COACHELLA

Mä olin muutama vuos takaperin jokaisen eläkeläisen aavikon unelma keitaalla Palm Springsis heilahtaa poikien kans pienellä viiden tähden get awaylla Los Angelesista. Agendalla oli tehdä tärkeitä päätöksiä, syödä hyvin, pelata pokeria, heitellä strippareita dollareilla ja pelata golffia.
Me sillon asuttiin The Parker hotellissa joka on tunnettu mm. siitä valitettavasta kohtauksesta ku Robert Downey Jr. veti siel ne sen OD´t. Positiivisena mainittakoon et Eric Koston meni siel naimisiin. Anyway, kaunis paikka.
Kuluneena viikonloppuna oli Palm Springsis Coachella festarit, joille mä alunperin vähän toivoin matkaavani mut työkiireiden vuoks mä siirsin sen pois mun päiväjärjestyksestä. Täl kyseisellä festarilla oli todella väkevä line uppi, ja mikä parasta nyt mulle ku en päässy mestoille oli se et nää keikat pysty tsekkaa live web castin kautta. Livenä!

Mulla oli oikeastaan koko viikonlopun tää web casti pääl ja viihdyinki sängynpohjalla olin mä hereil tai en... Oli Duran Duran, Arcade Fire, Interpol, Nas ja Damien Marley jne.. jne...

Oli myös siisti saada pieni warm uppi Suomen kesän festareilla esiintyviin artisteihin. Mulla soi herätyskello 02.00 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ku nousin tsekkaamaan Wiz Khalifan keikkaa livenä ja olihan se väkevä. Sillekki kertyny nii paljon hyvii raitoi kaikkien niiden mixteippien jälkee.. Oli mahtava keikka ja yleisöö oli PALJON! Kesäl Wiz on tulossa Jurassic Rockkiin Mikkeliin!Aamulla ku heräsin ihan pöhnässä yön konserttien seurauksena, huomasin ilokseni et Kanyen keikka tuli kans uusintana samiasella web castilla. Twitteri oli täyttyny Kanyen keikan ylistyksistä yön aikana ja eikä turhasta, se oli lähempänä teatteria ku pelkkää musiikki esitystä mitä monet muut tarjoilee. Sil oli mukana kauhee lauma tanssijoita, ja esitys oli visuaalisesti pelkästää todella näyttävä. Täs esityksessäsai kans ensi vilkasun kovasti haipattuihin Air Yeezy 2 sneakereihin..

Kanye on kiinnitetty Flow festareille esiintymään, tuleekohan noi tanssijat mukana? Tuleeko Hotelli Kämpissä ahdasta? Kuinkakohan monta lisävuodetta sinne oikee tarvitaan?
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

äijä oli hangupis!