettei siel tarvinnu janosena pyörii. Corona hana ei pahemmin kerenny kuivuu missää vaihees. Lisämaksusta ois ollu kans mahis päästä uimaan delffiinien kans.

Ison laguunin ympärille rakennetussa mestassa se yleisin aktiviteetti on snorklaaminen, mut mä olin ehkä skidisti pettyny koska ei siel paljon mitää erikoisempia fisuja tullu vastaan koska ei ollu kyse mistää koralleista.. Ainoo hauska, ja kuumottava kohtaaminen tapahtu ku törmäsin isoon rauskuun. Tää oli eka kerta ku ikin edes näin sellasta livenä, ja samalla hetkellä ku hogasin sen mul tuli mielee tapaus Steve Irwin, ja olin vähä varuillani koska en mä ainakaa osaa tulkita millon rausku on vihanen tai mitä vittuu, siit tiiä millon se pistää vai onks toi joku mamis versio niist og rauskuista.

Mestaa meni ympäri kans nätti tsygäreitti jota kävin kruisailee jonkin aikaa ja oli hauska ku vähänki meni ni alko sielt pusikoista oikeesti tulee vastaan villei eläimii. Konkeli ajelun jälkee oli nättii käydä hakee taas vähä välipalaa ja mennä riippukeinuu sulattelee. Kyllä kelpas.
Siel pysty kans chillaa vaan renkaissa ja harrastaa kaljakelluntaa, tai käydä flengailee.. kaiken kaikkiaan tosi chilli mesta.


7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hemmetti, meidän ois pitänyt mennä tonne! Paljon siistimmän näköinen kuin X-Caret, jossa me siis käytiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Delfiini näyttää surulliselta :(

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Laura onks X-Caretist matskua!?

Voi olla kans et toi delffiini on vaa vetäny paskaa spägää.

Laura kirjoitti...

http://fuckfash.blogspot.com/2010/01/playa-del-carmen-vol-2.html

Tossapa melkein kokonainen postaus puistosta :)

linda kirjoitti...

jealousy

Anonyymi kirjoitti...

Se on All Inclusive, ei "All Exclusive". Aluksi en jaksanut kommentoida, mutta kun tää on useamman kerran lukenut täällä virheellisesti :)

X-Caretissa oon käynyt. Siellä oli illalla auringonlaskun jälkeen isolla areenalla hieno show, jossa oli kaikkea maya-juttua. Eläintarha se puisto oli ennen kaikkea. Muuten siellä pääsi snorklaamaan maanalaisissa tunneleissa, se oli aika hieno kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

oooi ihanan näköstä ! on pitäny muutes ennenkin kysyä, että miten sulla on rahaa olla kokoajan ulkomailla ? :)