Vierivä Kivi Ei Sammaloidu Edes Tukholmassa

Mä vietin kauniin, rauhallisen viikonlopun Tukholmassa, jonna mä lähin ehkä vähän karkuun omia synttäreitäni perheeni kanssa. Mä Meksikossa huomasin miten mukavaa oli oikeesti olla ilman mitää puhelimia, nettiä ja rannekelloa, ja kaipasin nyt vähän sitä samaa. Mä otin todella iisisti ja tuntu oudolta mut silti ihan kingilt mennä laivalla klo 22.00 nukkumaan ala carte biffet vatsassa.

Ruotsissa me oltiin Hotel Nobiksessa, jossa nautittiin todella fressi gourmet aamiainen, höystettynä talon omilla mehuilla. Siel on myös erittäin viihtyisä lounge mikä on ihan täynnä coffee table bookkeja, ja lehtiä, vaikkakin katse helposi harhailee upeaan tilaan ja sisutukseen paperien sivuilta.

Stokikses aika chilli meno kans, käytii vaa ihmettelee kauppoja, kiertelee vanhaa kaupunkia. Uutena juttuna mulle oli Globeniin rakennettu pallohissi, joka kiipee sinne hallin päälle. Muuten ihan jeees, mut ei sielt kyl maisemasta voi puhua.. Eipä sieltä oikeen mitää ihailtavaa löydy. Sää oli mitä parhain, olin muutenki asennoitunu niin et mä heitin niskaan jo mun kevätrotsin, ja kevään ekat uudet stiflat. Mä en oikeen tiedä kenelle sitä suosittelis oikee..

Paluumatkalla jatku sama meno, syötiin hyvin, ja levättiin. Nautin harvinaiset päikkärit mitä ei oikee ikin himas kerkee harrastaa ja se oli yks mun reissun kohokohdista haha! Vähä Roséta kuitenki piti juhlan kunniaks skoolaa. Voitin myös Ms. Mariellan Pub Pamirin Las Vegas visailussa itselleni ja avecille ala carte aamiaisen sille aamulle kun saavuimme takaisin Helsinkiin. Kävin aamulla ottamassa vähä vajaan tunnin hieronnan, ja sen jälkeen vein mun Mutsin nauttimaan shamppanja brekkarin, jonka jälkeen pysty hyvillä mielin astumaan takaisin Stadin laiturille.2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia! Ootko ite kuvannut? :---)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos!

Mä en käytä blogissa muita ku mun ottamia kuvia, ellei ole joku erikoistapaus kyseessä.

Kaikki Stokiksen kuvat on mun omia.